עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 54

אשכול: (כ"ע) התייעצות בעניין רכישת sm990 שנת 2008

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    שכחתי עוד משהוא, הslave של הקלאץ נוזל שמן בחלק מהאופנועים האלו, לא הייתי פוסל אופנוע עם נזילה אבל הייתי כמובן מחשב את המחיר לפי זה.
    יש תחליפים טובים יותר מהמקור שלא ינזלו יותר

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי eran-go צפיה בהודעה
    2 סנט, ק"מ נמוך לא מעיד על כלי שמור. יש הגורסים שנהפוך הוא, משמע כלי שעומד רוב חייו רמת הבלאי של חלקי הגומי תהיה גבוהה יותר.
    חבר מהעבודה תמיד אומר לי שאופנוע נועד לרכיבה, לא לעמידה בחנייה. ממש הדלאי למה ..
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    שים לב שלSMR יש מיכל דלק קטן יותר ומאד מגביל
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    אופנוע גרזן!
    בדיקה-יישור קו במידת הצורך, ותהנה מאחת מהמכונות המגניבות שנעות על הכבישים, היפרמוטו עצבני
    חברים חזרתי עכשיו מההתרשמות.

הכלי עומד בדיוק על 30 אלף קילומטר, הבחור (מגיש מפורסם מהטלוויזיה בן 50) הוציא אותו מהחברה, מטפל קבוע באופרוד.
    יש היסטורייה מלאה, 2 אגזוזים של FMF, הכלי שמור ברמה שעד עכשיו קשה לי לסגור את הפה, אין שריטה על הפלסטיקה,
    היא נוצצת כאילו יצאה אתמול מהמפעל, ורואים שהכלי לא עמד גם בשמש.
    לדבריו שימש לתוך העיר, עשה איתו פעמים בודדות מסלול בכוכב יאיר, בחיים לא עשה טיולים מאורגנים.
    דורש 58 לפני התמקחות. המחיר שהוא דורש גבוה יותר ממאדים וגם אמרתי לו את זה, אמר יש על מה לדבר, השאלה עד כמה..

דעתכם?

Member
    ושמעו קטע- אין מחירון לשנה הזאת, ז"א שבלוי יצחק לחודש אוקטובר מופיע מחירון לשנים 09-10 שהמחירון לשנת 2009
    עומד על 43.5, מכאן אני מאמין שהמחירון של שנה קודם 08 הוא בערך 40.
    הבחור דורש 18 מעל.

Member
    תגיד לדני קושמרו, שהמחיר גרם אפילו ליונית לוי לחייך.
    נסיעה בתוך העיר בלבד היא לא דבר חיובי. מפייח את המנוע.

אם האופנוע היה משמש לטיולי סוף שבוע מחוץ לעיר - זה היה פשוט טוב מכדי להיות אמיתי.
    אבל... תבדוק מה קונים לך 58+- אלף ש"ח ולפי זה תחליט על מה שווה לך ללכת.
    במידה ותחליט לקנות, תמיד שווה לקחת לבדיקה.

Senior Member הסמל האישי של Shasha127
    ציטוט נכתב במקור על ידי ktm690smc צפיה בהודעה
    ושמעו קטע- אין מחירון לשנה הזאת, ז"א שבלוי יצחק לחודש אוקטובר מופיע מחירון לשנים 09-10 שהמחירון לשנת 2009
    עומד על 43.5, מכאן אני מאמין שהמחירון של שנה קודם 08 הוא בערך 40.
    הבחור דורש 18 מעל.
    לצורך העניין אם כרגע הוא הכלי היחיד המוצע למכירה, הוא הקובע את המחירון ולא לוי יצחק כבודו במקומו לא מונח.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי eran-go צפיה בהודעה
    תגיד לדני קושמרו, שהמחיר גרם אפילו ליונית לוי לחייך.
    נסיעה בתוך העיר בלבד היא לא דבר חיובי. מפייח את המנוע.

אם האופנוע היה משמש לטיולי סוף שבוע מחוץ לעיר - זה היה פשוט טוב מכדי להיות אמיתי.
    אבל... תבדוק מה קונים לך 58+- אלף ש"ח ולפי זה תחליט על מה שווה לך ללכת.
    במידה ותחליט לקנות, תמיד שווה לקחת לבדיקה.
    מישהו בדיוק פירסם בפייסבוק z800 2015 עם 13.5 אלף קולומטר יד 1 בול ב58.
    מגלל קצת למטה.. עוד z800, הפעם 2014 יד 1 עם 16.5k ואקרופוביץ- ב54.
    יש מה לקנות בסכומים כאלה זו לא השאלה, ויש הבדל בין אופנועים 2014/15 לשנתון נמוך שכזה.. בגלל זה אני חושב שהמחיר שלו לא ריאלי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Shasha127 צפיה בהודעה
    לצורך העניין אם כרגע הוא הכלי היחיד המוצע למכירה, הוא הקובע את המחירון ולא לוי יצחק כבודו במקומו לא מונח.
    יש מחירון ל2009 והוא 43.5 זאת אומרת שהכלי שראיתי שהוא 2008 נמוך יותר.

Senior Member
    אם אתה מתכנן למכור אותו עוד שנתיים, אין מה לדבר בכלל.
    תחשוב על זה אחרת, כמה קל לך יהיה למכור אותו במחיר דומה?
    אני מתקשה לחשוב על כלים פחות סחירים מ-KTM ישן שהוא לא אדוונצ'ר.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    אם אתה מתכנן למכור אותו עוד שנתיים, אין מה לדבר בכלל.
    תחשוב על זה אחרת, כמה קל לך יהיה למכור אותו במחיר דומה?
    אני מתקשה לחשוב על כלים פחות סחירים מ-KTM ישן שהוא לא אדוונצ'ר.
    לא הבנתי את מה שאתה אומר.
    במילים אחרות יהיה לי קשה למכור אותו ועוד במחיר כזה גבוה. לזה אתה מתכוון? לא הבנתי.

זמינות חלפים בדקת ? נמכרו אולי 3 כאלו לאורך השנים ומעבר לחלקי מנוע יש עוד חלקים (EBAY סבבה אבל להשבית כלי לא נעים שאין חלקים)
    לעניין המחיר, מוגזם אבל מי שרוצה משלם (כבר ראינו שמשלמים) אם אהבת קח לבדיקה כדי שתדע מה אתה רוכש ואל תסתמך על היסטוריית טיפולים.
    נכון שזה מעיד על תחזוקה אבל לא על מצב נתון.
    המנועים שלהם ידועים כאמינים יחסית (שוכנים בכל סדרת ה 990) יש מחלות ידועות (פילטר דלק שנוטה להתפורר בתוך המיכל).
    אני הייתי מנסה להוריד מחיר ונהנ מחיה רעה
    כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
    יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
    DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
    תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
    קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
    X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
    מערכות מיגון מתקדמות
    איתוראן SCOOTER
    SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
    www.kolbotex.co.il
    שוקן 32 תל אביב 03-5051162

Member הסמל האישי של danielk
    לא הבנתי את הקשר לZ800, חוץ מהמחיר וזהו.
    דבר איתו על המחיר ותהנה מבהמה משובחת, חוץ מזה ממליץ לעשות טלפון לאופרוד ולשאול על האופנוע הספציפי את דעתם.

Senior Member
    פות"ש, רק נקודה למחשבה....
    המחירון (צריך להיות) מבוסס על כלי ממוצע. כלומר, שעבר מספר ידיים ממוצע לגילו, שעבר ק"מ ממוצע לגילו וכדומה. ללא ספק הכלי שלפניך הוא הרבה מעל הממוצע ועל זה אתה מתבקש לשלם. בעצם, אתה מקבל כלי מ-2008 שלכל צורך ועניין (בדיקה תגיד עד כמה אני צודק/טועה) הוא בן שנה-שנתיים.
    אם זה שווה לך רק אתה יכול לדעת. להערכתי, אם אתה מתכוון להחזיק בו מספר שנים זה עשוי להיות שווה. אם אתה מתכוון להחזיק בו חצי שנה - שנה זה כנראה יקר מדי עבורך.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי כלבוטקס צפיה בהודעה
    זמינות חלפים בדקת ? נמכרו אולי 3 כאלו לאורך השנים ומעבר לחלקי מנוע יש עוד חלקים (EBAY סבבה אבל להשבית כלי לא נעים שאין חלקים)
    לעניין המחיר, מוגזם אבל מי שרוצה משלם (כבר ראינו שמשלמים) אם אהבת קח לבדיקה כדי שתדע מה אתה רוכש ואל תסתמך על היסטוריית טיפולים.
    נכון שזה מעיד על תחזוקה אבל לא על מצב נתון.
    המנועים שלהם ידועים כאמינים יחסית (שוכנים בכל סדרת ה 990) יש מחלות ידועות (פילטר דלק שנוטה להתפורר בתוך המיכל).
    אני הייתי מנסה להוריד מחיר ונהנ מחיה רעה
    אבדוק את העניין לגביי החלפים, ולגביי הבדיקה- זה ברור.
    לגביי המחיר - עוד יותר ברור.

ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    לא הבנתי את הקשר לZ800, חוץ מהמחיר וזהו.
    דבר איתו על המחיר ותהנה מבהמה משובחת, חוץ מזה ממליץ לעשות טלפון לאופרוד ולשאול על האופנוע הספציפי את דעתם.
    שבמחיר שהוא דורש אני קונה כלי 2015. סתם נקודה למחשבה, אף על פי שהכלי שלו באמת שמור, ולקחתי סיבוב ולא ירד לי עד עכשיו החיוך.
    ה690 שהיה לי לא מדגדג אותו אפילו.

ציטוט נכתב במקור על ידי א הזקן צפיה בהודעה
    פות"ש, רק נקודה למחשבה....
    המחירון (צריך להיות) מבוסס על כלי ממוצע. כלומר, שעבר מספר ידיים ממוצע לגילו, שעבר ק"מ ממוצע לגילו וכדומה. ללא ספק הכלי שלפניך הוא הרבה מעל הממוצע ועל זה אתה מתבקש לשלם. בעצם, אתה מקבל כלי מ-2008 שלכל צורך ועניין (בדיקה תגיד עד כמה אני צודק/טועה) הוא בן שנה-שנתיים.
    אם זה שווה לך רק אתה יכול לדעת. להערכתי, אם אתה מתכוון להחזיק בו מספר שנים זה עשוי להיות שווה. אם אתה מתכוון להחזיק בו חצי שנה - שנה זה כנראה יקר מדי עבורך.
    לדעתי לפחות שנתיים. בכל מקרה הכל פונקציה של המחיר, ולפי זה אתקדם.

Member הסמל האישי של danielk
    לצורך העניין, בלוי יצחק אופנוע מ2008 שעשה כלכך מעט ק"מ מוסיפים 10 אחוז למחירון
    יד ראשונה 2008 זה עוד 4 אחוז תוספת

כלומר נצא מנקודת הנחה שהמחירון הוא 40,000 ויש עוד 14% תוספת בלוי יצחק, הוא עדיין מבקש מעל, אבל זה מצטמצם, תתמקח קצת על המחיר ותצמצם את הפער עוד קצת, זה כלי ששווה מעל מחירון.

לגבי מכירה עתידית, זה לא ג'וימקס או מובי, יכול להיות שייקח יומיים למישהו להידלק על האופנוע, ויכול להיות שזה ייקח כמה חודשים, אתה לא תסבול לרכב עליו עוד כמה חודשים זה בטוח.

Senior Member
    אני באופן אישי לא הייתי משלם כזה סכום
    שאתה יכול לקנות אופנועים אחרים משנתון גבוה יותר, שגם יעלו לך חיוך על הפנים...
    60 אלף שקל לאופנוע בן 8 שבקושי נמכר בארץ זה לפי לא מתכון בריא. סתם ככה. היה בסוכנות בתל אביב ברוטלה 800. שהוא אופנוע הרבה יותר מתקדם טכנולוגיות, שנת 2013 שנמכר ב58(!) והיה מלא תוספות. וזה אופנוע שגם לא מוריד לך את החיוך מהפנים...אפשר להוסיף 5 על המחיר ולמצוא היפר מוטרד 821 שגם אני חושב ימרח לך חיוך על הפנים .
    יש אקזוטיקה ויש חתונה קטולית במסווה של אקזוטיקה וזה לפי דעתי המקרה עם הכתום.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
    אני באופן אישי לא הייתי משלם כזה סכום
    שאתה יכול לקנות אופנועים אחרים משנתון גבוה יותר, שגם יעלו לך חיוך על הפנים...
    60 אלף שקל לאופנוע בן 8 שבקושי נמכר בארץ זה לפי לא מתכון בריא. סתם ככה. היה בסוכנות בתל אביב ברוטלה 800. שהוא אופנוע הרבה יותר מתקדם טכנולוגיות, שנת 2013 שנמכר ב58(!) והיה מלא תוספות. וזה אופנוע שגם לא מוריד לך את החיוך מהפנים...אפשר להוסיף 5 על המחיר ולמצוא היפר מוטרד 821 שגם אני חושב ימרח לך חיוך על הפנים .
    יש אקזוטיקה ויש חתונה קטולית במסווה של אקזוטיקה וזה לפי דעתי המקרה עם הכתום.
    חושב בדיוק כמוך ובגלל זה אני אנסה להוריד אותו לכיוון ה45 ומטה. אם הוא לא באמת רוצה למכור אז שיישאר איתו.
    אבל באופן כללי, תיארת בדיוק את מה שאני חושב. עם כל הכבוד לנתונים ולפנדטיות, צריך להיות ריאלים וזה משהו שגם אני לוקח בחשבון
    כשאני מוכר משהו.