בוקר טוב אנשים,

בעקבות השרשור של roNiNinja636‏, החלטתי לעשות מעשה ולתת חוות דעת על האופנוע הנ"ל.

לאחר חיפושים אחרי אופנוע ראשון נתקלתי לראשונה בדיוק 3 690, לא ראיתי עוד אופנועים בסגנון (למי שמכיר דיוק 4, מדובר באופנוע כמעט לחלוטין).
הוא היה ממש מיוחד, קניתי אותו עם 27000 ק"מ, מכה ברדיאטור וקילוף קטנטן בכנף הימנית כיוון שהושאר בשמש ע"י הבעלים הקודמים.

פעם ראשונה על אופנוע גדול:
בפעם הראשונה בה עליתי על האופנוע חשבתי שיקרעו לי הלחיים מגודל החיוך, קניתי אותו בת"א משם ירדתי לאיילון.
מצערת סופר רגישה, ואני מתכוון סופר רגישה, סיבוב של 0.5 מ"מ מעיף את האופנוע קדימה בברוטליות.

שנה מאוחר יותר:
לאחר שנה בבעלותי אני יכול להגיד בפה מלא, לא הייתי בוחר באופנוע אחר כאופנוע ראשון.
אחרי לא הרבה זמן הצלחתי להרגיש את המצערת ולהפוך את הפתיחה והסגירה של הגז לחלקות ביותר!!
מדובר על כלי שיכול להיות קטנוע ביום וספורטיבי בלילה, האופנוע זה הרגליים שלי - נסיעות לעבודה כל יום ונס הרים בסופש"ים.
אחרי הסתכלות בפורומים בחו"ל ירד לי האסימון שלא מדובר בכלי של מהירות סופית אלא במומנט, לכן, בעצת הפורומים בחו"ל הוחלף גלגל"ש קדמי ל15 שיניים (16 במקור).
יחד עם כל מה שנרשם מעלה, מדובר בכלי "מניאק", כלי שתמיד ירצה לדחוף אותך להרביץ בגז.
הסאונד מגניב, הורדת הילוכים עם גז נשמעת כמו נביחה על כלב עצבני.
מדובר בכלי קל ביותר (160 ק"ג) וזה מורגש, הפלקות מצד לצד נעשות בלי מאמץ, יחד עם הבלמים של ברמבו אפשר להפוך עצירה לא הגיונית להגיונית.

יתרונות:
* משקל נמוך ביותר (160 ק"ג)
* אפשר לרכב עליו כסופרמוטו או כאופנוע כביש לכל דבר ועניין
* מכלולים איכותיים ביותר (ברמבו, בולמים של WP בעלי כיוון מלא!, קלאץ' מחליק והידראולי, מגורה, גא'נטים קלים של מרצ'נזיני ועוד...)
* מגיע גם בהגבלה לA1
* יחס כיף לשקל גבוה מאוד! (לכלים משומשים כמובן)
* צריכת דלק נמוכה (1-20)
* טיפולים זולים
* כלי סלחן ולא מאיים
* כלי יפה ביותר, לאנשים שרוצים להיות קצת שונים

חסרונות:
* מושב גבוה - אני התרגלתי
* רגיש להזנחה
* הורס לוחיות רישוי סדרתי (4 לוחיות רישוי בשנה שנהרסו בעקבות ויברציות)
* מצערת סופר רגישה - לאחר זמן מתרגלים

לסיכום:
מדובר באחד האופנועים הכי פחות מוערכים בארץ, לא מצאתי עוד כלי עם מכלולים ברמה כזו (מלבד מונסטר 696 וגם הוא נופל ביחס לדיוק).
לשם השוואה - באותו מחיר ביד 2 ניתן למצוא ER6 2010-2011, מונסטר 696 2009-2010, F4I 2005-2007, ומעלה SV650S/N 2008, דיוק 4 690
כל הכלים הנ"ל לטעמי נחותים יותר כולל הדיוק 4 (החדש) כיוון שהייתה ירידה במכלולים כדי להוריד במחירים.
עם קצת יציאה מהקופסא היפנית, ניתן למצוא כלים ברמה גבוה שיתנו הרבה יותר.
אם אתם מחפשים כלי מיוחד ושונה, כאופנוע ראשון / אופנוע גדול ראשון אמליץ לכם בלב שלם - לכו על דיוק.

במידה ויש שאלות / משהו שלדעתכם אפשר להוסיף לחוות דעת אשמח אם תשתפו, אשתדל לערוך בהתאם.

אחלה יום חברים.