תבדוק עם עוד חברות. ביטוחי רכוש כמו מקיף בניגוד לביטוח חובה דווקא יש יותר מחברה אחת או שתיים שיסכימו לבטח בשמחה.
שלום לכולם, הוצאתי רישיון לפני שבוע על A1
נכנסתי למטרו מוטור על מנת לקנות נינג'ה 250 חדש מהחברה ..
אך שפניתי לפני הקנייה לחברות הביטוח אמרו לי שהם לא מבטחים ביטוח מקיף מלא לאופנוע הזה.
השאלה אם זה בגלל שאני נהג חדש, כי שאמרתי להם לבדוק לי על הZ250 הם אמרו שאין בעיה ויש ביטוח מקיף מלא לZ250
מה עושים אולי אני פספסתי משהו??
כי אמרו לי הרבה שזה מוזר ולא הגיוני..
תבדוק עם עוד חברות. ביטוחי רכוש כמו מקיף בניגוד לביטוח חובה דווקא יש יותר מחברה אחת או שתיים שיסכימו לבטח בשמחה.
איזה חברות לא הסכימו לבטח אותך?
אודי דגן , 9 מליון , ביטוח ישיר 555
אני לא מכיר עוד אם תוכלו לתת לי אני אנסה
מוזר מאוד.
חלקי הם כן מסכימים? כלומר מקיף שכולל גניבה בלבד/ גניבה + שריפה ולא כולל נזקים עצמיים? אם כן זה כבר פחות מוזר.
אוקיי זה כבר יותר הגיוני והנה לדעתי למה לא מסכימים לבטח אותו במקיף מלא-
הקהל העיקרי של הנינג'ה 250 הוא רוכבים חדשים ששדרגו/ הוציאו A1 וזה האופנוע הראשון שלהם. מבחינת חברת הביטוח הבעיה היא שהנינג'ה עטוף פלסטיקה יקרה מאוד שנפגעת מכל נפילה ועולה הון קטן תודות למטרו, וקהל היעד הספציפי הזה הוא מן הסתם קהל שהסיכוי לטעויות רכיבה/ תאונות עצמיות בו כנראה גבוה. לצורך העניין אני דיי בטוח שאותו סירוב יקבל גם CBR250 וכלים דומים.
מאותן סיבות הן כן מוכנות לבטח בנזקים עצמיים את הZ250 שנושא עליו הרבה פחות פלסטיקה.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 25-09-2016 בשעה 21:30.
ביטוח מקיף הוא נגזרת של המחירון של הכלי, והמחירון יורד בכל חודש לא רק בכל שנה... כך שהמחיר אמור לרדת באופן יחסי למחירון.
במידה ותעשה תאונות ותתבע את הביטוח החישוב שלהם משתנה ויתכן ותידרש לשלם יותר בביטוח הבא, אבל כל דבר לגופו.
מתנות ושוברים... לא יהיו.
יהודה,בבקשה...מהיום והלאה כתוב כותרות מנוסחות וענייניות,
"עניין ביטוח" זו לא כותרת.
לתשומת לבך, הפעם ערכתי.
לא יודע בקשר לשאר ה250 אבל הנינג'ה 250 לא מבוטח מלא במקיף בשום חברה. חתום. פשוט לא שווה להם. הפיירינג שלו (המקורי) עולה הון.