מה שיקרה בישראל זה שאופנועים יוצאו מחוץ לחוק כדי שכולם יוכרחו לנסוע במכונית שהמדינה כבר תמצא דרך איך למסות כל מטר שאתה נוסע בה.
Self-Driving Cars Will Be the Best Thing to Happen to Motorcycles
http://www.bloomberg.com/news/articl...to-motorcycles
איפה חזון כזה שם את שוק האופנועים בישראל לדעתכם?
מה שיקרה בישראל זה שאופנועים יוצאו מחוץ לחוק כדי שכולם יוכרחו לנסוע במכונית שהמדינה כבר תמצא דרך איך למסות כל מטר שאתה נוסע בה.
אני יכול להסכים שזה מועיל לאופנוענים, אבל לא חושב שאני מסכים שזאת סיבה טובה ליותר אופנוענים על הכביש, ובטח שלא בישראל.
אנסה להסביר:
הסיבה המרכזית להעדיף אופנוע על אוטו ככלי תחבורה זה חסכון בזמן וקלות החניה.
ברגע שיהיה נהג אוטומטי מלא, הזמן על ההגה יפסיק להיות מבוזבז - אפשר יהיה לעשות דברים החל משיחות טלפון ועד ממש לעבוד. ואז האופנוע יהפוך להיות בזבוז הזמן יחסית לאוטו. דוגמה - למה לרכב לעבודה 15 דקות כשאפשר לשבת 45 דקות באוטו, ממוזג, ולעשות דברים כאילו אתה במשרד?
אולי זה לא יקרה מיד, אבל מתישהו כנראה יקרה.
וברוכים החוזרים, אRני. טוב לראות כאן ניקים עם היסטוריה ארוכה.
זה יכול גם לייתר את הקניה של מכונית פרטית,
אתה מזמין באפליקציה מכונית שתיקח אותך לעבודה,
יורד ממנה והיא ממשיכה ללקוח הבא ואתה לא דואג לחניה.
כנראה שזה מה שיקרה, רוב הסיכויים שמכונית אוטונומית תהיה יקרה יותר מאשר מכונית רגילה.
עלות החיישנים + עלות למנוי חודשי לרשת ועדכונים תייקר את המכונית.
מדינת ישראל הינה מדינת בירוקרטיה מהמסורבלות בעולם המערבי. בכדי להכניס מכונית אוטונומית לשימוש בכבישי ארצנו, לבטח תדרש חקיקה, ועדות ע"ג ועדות, מסלולים ייעודיים בשלב הראשון, שרק ההכנה שלהם תקח נצח, מחיר הרכב יהיה בשמיים בשנים הראשונות ומי יודע איך יגיב שוק הליסינג.
אני חושב שעד שהשלב הזה יגיע (אם בכלל), כולנו נרכב על קלנועית R1 עם הגבלת מהירות.
שכחתי להתייחס לקישור...
לכשמכוניות אוטונומיות ייכנסו לשימוש ויהיו נפוצות, אני מעריך שתהיה חקיקה הנוגעת להתקנת חיישנים ע"ג האופנועים, שיאפשרו למכוניות האוטונומיות לזהות את האופנועים מבעוד מועד.
לא פתרון מסובך, אך דורש רישות של הכבישים ומערכת שרתים ארצית.
ומה לגבי אופנוע אוטומטי?![]()
יותר ויותר יצרני רכב מאמצים את הטכנולוגיה החדשנית. רכבים שננהגים באופן אוטונומיים.
בשנים האחרונות גוגל נסעה מיליוני ק"מ עם הפריוסים שלה באופן אוטונומי. הם מדווחים כל חודש על התקדמות הפרוייקט ואיך משביחים את הקיים.
https://static.googleusercontent.com...eport-0916.pdf
טסלה (הרכבים החשמליים הנחשקים) לפני כחודש אדם ראשון נהרג ברכב אוטונומי.התקלה נמצאה וכרגע עובדים לתקן. מה שאומר הטכנולגיה קיימת ועובדת.
https://www.theguardian.com/technolo...-car-elon-musk
רוצה לומר בכל זה שהרכבים האוטונומיים כבר כאן! אני נסעתי ביונדאי עם מערכת כמעט אוטונומית בכבישי ישראל.
אך אני רוצה להתייחס לפן האופנועי בעולם של מכוניות שנוסעות לבד.
האם לדעתכם לנו כאופנועים יהיה בטוח יותר כאשר מכוניות ללא נהג ישלטו ברחובות?
האם ירשו לנו להמשיך להסתובב עם הכלים האלה עם 2 גלגלים שלא מתממשקים לכלום?
יש כאלה שחושבים שהעתיד צופן לרוכבים עדנה בטיחותית. הנה הכותרת מבלומברג.
Self-Driving Cars Will Be the Best Thing to Happen to Motorcycles
Riding in a car will be safer and boring. Steering a bike will be safer but still fun.
http://www.bloomberg.com/news/articl...to-motorcycles
זה יהיה מצויין לאופנועים, אם יתנו לנו להמשיך לרכוב.
יש עוד די הרבה שנים לפני שכל זה יקרה אבל שווה להתחיל להתארגן לקראת זה.
זה יהיה מעולה! רכבים לא יסטו בלי לאותת לא יבלמו בפתאומיות וינהגו מאוד צפוי ומתון.
לא תראה ערס מצוי שחותך 3 נתיבים כדי לפנות ימינה במהירות מופרזת.
או פרסות בקו לבן ועקיפות על לבן וכל מיני דברים כאלה שנהג בן אנוש עושה.
זה יהפוך אופנועים לביטיחותיים בהרבה ממה שעכשיו ורוב התאונות שישארו באופנועים הן תאונות עצמיות.
אגב יש סיכוי שיחייבו התקנת בלוק ממוחשב כלשהו שידווח לרכבים האוטונומיים על מיקום האופנוע. האמת זה די פשוט לביצוע כל מה שצריך זה gps עם 10 הרץ תדר עידכון עצמי וזהו אפילו 5 הרץ נראה סביר לגמריי. ותקשורת קצרת טווח כלשהי שתדווח על המיקום של האופנוע. זה נראה כפיתרון ישים למדי
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
דוגרי, אם אין יותר פקקים ואני יכול לישון בדרך לעבודה או לקרוא או לראות סרט וכו', אני לא מתכוון להמשיך לרכוב כל יום על אופנוע.
רק בסופי שבוע ויש גם סיכוי טוב שאני עובר ל 100% שטח.
החיים ממש, אבל ממש, לא כאלה פשוטים.
מערכת כזאת צריכה לדווח בדיוק באיזה נתיב נמצא האופנוע.
באיזו מהירות.
מה מסלול הנסיעה המתוכנן שלו
האם מתכנן לפנות
האם מאותת
האם בולם
כמה חזק בולם
האם מאיץ
האם יש תקלה קריטית המחייבת עצירה בצד
אפילו באיזה חלק מהנתיב (ימין שמאל אמצע)
בגדול היא גם צריכה להכיל חיישנים שסורקים את הסביבה ומעבירים מידע לרשת האוטונומית:
האם יש מכשול על הכביש
הולכי רגל
כבישים חסומים
בורות
תאונות דרכים שמצריכות רכבי חירום שיגיעו למקום