תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: (כ"ע) מעוניין לרכוש מיגון מלא לרכיבת שטח

צפייה משולבת

Junior Member

(כ"ע) מעוניין לרכוש מיגון מלא לרכיבת שטח

חייב לציין לפני שאני מתכנן לקנות ציוד מלא של אלפינסטאר.
    אני מיתלבט בין צבי צב לבין חליפת לחץ, איני יודע מה יתאים לי יותר מכיוון שאיני נוסע במסלולים(קפיצות וכדומה)יותר בשבילים אבל לא רק.
    בגדול אני מחפש משהו שייתן לי כמה שיותר הגנה על הגוף, אבל מצד שני גם מחפש משהו נוח לרכיבה של שעות.
    אשמח להמלצות בנושא.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    לטיולים ורכיבת שטח שהיא לא תחרותית במסלול לך על חליפת לחץ בלבד ואל תתפשר על צביצב.
    בנוסף, לך רק על חליפת לחץ ללא פתח/ קשירה/ ריצרץ באמצע אלא מגן מלא מלפנים ומאחור.
    דוגמאות לחליפות כאלה - Acerbis cosmo , leatt adventure ועוד.
    מנסיון האצ'רביס זו אחת מהחליפות לחץ הכי מאווררות שיצא לי לרכב איתן.
    אני ממליץ לך שוב בחום - אל תלך על צבי צב, הכתפיים והמרפקים שלך לא פחות חשובים, ואם תקנה את המיגונים האלו בנפרד יש סיכוי לא קטן שבשעת האמת הם יזוזו/ יחליקו/ יתנתקו לך מהיד. בחליפת לחץ הכל מחובר עליה קבוע.

בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 01-10-2016 בשעה 17:55.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    לטיולים ורכיבת שטח שהיא לא תחרותית במסלול לך על חליפת לחץ בלבד ואל תתפשר על צביצב.
    בנוסף, לך רק על חליפת לחץ ללא פתח/ קשירה/ ריצרץ באמצע אלא מגן מלא מלפנים ומאחור.
    דוגמאות לחליפות כאלה - Acerbis cosmo , leatt adventure ועוד.
    מנסיון האצ'רביס זו אחת מהחליפות לחץ הכי מאווררות שיצא לי לרכב איתן.
    אני ממליץ לך שוב בחום - אל תלך על צבי צב, הכתפיים והמרפקים שלך לא פחות חשובים, ואם תקנה את המיגונים האלו בנפרד יש סיכוי לא קטן שבשעת האמת הם יזוזו/ יחליקו/ יתנתקו לך מהיד. בחליפת לחץ הכל מחובר עליה קבוע.

בהצלחה.
    תודה רבה על ההמלצה.
    היא נוחה לרכיבה של שעות?
    ותאמת שכבר נתנו לי הצעת מחיר על ציוד מלא של אלפניסטאר, רק על החליפת לחץ הייתי בספק אם לקנות אותה.
    השאלה אם כדי לקנות אותה אם כבר הלכתי על חליפת לחץ?דרך אגב היא גם יותר יקרה מהחליפה שציינתה.

יש עוד הרבה חברות טובות בציוד של השטח, אל תינעל על אלפינסטארס.
    חליפת לחץ של אלפינסטארס לא הייתי קונה בגלל שמיגון החזה עם ריצרצ באמצע וזה שהיא יקרה לא מעיד על טיבה, לצורך העניין החליפה של LEATT ברמה הרבה יותר גבוהה ממנה כך או כך, אבל לא ממליץ עליה כי חם בה מאוד בקיץ. עם האצ'רביס סבבה לגמרי, יש עוד לא מעט חליפות לחץ בשוק. יש גם חליפה דיי יקרה שנקראית SPIDI DEFENDER שגם היא אחת החליפות הכי מאווררות שיצא לי לרכב איתן ואיתה אני עדין רוכב. יצא לי לבדוק אותה לא מזמן לצערי והיא עשתה את העבודה מעל ומעבר.
    לגביי נוחות - אין בעיה לרכב עם חליפת לחץ במידה המתאימה יום שלם.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    יש עוד הרבה חברות טובות בציוד של השטח, אל תינעל על אלפינסטארס.
    חליפת לחץ של אלפינסטארס לא הייתי קונה בגלל שמיגון החזה עם ריצרצ באמצע וזה שהיא יקרה לא מעיד על טיבה, לצורך העניין החליפה של LEATT ברמה הרבה יותר גבוהה ממנה כך או כך, אבל לא ממליץ עליה כי חם בה מאוד בקיץ. עם האצ'רביס סבבה לגמרי, יש עוד לא מעט חליפות לחץ בשוק. יש גם חליפה דיי יקרה שנקראית SPIDI DEFENDER שגם היא אחת החליפות הכי מאווררות שיצא לי לרכב איתן ואיתה אני עדין רוכב. יצא לי לבדוק אותה לא מזמן לצערי והיא עשתה את העבודה מעל ומעבר.
    לגביי נוחות - אין בעיה לרכב עם חליפת לחץ במידה המתאימה יום שלם.
    ראיתי חליפות לחץ של Acerbis cosmo,עכשיו השאלה על איזה חליפה בדיוק אתה ממליץ? שאמרתה שהיא אוורירית.
    בנוסף לכך ראיתי חליפת לחץ שניתנת לפירוק, ומאפשרת להישאר רק עם צבי צב מחיר של 820 שקלים שמופיע באתר מסויים.
    כל מה שרשמתי מכוון לAcerbis cosmo בלבד.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    פות"ש, "ציוד שטח" זו לא כותרת.
    הפעם ערכתי...בבקשה שים לב להבא.

האצ'רביס קוסמו (Acerbis cosmo II בשמה המלא) מאווררת מאוד, פריקה לחלוטין (צבי צב בנפרד וריצרצים בשרוולים) ונותנת לך כמה אופציות רכיבה - 1. צבי צב בלבד. 2. צבי צב + מיגון כתפיים. 3. צבי צב + מיגון כתפיים + מיגון מרפקים (חליפה מלאה).
    אם אתה בוחר בה אתה קונה רק חליפה מלאה בלבד (צבי צב + מיגוני כתפיים ומרפקים), ולא חלקית כמו שאפשר למצוא ברשת כי עם חליפה חלקית אתה ממוגן חלקית.