ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
MT-07
הוא כבד לי, ומה אני אמור לומר עם האופנוע שלי ששוקל 350 ק"ג ? הוא מרגיש חם מהרגיל גם אצלי - קירור א"ש , צולה אותי אש ... זו כנראה הכנה לגהנום ...
מצד שני, אפשר לספור על 2 כפות הידיים את הכמות פעמים שעליתי עליו. בתחילה גם אני נמנעתי מלרכוב עליו .. הכל עניין של הרגל. זה מזכיר לי את השיר :
"בהתחלה זה כואב
אחר כך יוצא החוצה
וכולם שמחים
ופתאום איזה יופי
הוא הולך לבד "

מחליט להכניס לניוטרל ולבלום עד ההגעה לרמזור ממתי גולשים על ניוטרל באופנוע ? - כך עושה, משחרר קלאצ' ו,
........................................שקט....... .................................
הוא פשוט נכבה, איזו סיבה יש לאופנוע להכבות ?

מישהו פה מסכים איתי על זה ? או שהבעיה אצלי ?
הבעייה אצלך, אם קנית משהו שלא מוצא חן בעיניך, ואתה לא מממש את תשוקתך אליו, תמכור ותעבור למשהו שכן "עושה " לך את זה...

ציטוט נכתב במקור על ידי 2 Strokes צפיה בהודעה
אני מודה לאלים שהיה לי שכל לא להתעסק עם ימאהה. אני כועס על האלים שלא נתנו לי את הבינה וההבנה שלא להתעסק עם ימאהה ועוד קאסטום.
אני רוכב עליהם "בשביל הכיף" מידי פעם ומסתבר וכל פעם אני מתאכזב מחדש.
אני מאוד מאוד מאוד אוהב את העיצוב שלהם אבל לכל השאר, אני מנסה, לא מצליח להתחבר. העיצוב ... מהמם .. על כך אין ויכוח ... זו הימאהה השנייה שלי, התובנה שלך מתחילה להתברר לי כנכונה ... ככל שנוקפים הק"מ על גבו של ה XV אני מבין שהאופנוע מדהים, יפה, סאונד מטמטם ... אבל ... חסרה לי הקלילות והנוחות שהיתה לי ב BMW ואפילו ב LT הכבד עד מאוד ... בדיעבד הבנתי שפלח השוק הפונה לליבי הוא אופנועי תיור, אפשרי דו"ש דוגמת GS1200.
).
לעיתים, אנו קונים מוצר (ובמקרה זה אופנוע) שמתברר כמושא חלומותינו... לימים (לעיתים לא רבים ) אנו מגלים שזה, פשוט לא זה ...
ההחלטה אם למכור או להתרגל קשה אף היא.
אם להיות כן עם Strokes אני באותה דילמה. אבל ברור לי שלא אמכור כי אשתי אוהבת את האופנוע, ונהנית לרוכב עליו איתי למרות כסאות הזוועה המותקנים עליו. זה לא קרה באופנועים אחרים . על אופנועי ספורט \ תיור דוגמת ה ZZR1400 או GTR 1400 היא מטילה וטו . אז .. אם לך אין עוד גורם משפיע, תמכור ... ותרכב על מה שאתה אוהב.