HJC 10
אחת הקסדות היותר נוחות וקלות שהיו לי
תיקח את הדגם עם הקרבון
השואי NXR , לא יודע איזה בעיה עם חום יש? בלחות של הקיץ שום דבר לא עוזר, הNXR טובה, אני רוכב על נייקד.
אם רוצה כביש, תמדוד כמה שיותר.קסדה שטובה ונוחה לאחד, לאחר היא תלחץ ולא תתאים. תלוי במבנה הגולגולת..)
תמדוד אראי, תמדוד שואי, ותמצא מה שנוח לך.
לצורך העניין, אני עם שואי קוואסט, אחלה קסדה למחיר שהיא עולה. היתה לי גם אראי rx7 corsair, מעולה (לאומת זאת דגם יותר פשוט של אראי לא היה נוח).
אני אהבתי מאוד את הרייבל, במיוחד על אופנועי נייקד. הראש נשאר יציב עד 200. יחסית שקטה, מאוררת מאוד. אבל באמת כבדה יחסית, רכבתי איתה שנתיים אהבתי אותה מאוד. איכות בניה טובה, יש לה ספוילר נשלף שאמור לייצב את הראש, חיסרון בולט שבגלל הספוילר אין לה סנטרון, דבר שמפריע בחורף. הוחלפה בx spirit 3 שהיא עולם אחר לגמרי...
אז במקומך הייתי קונה קסדה סגורה במבצע של 150 שקל ואז נסגר סופית על האופנוע + קסדה.
במקסימום יש לך קסדה למורכב/ת.
אז הציעו לך פה הרבה אפשרויות. תמדוד ותראה מה אתה אוהב. אני אישית הייתי מתבאס לעשות שליחויות עם קסדה יוקרתית. סתם מקום לבריאות ופגיעות קוסמטיות מיותרות.
קנה קאברג ב400-500 שקל וכשתסגר על אופנוע קנה עוד קסדה לאופנוע.
ולדעתי לא מערבבים הנאה עם עבודה, כשהייתי שליח הייתה לי קסדת עבודה שהייתה זולה מאוד .
וקסדה טובה שלי לטיולים, למה? כי הבלאי בעבודה בתור שליח הוא עצום . ופחו. אכפת לי לשרוט קסדה פשוטה,היא פחות גניבה ,והיא מספיק טובה למה שהקומביז 125 יודע לתת.
בטיולים אני כבר עם אחת טובה שבה רק סט ריפודים עולה פי 2 מהקסדה הזולה.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
הסנטרון חוסם רוח. מים לא נכנסים בשום מצב.