ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
משמע סופרמוטו נכנסת לשם גם , וגם מודולאריות שם.
וגם התיור,הספורט תיור ,והספורט והמרוץ גם שם.
מה מתוכן אתה רוצה? לאיזה אופנוע?

Sent from mTalk using windows 10 mobile
אני עוד לא סגור על אופנוע, אבל בוא נצא מנקודת הנחה שקסדת סופרמוטו לא אקנה ולא משנה על מה ארכב.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheDevilInside צפיה בהודעה
אם רוצה כביש, תמדוד כמה שיותר.קסדה שטובה ונוחה לאחד, לאחר היא תלחץ ולא תתאים. תלוי במבנה הגולגולת..)
תמדוד אראי, תמדוד שואי, ותמצא מה שנוח לך.
לצורך העניין, אני עם שואי קוואסט, אחלה קסדה למחיר שהיא עולה. היתה לי גם אראי rx7 corsair, מעולה (לאומת זאת דגם יותר פשוט של אראי לא היה נוח).
הקווסט באמת נוחה אבל היא לא יפה לטעמי, אני בכיוון של לקנות קסדה שתשאר איתי כמה שנים. וברור שאמדוד, עד שלא אהיה סגור ב100 אחוז
לא אקנה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
הרבל מיועדת לרכיבה על נייקדים, כלומר להתמודדות עם רעש ואירודינמיות ובזה היא באמת טובה מאוד, בנוסף היא מאווררת מאוד, ריפודים איכותייים, כמובן פינלוק. חיסרון-הקסדה כבדה אבל זה מורגש בעיקר כשמחזיקים אותה ולא על הראש. מציע להיכנס לחנות למדוד לראות אם מתאים לך לצורת הראש.
תודה. הכיוון שלי הוא כרגע ק.ט.מ 990 אם אמצא אחד כזה, אחריו האופציה היא ה09.

ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
אני אהבתי מאוד את הרייבל, במיוחד על אופנועי נייקד. הראש נשאר יציב עד 200. יחסית שקטה, מאוררת מאוד. אבל באמת כבדה יחסית, רכבתי איתה שנתיים אהבתי אותה מאוד. איכות בניה טובה, יש לה ספוילר נשלף שאמור לייצב את הראש, חיסרון בולט שבגלל הספוילר אין לה סנטרון, דבר שמפריע בחורף. הוחלפה בx spirit 3 שהיא עולם אחר לגמרי...
בלי הסנטרון מים היו נכנסים לאיזור הסנטר בזמן גשם? אני מאוד סגור על אראי, לא יודע עדיין אם זה יהיה הרייבל.

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
מה שאלכס מנסה פה להגיד לך, זה שאם תרכב על סופר מוטו שסוגר 140 גג אז עדיף קסדה שמצטיינת באוורור ופחות חשוב כמה היא שקטה. אבל אם אתה קונה אדונצ'ר שמשייט ב-180 אז עיניין הרעש נעשה קירטי. על נייקד אתה תחפש קסדה יותר אוירודינאמית ועל סופרספורט קסדה שנועדה לזה - עיניין של זווית הראש...

זו תהיה טעות לקנות קודם קסדה ואין סיבה לזה. אלא אם אתה מתכוון להזמין מחו"ל ולא הבנתי שזה העיניין.
אני מבין את מה שאתם אומרים, אבל כרגע המצב הנתון הוא שאני עובד כשליח והחורף מתקרב ובא ואני עם קסדת 3/4 בינתיים.
אני צריך לקנות קסדה מלאה בהקדם ואין לי מרווח זמן לחכות קודם לאופנוע כי כמו שאמרתי אני עדיין מחפש משהו ספציפי שיכול להיות שיקח לי זמן למצוא.