כל מה שצריך זה רישיון לטרקטור
הארלי זה לא המלך של האופנועים. זאת לא מכונת קצה בשום תחום.
בוקר טוב אנשים,
אני רוצה לשתף אותכם בדיון שהיה לי אתמול עם כמה חברים מהעבודה. שניים מהם מאד חזקים בתחום (מכירים כל פיפס בכל אופנוע שתזרקו להם, זה התחביב שלהם מאז שהיו בני 3) ושניהם לא מרגישים 'מוכנים' עדיין לקנות אופנוע של הארלי. אלו שני אנשים שמאמינים שכדי לרכב על הארלי צריך לעבור כברת דרך בתחום (מאשר לקפוץ ישר על 'המלך' של הדו-גלגליים). אני רוכב על אופנועים 6 שנים ואם היה לי כרגע מספיק כסף כדי לקנות אחד, הייתי רץ לסוכנות בלי לחשוב פעמיים.
מה אתם חושבים? קונים הארלי רק כשמוכנים באמת או שאם יש לך מספיק כסף אז פשוט תקנה?
כל מה שצריך זה רישיון לטרקטור
הארלי זה לא המלך של האופנועים. זאת לא מכונת קצה בשום תחום.
שאלה: למי הייתם ממליצים לקנות אופנוע של הארלי דיווידסון?
תשובה: גרושים בני 60+ שעומדים בקריטריונים הבאים:
1. לפחות 3 קעקועים.
2. חובה זקן (אפור לא שחור).
3. ערסים / עבריינים משוחררים לשעבר / בהווה.
4. כרס בירה (עדיפות).
5. קרחת (אופציונלי).
אה ו...הארלי אפילו לא קרוב למלך האופנועים!
הנסיכה למכירה DUKE 690 2011 -
http://www.yad2.co.il/Cars/Motorcycle_info.php?
CarID=5897a317fc06ba9568500d2e8e27a4d27f2
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
הארלי זו נישה.
לדעתי בארצנו חוץ מפוזה מי צריך קרוזר בשביל נסיעה של גג 5 שעות?
באמריקה זה אחרת.
הארלי זה ממש לא חרא אמינות להיפך זה אחד האופנועים האמינים שיש, האלי זה למי שמחפש לרכב לא להשתגע אני רוכב על בסיס יומי מאות קמ על הארלי 883 ואני יכול להגיד לך שאם אתה לא מתכוון להשחיז או להרביץ מהירויות הארלי זה חוויה. (נ.ב לא הייתי קונה הארלי לעצמי גם אם הייתי עשיר)
אני מבטיח לך שרכבתי על אופנועים שמגיעים ל300,לא עברתי את ה90 ונהנתי מאוד,רכבתי גם על הארלי שמתקרב לשם וחוויתי את אותה ההתרגשות החל מ20
ה883 (בטח החדשים) עגלה אחלה אופנוע אבל עגלה,אם כל זה שהוא עגלה אני חושב שאלו ה50 כ״ס שהכי נהנתי מהם בחיי הקצרים מאוד
אולי זה אופי אבל אני גם נהנה לנסות להוריד ברך בלי סליידרים על צמיג 110 מאחורה
מי שמחפש לרכב שיקנה הארלי,כמה שיותר ישן יותר טוב
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
ניסיון קצר על סטריט גליידר. לא חוזר לטרקטור הזה גם באיומי אקדח
הארלי זה לא רק אופנוע זה הרגשה וחווית נסיעה ,אי אפשר ואין טעם למדוד אותו כמו שמודדים אופנוע רגיל, בכל אופן דווקא בדגמים החדשים שחזרו לייבא לישראל אפשר למצוא כבר קירור נוזל ולא אוויר והזרקת דלק במקום קרבורטורים , אישית אני מוכן בכל רגע נתון לעלות על ה v-rod הספורטיבי יחסית של תחילת ה2000, אבל מאמין שהחבר'ה הצעירים יעדיפו דווקא את הארלי החדשים שמביאים היום לארץ שהם יותר ידידותים למשתמש
אתם לא מבינים , הארלי הוא הפריצת דרך הכי גדולה שהייתה בתחום דאז, נניח לעובדה שהיא חברת אופנועים עתיקה ועשירת תארים , זה כלי חוויתי , זה לא בשביל הנסיעה המתוכננת , זה לא בשביל ההוויה שאתה יושב על אופנוע עם היסטוריה מטורפת !! סתם שתדעו שהתחילו לייבא את הארלי לארץ בתור חובב זה חלום ורוד , בכל אופן זה כלי שמתאים ללא מפונקים ...
נערך לאחרונה על ידי DoriTo; 19-11-2015 בשעה 20:22.
למי? לשושנים כמובן.
אני רוכב 8 שנים בכולל, קניתי הארלי לפני 3 חודשים בערך.
אני חייב להגיד שהארלי זה באמת לא לכולם, כבד, מגושם, פרימיטיבי, אבל בפתיחת גז הראשונה עולה לך חיוך, חיוך שלך יש הכי גדול ברמזור, רואים את זה כשהו מווברץ, שומעים את זה כשאתה פותח גז, מרגישים את זה כשהאספלט רועד.
אופנוע מעניין בסופו של דבר. אני שמח שאני רוכב על אחד כזה. אם זה אופנוע חלומותי, בהחלט לא, אבל הוא מספק אחלה סחורה.
איי איי!!! נייט טריין 1450!
הרבה תגובות והרבה דעות שונות אני רואה, על אופנוע מדהים כמו הארלי (שהוא כל כך מעבר לסתם עוד כלי רכב לדעתי) לא הייתי מצפה לפחות. צריך לזכור שהחברה הזאת היא brand חזק שגורם לאנשים לעשות דברים לא רציונאליים בעליל (לקעקע את הגוף בסימנים של חברת אופנועים? ..), יחד עם זאת יש גם מסורת ארוכת שנים של רכיבה ואהבה של דו גלגליים. לדעתי לא היה ולא יהיה מתחרה להארלי, כרוכב מתחיל חלמתי ליום שאסע על אחד, כרוכב די ותיק אני מחכה ליום שיהיה לי אחד משלי (אחרי שנסעתי על אחד בטיול של כמה חודשים בארה"ב נשביתי סופית). תודה לכולם על התשובות!