אני מאמין שרוב המגיבים פה גם לא היו רוכשים קאסטום או קאסטום קרוזר יפני ( למעט עוז שמפנטז על סוזוקי כל שהוא).
ובכן הויכוח הזה יכול להתחלק לכמה כיוונים וזה הצד שלי ושל מיקי שרוכב על xv1900.
מסכים עם כל מילה !!!
היום ביקרנו אצל גב"ב ומנטרה שעלתה על ידי שתינו זה איזו טעות עשינו.
נכון ... קרוזר זה אופנוע יפה, מעוצב לעילא בדרך לא יעילה ....
גם אני וגם הוא עברנו מאופנוע מג'אנר אחר לקאסטומים הוא bmwואני באנדיט.
ביג ביג ... מיס - טייק ....
הקו המנחה היה אמינות וזה הוויכוח שלי מול הארלי מי יותר טוב החיקוי או הדבר האמיתי והתשובה היא חד משמעית וגורפת מבחינתי ומבחינת מיקי הג'אנר שנקרא קאסטום הוא חרא!!
רגע ... יש כל מיני סוגי חרא ... אז זה חרא שמעוצב יפה, ואין לו ריח של חרא ... הוא מרשים גדול יפה, ועם סאונד משגע ... וזה מה שקנה אותי (ואח"כ קניתי אותו
) ... לא אשכח כשראיתי אותו לפני כמה שנים... לא יודע לגבי אמינות רכבתי עליו בס"ה כמה אלפי ק"מ שהספיקו לגבש את הדיעה שלי לגבי קרוזרים. אני מניח ומקווה (ע"ס קריאת חוו"ד בחו"ל ) שהוא אמין .. זה אחד האופנועים שהכי כייף להחנות בחנייה, להתבונן עליו, ולומר ... וואלה , הוא ממש יצירת אומנות... בא לי סיבוב עליו. (המשך יבוא) . . .
גם אני וגם הוא עם גב תפוס הולכים כמו קשישים וזה מחזק את הטענה שהארלי הוא אופנוע לפנסיה כי אחרי שאתה רוכב עליו אתה נראה כזה.
רן חכם חולם על הארלי ורוכב על יאמאהה ( אומנם סוג של קרוזר אבל אמין וחזק).
יש בו וגם בהארלי משהו מתעתע מאוד ... הכסאות נראים מפתים עד מאוד ... רחבים, עם רכות באזורים הרגישים המתדלדלים לעת זיקנה
... אבל רכיבה של כמה עשרות ק"מ מחייבת הפסקת טוסיק ... אחרת מרוב כאבי גב אתה מתכופף יותר ויותר ופי הטבעת מתחבר בקשר הדוק לפה... אתה מבין בו ברגע שאתה חייב לקבוע תור להוא שמחטט בטוסיק - פרוקטולוג ולהוא שמסדר ת'גב - כירופרקט ... קלונוסקופיאה זה "פיס אוף קייק" לעומת רכיבה ארוכה על קרוזר עם מושב מקורי.
לעמוד איתו ברמזור או לרכוב לאט לאט זה המתכון הבטוח לאי פוריות בעתיד או אולי המתכון לנקניקיה עם סלט ביצים מורתחות... כאילו ... מה ? מי לכל הרוחות תכנן את הבהמות פולטות החום הללו שמהצד של התחת משטחות אותו, הורסות את הגב, ומקדימה מטגנות את מה שעוד נשאר ... וואלה ... יש מחלקת תכנון של סדיסטים ...
זה האופנוע היחיד שאחרי רכיבה עליו אני חוזר עייף ...עייף. לא יודע למה ... פשוט עייף. אולי היעדר משקף קדמי שהורדתי כי טלטל את המוח המטוטל שלי בלוא הכי, אולי הרעש ...
אתמול, ערן ואני ירדנו מצור הדסה לכיוון עמק האלה. כביש מפותל ויפה, אבל אי אפשר להשכיב כמו שצריך בגלל הנדנוד על ציר האורך, ובגלל מרווח הטייה מוגבל... ערן רכב אחרי, וראה איך מעת לעת אני נאלץ להרחיב את הרדיוס כדי לסיים את הפנייה למרות שהרכיבה היתה במהירות סבירה.
הארלי זו תעשיית חלומות שיש לה הצדקה קיומית בזכות זה.
אני מניח שרבים מאיתנו לא ידרכו במועדון bdsm אבל זה לא אומר שכל אותם אלו שהולכים לשם לא נהנים.
הארלי זה הbdsm של האופנועים בגדי עור פרנזים וכאב!
רק שבמועדונים הללו לא צולים אותך ....
Sent from my LG-H815 using Tapatalk