עמוד 3 מתוך 5 ראשוןראשון 12345 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 69

אשכול: לא עובר את בדיקת הראיה

צפייה משולבת

הי,
    אוריאר - התגובה שלך קצת לא במקום לטעמי. סורי. אם אין לך מה לתרום, אתה לא חייב להגיב.
    כן, בדקתי במשרד הרישוי וגם במכוני הראייה שעובדים איתם.
    כולם אומרים את אותו הדבר.
    רשיון ב' ורשיון B לאופנוע (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה).
    rnnd - פיקששת את הנקודה. בדיוק היום אמרתי למישהו שיכול להיות שהייתי משלים עם העניין יותר בקלות אם באמת היו לוקחים לי את הרשיון. זה היה מסבך לי את החיים יותר, אבל לפחות היה בזה הגיון.
    רן - ניסיתי את מה שאמרת (לא שאני צריך, עברתי כבר כל כך הרבה בדיקות שאני יודע בדיוק מה אני רואה ומה לא). דעתי לא השתנתה, אין, פשוט אין בעיה.
    אני בודק עוד אופציה אחרונה, דרך מכר שמכיר משהו במשרד התחבורה שאולי יכול לעזור. נתתי לזה עד סוף השבוע הבא (כבר עכשיו אני אחרי מועד חידוש הרשיון ככה שזה משחק באש למשוך את זה).
    כן, זה קצת עצוב (לי לפחות), אבל אני כבר די משלים עם אובדן הרשיון.
    אולי בעתיד, יצאו טכנולוגיות חדשות לתיקון רשתית ואז אולי אם יהיה לי כוח אני אוציא רשיון מחדש.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אל תשלים
    אם אתה מסוגל לנהוג ברכב פרטי ועל רשיון A1 אין סיבה הגיונית בעולם שלא תרכב על לא מוגבל.
    תנסה לברר מה ההבדל מבחינת המחוקק בין A1 לA.
    אתה אדם שומר חוק ולא עובר את ה110 קמ"ש על כביש 6 ו2 הדרגות מסוגלות לנוע בקצב הזה כעת מה ההבדל?

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    אני עם לוקי ודון קישוט בעניין הזה, מצא עורך דין אוהד וטוב שמתמחה בדיני תעבורה
    ותתחיל לפעול חוקית, מסתבר שכשנכנס בהם מישהו שמבין הרבה פעמים הם מתקפלים
    על מנת לא ליצור תקדים. - רן
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    אני עם לוקי ודון קישוט בעניין הזה, מצא עורך דין אוהד וטוב שמתמחה בדיני תעבורה
    ותתחיל לפעול חוקית, מסתבר שכשנכנס בהם מישהו שמבין הרבה פעמים הם מתקפלים
    על מנת לא ליצור תקדים. - רן
    לפני כחודש ביליתי עם החבר ועוד 2 עורכי דין והבנו שכנראה שאי אפשר

נו תפצה את עצמך באיזו מכונית ספורטיבית עצבנית

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    נו תפצה את עצמך באיזו מכונית ספורטיבית עצבנית

זה לא עושה לי את זה

אני אירוני -
    אני יכול להבין שבגלל ממדים של כלי רכב לא יאפשרו לאדם בעל ראייה מוגבלת לנהוג ברכב מסויים.
    אבל ברגע שמאפשרים לך לנהוג על כל רכב פרטי שאתה בוחר אז איזו סיבה יש להם להגביל אותך עם האופנועים.
    אחת כמה וכמה שכן מאפשרים לך לרכוב על אופנוע מוגבל.
    אני פשוט לא מצליח למצוא את הגיון (או לקבל את חוסר ההגיון) שעומד מאוחרי ההחלטות המטומטמות של הרשויות.

לצורך העניין - אתה יכול לנהוג על פרארי ב300 קמ"ש או על וואן עם מנוע בריא שידע לגרד את ה200 קמ"ש אבל לא יכול לנהוג על ימאהה XV950.
    אתה כן יכול לרכוב על כל ספורטיבי בהספק של A1 אבל לא יכול לרכוב על כלי עם רישוי A
    בקיצור אני כלל לא מבין את ההגיון!

להבנתי ההגדרה של המגבלה צריכה להיות לפי פרמטר כגון מורשה לנהוג במהירות שלא עולה על 80 ומידות רכב שלא עולות על XYZ.
    בקיצור חרטא אחת גדולה!

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    אני אירוני -
    אני יכול להבין שבגלל ממדים של כלי רכב לא יאפשרו לאדם בעל ראייה מוגבלת לנהוג ברכב מסויים.
    אבל ברגע שמאפשרים לך לנהוג על כל רכב פרטי שאתה בוחר אז איזו סיבה יש להם להגביל אותך עם האופנועים.
    אחת כמה וכמה שכן מאפשרים לך לרכוב על אופנוע מוגבל.
    אני פשוט לא מצליח למצוא את הגיון (או לקבל את חוסר ההגיון) שעומד מאוחרי ההחלטות המטומטמות של הרשויות.

לצורך העניין - אתה יכול לנהוג על פרארי ב300 קמ"ש או על וואן עם מנוע בריא שידע לגרד את ה200 קמ"ש אבל לא יכול לנהוג על ימאהה XV950.
    אתה כן יכול לרכוב על כל ספורטיבי בהספק של A1 אבל לא יכול לרכוב על כלי עם רישוי A
    בקיצור אני כלל לא מבין את ההגיון!

להבנתי ההגדרה של המגבלה צריכה להיות לפי פרמטר כגון מורשה לנהוג במהירות שלא עולה על 80 ומידות רכב שלא עולות על XYZ.
    בקיצור חרטא אחת גדולה!
    אני לא יכול להסכים יותר!
    איי כמה שזה מתסכל.
    אני בודק את האופציות למשוך חוטים ולהצליח לקבל הגבלה ל - A1 (כאמור כרגע אני לא מצליח לקבל לזה אישור למרות כל המסמכים שעולים כאן).
    אם אני אצליח, אז זו תהיה נחמה כלשהי. כלי מוגבל זה יותר טוב מכלום וכמו שכמה אנשים כתבו כאן, הריגוש שלי הוא לא ממהירות גבוהה ככה שכל עוד אני אמצא קאסטום שיעשה לי את זה ויעמוד בדרישות אני אחיה עם זה בשלום (למרות הטמטום המוחלט של ההגבלה הלא הגיונית).
    אני עוד לא שם אבל מנסה לשמור על אופטימיות. לא קל. עובר עלי שבוע קשה. אני שונא להיות חסר אונים מול בירוקרטיה מטומטמת.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי רוכב על 2 צפיה בהודעה
    אני לא יכול להסכים יותר!
    איי כמה שזה מתסכל.
    אני בודק את האופציות למשוך חוטים ולהצליח לקבל הגבלה ל - A1 (כאמור כרגע אני לא מצליח לקבל לזה אישור למרות כל המסמכים שעולים כאן).
    אם אני אצליח, אז זו תהיה נחמה כלשהי. כלי מוגבל זה יותר טוב מכלום וכמו שכמה אנשים כתבו כאן, הריגוש שלי הוא לא ממהירות גבוהה ככה שכל עוד אני אמצא קאסטום שיעשה לי את זה ויעמוד בדרישות אני אחיה עם זה בשלום (למרות הטמטום המוחלט של ההגבלה הלא הגיונית).
    אני עוד לא שם אבל מנסה לשמור על אופטימיות. לא קל. עובר עלי שבוע קשה. אני שונא להיות חסר אונים מול בירוקרטיה מטומטמת.
    אני מנסה להבין משהו.. לA1 יש דרישות ראייה שונות מרישיון B רגיל? כי ככל הזכור לי רק לA יש משהו כזה

Senior Member הסמל האישי של doutsh
    תשמע, זה כבר דיון הרבה יותר עמוק ונרחב על דרגות רישיון באופן כללי, ללא קשר לבדיקות הראייה.
    למה ברכבים אפשר ללמוד נהיגה על יונדאי I10 עם מנוע 1000, ולנהוג עם אותו הרישיון על פרארי או מפלצות אחרות עם פי 50 הספק והתנהגות אחרת לגמרי,
    ואילו באופנוע יש שלוש דרגות רישיון שונות?
    ומצד שני אתה יכול ללמוד נהיגה על דו"ש מעפן ואז לרכב על A1 ספורטיבי, אבל אם למדת (או אפילו רכבת 10 שנים) על A1 ספורטיבי אסור לך לרכב על ספורטיבי גדול, או אפילו דו"ש גדול?
    האם הארלי 1200 מתנהג יותר כמו R1 או כמו GN?
    ואיפה בכלל נכנסים כאן אופנועי השטח, שהם בכלל חיות אחרות לגמרי?

בקיצור, חוק צריך לשים גבולות איפשהו. זה לא תמיד אופטימלי ולא תמיד נשמע הגיוני במקרים פרטיים, אבל עבור מערכת ענקית שצריכה להתמודד עם כמויות אדירות של מקרים שונים ומשונים, ואין לה זמן להכנס לבעיה הספיציפת או להיסטוריה האישית של כל אחד, זה כנראה עובד. מערכות גדולות חייבות להתבסס על סטטיסטיקה.

כמו שאתה מקבל את זה שרכיבה על אופנוע A דורשת רישיון מיוחד, תקבל את זה שיש להם גם דרישות פיזיולגיות שונות.

Senior Member הסמל האישי של KKatkov
    הי,
    אוריאר - התגובה שלך קצת לא במקום לטעמי. סורי. אם אין לך מה לתרום, אתה לא חייב להגיב.
    כן, בדקתי במשרד הרישוי וגם במכוני הראייה שעובדים איתם.
    כולם אומרים את אותו הדבר.
    רשיון ב' ורשיון B לאופנוע (אם בכלל אפשר לקרוא לזה ככה).
    rnnd - פיקששת את הנקודה. בדיוק היום אמרתי למישהו שיכול להיות שהייתי משלים עם העניין יותר בקלות אם באמת היו לוקחים לי את הרשיון. זה היה מסבך לי את החיים יותר, אבל לפחות היה בזה הגיון.
    רן - ניסיתי את מה שאמרת (לא שאני צריך, עברתי כבר כל כך הרבה בדיקות שאני יודע בדיוק מה אני רואה ומה לא). דעתי לא השתנתה, אין, פשוט אין בעיה.
    אני בודק עוד אופציה אחרונה, דרך מכר שמכיר משהו במשרד התחבורה שאולי יכול לעזור. נתתי לזה עד סוף השבוע הבא (כבר עכשיו אני אחרי מועד חידוש הרשיון ככה שזה משחק באש למשוך את זה).
    כן, זה קצת עצוב (לי לפחות), אבל אני כבר די משלים עם אובדן הרשיון.
    אולי בעתיד, יצאו טכנולוגיות חדשות לתיקון רשתית ואז אולי אם יהיה לי כוח אני אוציא רשיון מחדש.
    ידידי, אני מאמין,שבמקומך - הייתי עושה מה שהמתחסדים כאן מגדירים כ"רמאות" ו"עבירה" - יעני, עובר את הבדיקה. בכסף, בקשרים או בכל קומבינה אחרת.
    לפי האופנוע בתמונת הפרופיל, אתה לא מחפש לרכב על 200+, אלא להתנייד במהירות חוקית +/-, אתה טוען שאתה לא מרגיש בעיה כשאתה עושה את זה, ואני מאמין לך.

בכל מקרה, אם זאת לא הדרך שלך - לדעתי, הדרישה ל-6/12 בשתי העיניים תופסת אך ורק ל-A, מה שמשאיר אותך עם כלי A1. היום, יש כלים מאוד מעניינים ב-A1, בטח אם אתה מעוניין ברטרו/קאסטום. הארלי ספורטסטר 883 מוגבל (אני מניח, שלהוריד את ההגבלה זה לא קשה במיוחד), מונסטר 796 מוגבל (כנ"ל), מוטו-גוצי V7 ועוד כלים כאלה ואחרים. בהחלט כלים שרוכב מתון יכול להסתפק בהם.
    Ducati Multistrada 1100
    Alfa Guiletta 1.4 Manual

Member
    גם לי זה לא ברור לa1 b יש אותה בדיקת ראיה, נדרשת ראיה בעין אחת בלבד

לa c1 יש בדיקה יותר מחמירה, וכנראה גם לרכב ציבורי, ושם נדרשת ראיה בשתי העיניים

לא להאמין!!!
    קרה לי נס!!!
    אין שום דרך אחרת לתאר את זה.
    אחרי שבשבוע שעבר 3 אופטומטריסטים שונים בדקו אותי והבהירו לי שעין ימין שלי אפילו לא קרובה ואין שום סיכוי שאני יכול לעבור את הבדיקה, השלמתי היום עם רוע הגזירה ובדרך חזרה מהעבודה הלכתי לבדיקה במכון רביעי ואחרון מתוך כוונה לוותר על הרשיון.
    נכנסתי למכון ופגשתי שתי בחורות צעירות שממש לא עניינתי אותן והדבר היחיד שהיה אכפת להם זה לסלק אותי במהירות כדי לחזור לשיחות החולין שלהן.
    אחת הקלידה את הפרטים שלי בזמן שהשניה לקחה אותי למכשיר לבדיקה.
    כבר ידעתי שאין סיכוי שאני אראה בעין ימין.
    הבחורה שמה את המספרים בלי להסתיר את העיניים וביקשה ממני להקריא אותם.
    הקראתי בלי בעיה גם את הקטנים ביותר.
    ואז היא אמרה לי, "ועכשיו?" ושוב לא הסתירה אף עין.
    שוב קראתי את המספרים.
    היא בדקה את שדה הראיה ואמרה לי "מצויין, הכל בסדר"
    הבחורות חזרו לשיחה שלהן, שילמתי 50 ש"ח ויצאתי מהר לפני שהיא תיזכר בשטויות שהיא עשתה.
    התאמצתי לעצור את שאגות השמחה כדי לא לעורר חשד.
    נס לכבוד החגים, אין דרך אחרת לקרוא לזה.
    קיבלתי 10 שנים עד הבדיקה הבאה.

Member
    לא להאמין!!!
    קרה לי נס!!!
    אחרי שבשבוע שעבר 3 אופטומטריסטים שונים בדקו אותי והבהירו לי שעין ימין שלי אפילו לא קרובה ואין שום סיכוי שאני יכול לעבור את הבדיקה, השלמתי היום עם רוע הגזירה ובדרך חזרה מהעבודה הלכתי לבדיקה במכון רביעי ואחרון מתוך כוונה לוותר על הרשיון.
    נכנסתי למכון ופגשתי שתי בחורות צעירות שממש לא עניינתי אותן והדבר היחיד שהיה אכפת להם זה לסלק אותי במהירות כדי לחזור לשיחות החולין שלהן.
    אחת הקלידה את הפרטים שלי בזמן שהשניה לקחה אותי למכשיר לבדיקה.
    כבר ידעתי שאין סיכוי שאני אראה בעין ימין.
    הבחורה שמה את המספרים בלי להסתיר את העיניים וביקשה ממני להקריא אותם.
    הקראתי בלי בעיה גם את הקטנים ביותר.
    ואז היא אמרה לי, "ועכשיו?" ושוב לא הסתירה אף עין.
    שוב קראתי את המספרים.
    היא בדקה את שדה הראיה ואמרה לי "מצויין, הכל בסדר"
    הבחורות חזרו לשיחה שלהן, שילמתי 50 ש"ח ויצאתי מהר לפני שהיא תיזכר בשטויות שהיא עשתה.
    התאמצתי לעצור את שאגות השמחה כדי לא לעורר חשד.
    מזל טוב!!!
    נסיעה זהירה!
    מזל שנשים אוהבות לדבר(;

Senior Member הסמל האישי של erani99
    לא להאמין!!!
    קרה לי נס!!!
    ...
    נו, פעם רביעית - קיבלת גלידה
    והכל חוקי. (אכן, לא הייתי מפרט את כל הבדיקה, אבל אם זה מכון אופטומטריסט רשמי..יאלה סחתיין)
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast