ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
אם ככה יש לך מבחר קסדות סופר מוטו , לכל יצרן יש דגם משלו.
לך תמדוד , הטובות שמצאתי כשחיפשתי לאישתי אחת זה xlite
Bmw הקסדת סופר מוטו שלהם מעולה גם מקארבון קלילה .

Agv גם טובה מאוד אך רועשת.
ויש גם לשואי דגם כזה שזוכה לשבחים במועדון במוו אין לי נסיון איתה

Sent from mTalk using windows 10 mobile
אני לא מתקרב לקסדות סופרמוטו, מכוערת לטעמי.

ציטוט נכתב במקור על ידי daniel cbr צפיה בהודעה
יש עכשיו באביזריון מבצע על שואי gt air קסדת טורינג, אם פחות חשוב לך משקף שמש פנימי אז יש את השואי nxr שנחשבת קסדה מאוד שקטה, יש לי כזאת כבר כמה חודשים ואני דיי מרוצה. עוד אפשרות לא רעה זה hjc rpah 11, אני אישית רכבתי עם ה10 אבל שמעתי מאנשים שקנו את ה11 שהיא השתפרה בכל התחומים יחסית לדגם הקודם. לדעתי זה שאתה רוכב על סופרמוטו לא אומר שאתה גם צריך לסבול מקסדת סופרמוטו.
נכון, אני לא אוהב קסדות סופרמוטו, ולא משנה על מה ארכב - קסדה מלאה מבחינתי היא האופציה היחידה.

ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
אם כבר הוא יסבול עם הראפא 10/11 מאוד על סופר מוטו השואי תהיה סבבה יותר.אבל גם תבשל אותו באיטיות מהחום

Sent from mTalk using windows 10 mobile
נניח ואני סגור על קסדה מלאה - על איזו היית ממליץ? כרגע הכיוון שלי היא אראי, עוד לא יודע איזה דגם.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheDevilInside צפיה בהודעה
אני מציע קודם כל לקנות אופנוע (או לפחות להסגר עליו ב100%).
קסדת ספורט מלאה תהיה מעולה לאופנוע ספורט, פחות לכביש ולסופר. לסופרמוטו רבים (גם אני) קונים קסדת שטח. יש קסדות "סופרמוטו" כביכול, מן שילוב של קסדת שטח עם כביש (משקף קבוע שניתן להוריד ולשים משקף שטח). קסדה כזאת לא תהיה נוחה במהירות גבוהה, ובטח שלא תהיה שקטה.
אנשים ימליצו לך לפי הנסיון שיש להם, לפי הקסדות שיש להם-אבל מה שמתאים לאחד, לא בטוח בכלל שיתאים לאחר.
אני יודע מה זו קסדת סופרמוטו זה בסדר. לא בעניין. מלאה בלבד.
ד"א, עם הסופרמוטו 690 שהיה לי לא חשבתי אפילו לקנות קסדת סופרמוטו, הן פשוט מכוערת לטעמי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
למה החבר החכם שלך אמר לא להתקרב לאראי? אני מרוצה מאוד, קסדה איכותית, שקטה ומאווררת- אראי REBEL .
יש! צדיק בסדום, שמח שנפלתי עלייך. אני מאוד נעול על אראי ובאת לי משמיים, איך הREBEL? על איזה עוד דגמים של אראי אתה ממליץ?