נכון, אך צריך לזכור שאת הדו גלגלי האחד הזה יחליף רכב שככל הנראה יחשב כמשני במשפחה ולא עיקרי, כאמור גם עלות האחזקה שלו תהיה כזו ולא אמורה להיות גבוהה מדי,
דרך פשיטת הרגל לא רחוקה בזה שמספיק להחליף את הרכב המשני הזה בכלי דו גלגלי שעלות הביטוח והטיפולים שלו אסטרונומית.
לנו יש כלי רכב אחד חדיש שהאשה נוסעת איתו כל בוקר עם הילדים לגן ואז לעבודה שנמצאת מחוץ לעיר, לי היה אופנוע פרטי שהיה לי מאוד קשה להחזיק לפני שקיבלתי כלי כזה מהעבודה,
מצב כזה שיהיה לנו את הרכב ועוד אופנוע פרטי פשוט לא יכול לקרות, מאוד עצוב אך בנוסף לרכב הראשי, החזקת רכב ידני קצת ישן אך די אמין אפשרית בהחלט, והרבה יותר זולה מלהחזיק כלי רכב דו גלגלי.
וברור שתחבורה ציבורית לא באה בחשבון, כי אין תחבורה ציבורית הולמת במחיר הגון איפה שאני גר, וזה בפרברים.
כך שבמקרה שלי זה טוב ואני יכול להסתדר עם רכב ודו גלגלי כל עוד אני לא משלם על החזקת האופנע, אך במידה ולא היה לי אופנוע מהעבודה, פשוט לא הייתי יכול להגיע למצב כזה שאתקע את אשתי והילדים עם רכב ישן ולא בטיחותי, אלא חייבים רכב חדיש ככל האפשר כרב ראשי שגם ישמש לנסיעות לגן ולעבודה של האשה, ואני זה שאקח את הרכב הזול לקניה ואחזקה, ומהניסיון שלי, עדיף רכב ישן ידני ואמין אפילו עם עלות הדלק בפקקים מאשר להחזיק כלי דו גלגלי משומש לנסיעות כאלה, כי עלויות התחזוקה שלו פשוט אבדון.