יש את השחקנית פורנו לשעבר, שהיום פותחת ביצות הפתעה, זה להיט אצל ילדים ויש לה את הערוץ השלישי הכי נצפה ביוטיוב. קוראים לזה פורנו לילדים.
45$ זה יפה מאוד מסרטון unboxing! אם אני לא טועה כל 1000 צפיות זה דולר. הכסף מועבר לחשבון הגוגל של מעלה הסרטון.
בערך אחרי 1000 צפיות. הספקלוציות ברשת מדברות על דולר לכל 1000 צפיות. אך זה ממש לא מדוייק. זה יותר. יש פרמטרים נוספים שמוסיפים לך כסף שעליהם הרוב כולל אני לא יודעים. כי אם זה היה דולר לכל 1000 צפיות, הרווח שלי היה עומד רק על 15 דולר ולא 45. כי עד כה צפו לי בסרטון 15 אלף פעמים. הנה קצת נתונים מהערוץ שלי שתוכלו לראות איך זה מנתח את הסרטון בפרמטרים שונים:
IMG_1734.JPGIMG_1738.JPGIMG_1736.jpg
עכשיו, אף, אבל אף אחד לא באמת יודע את הפרמטרים השונים ואיך בדיוק יוטיוב מחשבים את הרווח, אפילו לא היוטיוברים הפופלרים בעצמם. אפשר להניח פלוס מינוס, אבל בדיוק? זה אף אחד לא יכול להגיד לך וגם לא תמצא על זה שום דבר ברשת. אבל, הנה סרטון מעולה של יוטיובר פופולרי שבערך מסביר פלוס מינוס איךז ה עובד:
והנה עוד קישור מעולה שמסביר בתמציתיות פחות או יותר איך זה עובד:
http://receivetipstricks.com/how-muc...-from-youtube/
בבקשה:
https://www.youtube.com/watch?v=9h2zkoUgrr4
אכן מאוד יפה, תודה רבה!
אני גם לא מופתע שזה הצליח לי כל כך ואסביר למה:
למרות שהערוץ שלי היה ריק מסרטונים ומנויים, כלומר לא הייתה תשתית לעזור לסרטון להצליח, הסיבה שהוא הצליח מאוד יחסית לערוץ העלום שם שלי, מכמה סיבות פשוטות :
- דייסון חברת שואבי האבק הפופלרית ביותר בעולם.
- שואבי האבק האלחוטיים שלהם הם הכי פופלריים בשנים האחרונות.
- הV8 הוא כרגע מוצר הדגל של החברה. האייפון 7 הנוצץ שכולם מדברים עליו ורוצים אותו.
- הV8 , הוא שואב חדש, יצא לפני כמה חודשים בלבד ובחלק מהמדינות הוא אפילו לא הגיע עדיין. וידעתי שהביקוש למידע עליו וסרטונים ביוטיוב הוא יחסית רב מאוד ותוסיף על כך שאין כרגע באופן יחסי הרבה סרטונים שלו ביוטיוב.
כך שהעובדה שקניתי אותו יחסית מאוד מוקדם, חודשים בודדים אחרי ההשקה שההתעניינות עדיין רבה והמידע דל, מאוד עזרה.
זה אחת הסיבות , שאני שוקל לקנות את הגו פרו החדש ולא את המתחרים, ולקנות אותו עוד בנוב' הקרוב. כי אני יודע שעקב כל האמור לעיל, אני צפוי להחזיר חלק מההשקעה עליו אם אעלה סרטון דומה.
לא יודע מה הסיבות המדויקות לכך. אני רק הבנתי שזה חוקי כרגע. וזה תלוי במדינה בה אתה מתגורר ובמדיניות המקומית שלה. בארה"ב למשל, לוקחים מס מההכנסות של משתמשים פרטיים על סרטוני יוטיוב שהם מעלים. בארץ כרגע אין דבר כזה, אני מניח כי כל העניין של יוטיוב חדש יחסית, ובקרוב מתישהו בעתיד, מדינת ישראל תקפוץ על זה.
נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 23-10-2016 בשעה 11:59. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים
המדינה ממסה הכנסה לא מעניין לה את הקצה מהיכן זה מגיע. קוראים לזה מס הכנסה לא מס עובד בפיצרייה או מס רופא באיכילוב
ממשיך לעדכן לטובת אלה שרוצים לדעת איך זה בדיוק עובד.
יוטיוב שלחו לי החודש הודעה בחשבון האדסנס בו הם הודיעו לי שהיתרה בחשבון הגיע למינימום הנדרש להעברת הכסף והפעלה של החשבון (200 ש"ח) הם שלחו לי דואר רשום לכתובת שלי ובה מעטפה עם קוד בן ארבע ספרות לאימות הכתובת. שלאחר מכן, בדרך מסוימת הם אמורים להעביר לי את הכסף. אמשיך לעדכן שהמעטפה תגיע.
נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 16-11-2016 בשעה 16:45. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים.
המכתב מחברת גוגל הגיע (כבר לפני מס' שבועות האמת פשוט שכחתי לעדכן אתכם). היה בו קוד של ארבע ספרות שנדרשתי להקליד בחשבון האד-סנס שלי כדי לאמת שזה אכן אני.
לאחר מכן ישנו אימות נוסף - חברת גוגל מבצעת הפקדה קטנה אצלי בחשבון הבנק, ואני צריך לרשום את הסכום המדויק על האגורה בחשבון האד-סנס שלי כדי לאמת שזה אכן חשבון הבנק שלי.
כלומר - ישנם שני אימותים בכדי לבצע העברה ראשונה - אימות כתובת, ואימות חשבון בנק.
כל התהליך הזה לוקח איזה חודש פלוס עקב ההמתנה לקבלת המכתב מארה"ב.
כרגע הכל מאומת ועדיין לא קיבלתי את הכסף. למה? כי צריך להגיע למינימום של 400 שקלים צבירה בחשבון האד-סנס בכדי לבצע העברה ראשונה של הכסף.
כרגע אני עומד על 300 ש"ח (ועומד כרגע על 30 אלף צפיות בסרטון שהעלתי, כך שתעשו את החישוב פלוס מינוס), ברגע שאגיע ל400 ש"ח צבירה ראשונית, אני אמור לקבל העברה ישירות לחשבון הבנק. אני לא יודע עדיין אם זה ככה רק כי זה העברה ראשונה או שזה ימשיך ככה גם לאחר מכן.
זה כל התהליך פחות או יתר. מאוד פשוט סה"כ.