יש לי קטנוע ניו דינק 200, לפני כמה ימים רכבתי עליו ובאמצע הנסיעה הוא התכבה (הסקאלה/האורות המשיכו לעבוד) הוא נותן סטרטר אבל לא מניע מה יכולה להיות הבעיה ?
יש לי קטנוע ניו דינק 200, לפני כמה ימים רכבתי עליו ובאמצע הנסיעה הוא התכבה (הסקאלה/האורות המשיכו לעבוד) הוא נותן סטרטר אבל לא מניע מה יכולה להיות הבעיה ?
נגמר הדלק.
ודחוף זה 100,101,102 כאן זה פורום אין כאן דחוף כאן אנשים לא יושבים כל היום ומחכים שתשאל שאלה , פורום זה נכנסים בזמן הפנוי ועונים בשמחה לאנשים ששאלו
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
תן לי שניה להסתכל בכדור הבדולח שלי, הוא בטוח ידע את הבעיה.
איך בדיוק נראלך שמישהו יוכל לענות לך עם כמות מידע דלה כ''כ?
בקיצור:
פותח השרשור, תלמד לפתוח שרשורים פורום הטכני. תן כותרת שמסבירה את מהות התקלה, תן כמה שיותר פרטים על התקלה, אל תתפתה לכתוב ב-BOLD\גופן מוגדל\וכו' אם אתה לא אוהב את ההודעות שלך מחוקות, והעיקר - לפני שאתה בכלל חושב לפתוח שרשור, תסתכל בשרשורים הנעוצים בפורום ותראה אם אתה רואה שם אחד שאמור לטפל בבעיה שנוצרה לך, כמו למשל שרשור "לא מניע - מה עושים".
ומכיוון שעושה רושם שאין לך מספיק ידע לנסות ולאתר את התקלה בעצמך (אם זה המצב, תגלה את זה מהר מאוד כשתתחיל לקרוא את השרשור "לא מניע - מה עושים"), הצעד הבא שלך צריך להיות ביקור במוסך. והשרשור הזה ננעל, מכיוון שלא היה צריך להיפתח מלכתחילה.