שוב אתה מדבר סיסמאות. כמה מסים ישירים מהמשכורת שילמתה?
אתה רוצה שישלמו מסים מהקצבאות? ותרצה לעלות להם את הקצבאות לגבוהות יותר כדי שבנטו ישאר סכום זהה? נו באמת
ידידי תרד מהסולם סיסמאות שאתה זורק
תנתח תבדוק ותגיב, לחלום זה נחמד בוא נהיה פרקטיים מה אפשר לעשות!
רוצה מעקות בטיחות כמו שיש לך בסרטון? בוא נאגד את הרוכבים נקים מפלגה יש 180 אלף רוכבים? נצביע 100 אלף לטובת המפלגה ויש לנו מנדט וחבר כנסת או נלך למפלגה ונתפקד אלייב בתנאי שנקבל מענה לצרכי האופנועים ושכולם יצביעו לה .
מפלגה שתקבל 100 אלף קולות לא תגיד לך לא
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
אתה ממש חוצפן. מי אתה שתרמוז לי או לאחרים שרק בגלל שהעלנו על גבי במה ציבורית סוגיה קשה וכואבת שעלתה לאנשים בחייהם ובנכותם, עלינו לעוף מכאן?!
מי אתה לעזאזל שתגיד לי לעוף מכאן? נתתי את השלוש שנים שלי, כרגע מתנדב במד"א, אני משלם מיסים וביטוח לאומי, ומתחיל לימודי אח מוסמך באוני תל אביב בקרוב כדי לתת יד נחוצה לעם שלי שסובל מחוסר בידיים עובדות בבתי החולים בישראל.
קניתי ביושר זכותי להתלונן על גבי במה ציבורית. זכותי לבוא ולזעוק, זוהי מדינה דמוקרטית. אין לך שום זכות לבוא ולקחת ממני את זה. ככה לעיתים דברים זזים בעולם, שמתחילים לדבר עליהם על במה ציבורית ולהלין על בעיות.
קצת קיבלת כח ליד ותראה איך אתה מתנהג - בהתנשאות, בכוחניות ובסתימת פיות. העברת סוגיה כואבת לאוף טופיק כי ידעת שהיא תגווע כאן מעצמה. פורום כללי כיאה לשמו הוא כללי, וזה נושא שבהחלט מתאים לו ואתה גם יודע את זה, אבל החלטת לסתום פיות לקהילה שלך במקום. בטח חיככת ידייך בהנאה וסיפוק תוך כדי.
הטיעונים שלי על אנשים שקצת קיבלו כח לידיים וחיים להם במגדל השן , אתה נתת להם חיזוק במעשה שלך עם כל הכבוד. גם אם לא משקף אותך.
דמם של בני הזוג גור הם אוף טופיק עבורך?!
יש לך טעות קשה.
הבמה כאן היא לא ציבורית, ואין לך שום זכות לצעוק מה שבא לך.
תקרא את חוקי הפורום שוב כדי להבין ולהפנים את זה.
ובינתיים, כדי להבהיר - ננעל.
נ.ב. גם אתה וגם החבר TORQUSER צריכים במיוחד לקרוא את הסעיף הבא (עם יכולות קשב סלקטיבי כפי שהצגתם, אני בטוח שגם אותו תצליחו לפרש אחרת ממה שהתכוון המשורר):
בפעם הבאה זה ילווה באזהרות ובאנים.7. הנהלה ומנהלים.
אתם מוזמנים לפנות אלינו בכל שאלה או בקשה, אנא עשו זאת בערוץ הפרטי בלבד.
במידת הצורך, השתמשו במשולש הדיווח שנמצא בפינה הימנית של כל הודעה.
נערך לאחרונה על ידי Jack_R1; 06-09-2016 בשעה 21:40.