מזה הח*א הזה?
סוף גנב לתליה!
sniper.
אני ערבי, ונפגעתי מהתגובה שלך.
תתאר לעצמך שיקפוץ איש ,לא יהודי ויכתוב:
90% מהיהודים מעלימי מס.
90% מהיהודים אנסים.
90% מהיהודים פושעי מלחמה.
90% מהיהודים גזענים.
והרשימה עוד ארוכה...
איך הייתה מרגיש אחרי אמירה כזו, אפילו אם לדעתך היא היא ממש לא נכונה ולא הולמת.
אי אפשר להכחיש שהיה עבר די מר בין שני העמים, אך זה לא הזמן לבכות על חלב שנשפך, וגם לא להאשים בהכללה, כי זה מעליב, לפחות אותי כאשר אני יודע שאני לא אעשה דבר מהפשעים המתעבים שהוזכרו בשרשור הזה,
מה שכן אני יודע שיש הרבה אנשים טובים ולא משנה מאיזה דת או לאום הם, ואותם צריך לכבד בכל מחיר, כי אפשר לחיות איתם בשלום ובכבוד הדדי.
מזה הח*א הזה?
סוף גנב לתליה!
יש בעיה עם כריתת איברים לגנבים למרות הסיפוק מהדבר.
מה שצריך זה בנוסף למאסר קנס לעבריין בשווי הדבר שתכנן לגנוב x2,הכסף יועבר לקורבן העבירה.
אם לא ישלם את הקנס ישללו ממנו הזכויות שמהם נהנים אזרחים שומרי חוק כמו:הזכות לרישיון נהיגה,הזכות לטיפול רפואי,הזכות לחשמל,הזכות לשירותי דואר וכו...
חוץ מזה שאם בעל האופנוע היה הורג את הגנב הוא היה יכול להנות מחוק דרומי כמו החברה מקלנסוואה שהרגו את הגנב בחצר שלהם.
בהנחה שהוא לא מגריל שופטת סתומה כמו שקרה במקרה האחרון.
המספרים שלך לא מדוייקים כדי להיחשב אמת.
יש הבדל במניעי הפשיעה בין פלסטינאים לערבים ישראלים,טעות נוספת באמת שלך.
הפורום (לדעתי)צריך להיות מקום של החלפת ידע בנושא אופנועים לא אמצעי לשחרור קיטור.
בנוסף לזה המניעים בעיקר מסיבה לאומנית.. זאת הנקודה.
אתה לא עוזר לעצמך שאתה מרחיק את אותם אנשים שיכולים לעזור לך במאבק.
המאבק הוא בין שומרי החוק לעבריינים.גנבי אופנועים לא גולשים בפורום אבל יש פה אופנוענים שהם לא בהכרח יהודים.
כבוד הדדי זה תנאי לקיום משותף.
מעניין אותי מאיפה השגתה את הסטטיסטיקה הכל כך וודאית שלך, ש98% מהגנבים הם ערבים.
בכלבוטק, היו 2 תוכניות על גנבי אופנועים, ובשתיהן היה מדובר בחבר'ה יהודים.
נ.ב נראה לך שכל גנב ערבי שמחפש לגנוב אופנוע יודע של מי הוא בכלל? או כתוב על האופנוע "הבעלים שלי יהודי"? תעשה לעצמך טובה, צא מהקופסה, ודי עם הפרובוקציה.
אם אני גזען אז המצב גרוע..
מהיום אני ישן ליד האופנוע עם אקדח קפצונים ופצפצים.