אם עדיין לא קנית, הרשה לי להמליץ על כלי שלא נמצא ברשימה שלך, אבל עשוי להתאים לדרישות.
Tdm
אם עדיין לא קנית, הרשה לי להמליץ על כלי שלא נמצא ברשימה שלך, אבל עשוי להתאים לדרישות.
Tdm
ה tdm הוא ממש לא דו"ש, הוא אופנוע כביש נטו.
Tracer 900
Tdm אופנוע מעולה ומתחת לראדר יחסית זול ואמין מאוד.
בדקתי וחיטטתי קצת והוא נראה לא רע בכלל אבל לא ראיתי לא בפייסבוק ולא ביד 2 כאלה שנכנסים לי לתקציב. היחיד שמצאתי עבר את ה-100 אלף.
הוא נורא מזכיר את הבנדיט.
לא בדיוק. הישיבה עליו יותר גבוהה. אגב, בנדיט.. גם יכול להיות רעיון מגניב לגמרי.
"The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May
אני עם דיוורז׳ן כ-3 חודשים, מבסוט עד השמיים.
כלי כיפי, סולידי, נעים בעיר ומחוץ לעיר, אם לוחצים אותו, חיה רעה.
צריכת דלק וטיפולים כמו שאמרו למעלה, ונראה לי שאפשר להסתדר עם זה..
חוצמזה יש לו לוק בנזונה. רק אל תשים ארגז.
ממליץ על קווסאקי er6.
מאז שמטרו השנה החליטו למכור תדגם הזה חדש ב50 אש"ח אפשר להוריד מחיר בצורה דרסטית על הכלים המשומשים.
כל הביקורות מצביעות על תצורת מנוע פחות חלקה ומוצלחת מהמתחרים, הוא מווברץ יותר מהשאר וכל התקרית עם השסתומים מרתיעה לא מעט קונים.
כל יד 2 מלא בקוואסקים שהבעלים שלהם רוצים מחירון. למרות זאת אני לא פסלתי לחלוטין, אם אני אמצא עסקה טובה על אחד עם abs אז זה בהחלט יהיה שווה שיקול אבל ההעדפה היא לסוזוקי, הונדה ויאמהה.
אם אתה שוקל בנדיט אפשר לשקול גם פייזר 600/1000, את הליטר אתה יכול למצוא סביבות 2002 עד 5 עם מתיחה של עוד כמה אלפים... את ה600 אפשר למצוא בשנתונים יותר מתקדמים בתקציב שלך
מה הבעיה השסתומים של קוואסאקי?.. באילו מנועים ועל אילו אופנועים?
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)