לדברי היצרנים, שני הסליידרים מתחברים לשלדה ללא קדיחה.
קובץ ה-PDF שציינת אלו הוראות התקנה מהם אני מבין שאינך צריך לקדוח, אלא רק להוציא ברגים קיימים באופנוע ולחבר בהם כנקודות עיגון את הסליידרים.
בהמשך לדברי דניאל אבהיר, כי הסליידר אמור לספוג את הפגיעה ולהעביר כמה שפחות אנרגיה מעוצמת הפגיעה לאופנוע בעודו עומד בעומס ויוצר חוצץ בין הכביש והפרינג. זאת, בדומה לרכב שבו החזית והמנוע קורסים על מנת להגן על כלוב הנוסעים (המראה הויזואלי המעוך לא משנה כל עוד המטרה הושגה). היינו, גם אם הסליידר נסדק/נשבר - כל עוד שהוא ביצע את העבודה ולא גרם נזק לאופנוע בעודו לא עף ממקומו באופן שמאפשר מגע של הפרינג עם הכביש, אז הכל טוב! בדיוק בשביל זה יש אפשרות לרכוש ראש סליידר חלופי אם חס וחלילה יש צורך.
אישית, אני לרוב נגד קדיחה בשלדה כיוון שלא פעם הביצוע שנעשה בארץ הוא חאפרי בלשון המעטה ויש סיכוי רב שהשלדה תיפגע בעת הקדיחה או שנקודת העיגון לא תעמוד בעומס בעת פגיעה. בדיוק בגלל זה החלופה של המתאמים / מחברים שבין השלדה והסליידרים קוסמים לי, כיוון שהם מפזרים את האנרגיה (בתקווה שבמספר מקומות) להבדיל מבקדיחה שבה האנרגיה לרוב עוברת למקום יחיד שנושא בעומס.
עם זאת אין חלופה שהיא חד משמעית עדיפה והתוצאה תלויה במספר גורמים כגון איכות ההרכבה/קדיחה, עיצוב ותכנון הסליידרים, איכות הסליידרים, עוצמת המכה, מיקום המכה וגורמים נוספים.
גמר חפירה טובה...