מזכיר לי שאבא שלי קנה אלפא רומאו 33 בשנת 84 כולם אמרו לו שהוא עושה טעות ושאין הרבה כאלו אבל בסוף מכוון שלא היו הרבה כאלו הגיע מתלהב שלקח את הרכב במקום ללא בדיקה.
עוד סיפור זה הביואל שהיה לי בגרמניה, לא רק חברה שלא מכרה הרבה אלה גם דגם נדיר (STT), האופנוע נמכר במהירות שיא בחורף בתקופה שאף אחד לא רוכב באותו מחיר שקניתי אותו 3 שנים לפני.
זה הימור אבל לפעמים לאופנוע נדיר יש קהל יעד מצומצם אבל מאד נחוש
טוב אז כמה עידכונים-
יש תוספות ב12 אלף שח לפי מה שהבחור ציין-
סט אגזוזי FMF עלו 5K, קיט פילטר אוויר פתוח לדבריו עלה לו גם 5K, ידיות ברקס, ידית קלאץ' ועוד כמה שטויות, הכל מסתכם ב12 אלף שח
לפי מה שהוא אומר.
ז"א שהמחירון 40 לפני שיקלול ק"מ/יד ביחס לשנה. אם נשקלל את ה14 אחוז מהמחירון המקורי, ז"א שהמחירון הוא 45.6 לפני תוספות.
השאלה היא כמה נהוג לדרוש על תוספות? חצי מחיר?
הבחור ירד ל48, אני הצעתי 45 והוא סירב. לא נפגשנו באמצע, נותן לו קצת להתבשל לבינתיים.
דעתכם?
האופנוע הזה לעולם לא יהיה להיט מכירות פה. ואין סיבה לשלם עליו מעל מחירון. ובכלל כמעט חמישים אלף על אופנוע בן שמונה, לא הגיוני בעליל. תתן לו להתבשל עם עצמו לפי דעתי
וכמה אופנועים כאלה נמכרו בארץ? יש בתור 990 שמחכים שתקנה אותם.
אני אומר זה אופנוע יחודי מאוד . שאין כאלו מכונות חדשות. אם זה מה שאתה רוצה. אז למה לא?
מחירון טוב נגיד לקטנועים שנמכרו פה באלפים. אופנוע כל כך מיוחד המחירון הוא יריה באפלה של שמאי (כי אין באמת שווי שוק לאופנוע שנמכר ביחידות בודדות).
בקיצור אם כמה אלפים מפרידים בינך לבין החלום (ולפי העיתונות זה ווחאד חלום). אז שווה לשקול.
במידה ואתה לא נעול אז תמשיך ותקנה mt בן שנתיים בתקציב.
בהחלט זה אופנוע שאני מתחבר אליו. לmt אני לא מתחבר, אני דוגל במחשבה של לא לקנות אופנוע שאתה לא מתחבר אליו כי זו לא ברירת מחדל.
האחרון שהיה לי היה הסופרמוטו690 של קטמ, וה990 המאסיבי הזה בא לי בול בעין וללב.
לא אחזור ל690 כי כבר היה לי ובמחיר הזה יש לי אופציה לקנות את ה990 שיש הבדל של שמיים וארץ בינו ובין הsmc, וגם לא אקנה כלי שאני לא מתחבר אליו .
תודה על העצה איש.
בוא נדבר תכלס.
לא משנה אם תקנה ב46-7-8 או 50, אתה בכל מצב תפסיד לא מעט כסף כשתרצה למכור, וקניה של אופנוע נישה זה אף פעם לא קניה כלכלית או כדאית.
עכשיו תחליט אם בא לך להתפנק ולבזבז על עצמך או שבא לך להיות מודאג ממחירון ומכמה תפסיד בעתיד על משהו שכרגע מאוד מדבר אליך ויותר מסביר להניח שיתן לך כיף כל יום.
נערך לאחרונה על ידי Shasha127; 25-10-2016 בשעה 00:27.