ברוך הבא לפורום , אם אתה מצפה לקבל תשובה מןשקעת ועינית תשקיע גם אתה לפני .
אם תריץ חיפוש תראה שזה כבר נטחן עד דק, ואם יש לך עדיין שאלות תשאל בשמחה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
שלום לכולם.
אז ככה, הוצאתי לא מזמן רישיון A1 אחרי שהיה לי A2 ומלבד שליחות אין לי יותר מידי ניסיון.
אני מחפש אופנוע שיעשה את קו ראשון ת''א וחזור מידי יום
בנוסף אני מתלבט בין 2 דגמים עייקרים בגלל תקציב מוגבל (25,000), ורצון שהביטוח לא יהיה בשמיים
חשבתי בין הKTM 200 לנינג'ה 250
בנוסף אני 1.66 ולא גבוה כ''כ, חשבתי אולי ללכת על KTM 200 בגלל שהוא דו שימושי ויכול להיות די מגניב, אבל הנינג'ה זה חלום ילדות
תודה לכולם ושבוע מצויין!
ברוך הבא לפורום , אם אתה מצפה לקבל תשובה מןשקעת ועינית תשקיע גם אתה לפני .
אם תריץ חיפוש תראה שזה כבר נטחן עד דק, ואם יש לך עדיין שאלות תשאל בשמחה
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
יש הבדל בין הדיוק 200 לנינגה 250 יצא לך פעם לרכב על אופנוע כמו נינגה בתנוחה קרבית ? קודם כל זה לא הכי נוח שיש , לא רשמת כמה קילומטר אתה עושה ביום אז חשוב מאוד שתבין שאם אתה נוסע איתו המון ביום אז חבל שהישבר לך הגב אבל מה שטוב בנינגה זה הפוזה זה אופנוע שמסובב עיניים. חשוב מאוד לעשות נסיעת מבחן , לגבי הדיוק 200 זה אופנוע נוח יותר , לא נסעתי עליו אבל יש לי חברים שיש להם את 390 והם מרוצים עד השמיים . חלקם החליפו למושב גל אמרו שהמושב לא הכי נוח . מבחינת בטיחות גם הנינגות החדשות מגיעות עם abs 28 כס לעומת הדיוק 25 כח שניהם חד צלינדר וממה שזכור לי הוא בלי abs . תעשה את ההחלטה
Sent from my iPhone using Tapatalk
ה390 לא נופל קשות באמינות? מבחינת תקלות שמן וכ"ו
אין אופנועים גרועים.
רק בעלים גרועיים
קניתי לא מזמן סוזוקי GW250 -"הרבה אופנוע" תמורה 26 אלף.
לא מבין למה לא לוקחים בחשבון את הדגם הזה.
אתה לא יכול למצוא בתקציב הזה נינג'ה 300? הבדל משמעותי.
בתקציב הזה אני ממליץ לך על ה z250.
אחלה אופנוע ועולה חדש מהחברה 26 אלף והוא אחלה אופנוע למחיר
![]()
לא פעם עוצרים סתם אנשים ליד האופנוע שלי עם משפת:"...איזה יפה הוא..." -מובן ש זה עיניין של טעם אישי
לגבי "הססים" -גם כאן יש מה להגיד משהו-כי הוא מקבל אותם כבר ב8,500 סל"ד ,כמו "מומנט " -ב6.500,ודי ניתן להרגיש זה.
"כבד"-כן.היה אפשר טיפה להוריד במשקל .
אני אהבתי שיש לו מושב נורמלי יחסית לכל מני כלים 250 ולא נירא כמו צעצוע בכלל
מצד שני, נראה לי שהוא ה250 היחידי עם מנוע טווין.
סביר להניח שהייתי שוקל לקנות אותו אם הייתי מחפש 250 בתקציב כזה. הוא שווה נסיעת מבחן, זה בטוח.
z250 זה גם אופנוע שכדאי לך לבדוק אותו , עשיתי עליו את הטסט שלי והוא פצצה מכל הבחינות , לא יודע איך הוא בנסיעות ארוכות אבל לי הוא היה דיי נוח והפתיחות שלו ממש כיפיות . תעשה נסיעת מבחן לפני
Sent from my iPhone using Tapatalk