יש לי אותן, קניתי אותם שנה שעברה.
אלו לא כפפות חורף.
תמשיך הלאה.
אז בהמשך לחיפושיי אחרי כפפות לחורף נתקלתי באלו:
Alpinestars GT-S X-Trafit Gore-Tex Gloves
למרות שהן לא מוגדרות ככפפות חורף, בביקורות עליהן באתר של רווזילה יש אנשים שרושמים שרכבו איתן
בטמפרטורות של כ 5 מעלות צלזיוס (40 מעלות פרנהייט), והתנסו איתן בגשם כבד ולא חדרו מים.
למישהו יש נסיון איתן? שמע עליהן?
אשמח לחוות דעת
תודה!
יש לי אותן, קניתי אותם שנה שעברה.
אלו לא כפפות חורף.
תמשיך הלאה.
גשם לא חדר כי זה גורטקס, אבל אין בהם שום הגנה מקור.
יהיה לך יבש, אבל האצבעות יקפאו מהקור.
אם אתה רוצה אני מוכן למכור לך אותם הם במצב חדש.
מידה L צבע שחור.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
מוטואין
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
ממליץ על rst titanium outlast, לפני שנה רכשתי מכלבוטקס.
יצא לי לרכב איתם בגשמים כבדים וטמפרטורות קרובות ל- 0 והן עשו עבודה מצויינת. תמורה טובה מאוד ביחס למחיר.
גם אני ממליץ לך לבדוק כפפות של RST. בחורף שעבר קניתי בכלבוטקס כפפות חורף של RST והם החזיקו יפה מאוד כל החורף. אמנם לא רכבתי בטמפרטורות של 0 מעלות, אלא בטמפ' של חורף במרכז (נניח סביבות ה 10 מעלות במינימום). שמרו על הידים יבשות, גם במבול, וחמימות ככל האפשר. אם אני זוכר נכון עלו בסביבות ה 300 ש"ח (פלוס מינוס 50 ש"ח). קח בחשבון דבר אחד, לי התפרים נפרמו מעט אחרי מספר שימושים בודדים, וכשהלכתי לכלבוטקס נאמר לי שככה זה ושרפו את הקצוות עם מצית. לא ממש יודע אם זה נכון או לא, בכל מקרה הם החזיקו את כל החורף בהצלחה עם הקצוות השרופות, ומתוכננות להיות בשימוש גם בחורף הקרוב.
אקפוץ אליהם שבוע הבא או מחר בבוקר אם יהיו פתוחים ואבדוק.. תודה!
כן, דגם shadow 2.
שוב,הפרמים היו די קטנים, באיזורים של המיגון הנוסף לאצבעות. צירפתי לכאן תמונות של הכפפות היום, אחרי חורף שלם של שימוש,וגם תמונה של פרימה כזאת לדוגמא. חשוב לי להדגיש שאני מרוצה מהכפפות בסה''כ, גם מהמותג (קניתי לקיץ כפפות קיץ של rst) ובעיקר מהחנות (קניתי משם עוד ציוד), רק לא חושב שהן אמורות להיפרם כ''כ מהר.![]()
תודה!
אקפוץ אליהם עוד מעט.