אתה רוצה גם לעזוב את הbuilding?יש לי קשרים בהנהלה.אגב, מנהל בפול-גז, זה תפקיד בהתנדבות,
1. אז אין בזה כסף
2. בממוצע, זה הרבה יותר משעה ביום (בלחץ)
אתה רוצה גם לעזוב את הbuilding?יש לי קשרים בהנהלה.אגב, מנהל בפול-גז, זה תפקיד בהתנדבות,
1. אז אין בזה כסף
2. בממוצע, זה הרבה יותר משעה ביום (בלחץ)
גם לי היה פעם חלום להיות מנהל בפול גז, מאז קצת התבגרתי.
אצלכם אני מאמין שזה קשור למשבר גיל ה 40
זה מעולם לא היה חלום, זה סוג של עבודות שרות למען הקהילה...
ובכלל, הלוואי משבר גיל הארבעים...אצלי זה משבר גיל החמישים...
וגם פיצוי על זין קטן.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 20-10-2016 בשעה 18:23.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
ממשיך לעדכן לטובת אלה שרוצים לדעת איך זה בדיוק עובד.
יוטיוב שלחו לי החודש הודעה בחשבון האדסנס בו הם הודיעו לי שהיתרה בחשבון הגיע למינימום הנדרש להעברת הכסף והפעלה של החשבון (200 ש"ח) הם שלחו לי דואר רשום לכתובת שלי ובה מעטפה עם קוד בן ארבע ספרות לאימות הכתובת. שלאחר מכן, בדרך מסוימת הם אמורים להעביר לי את הכסף. אמשיך לעדכן שהמעטפה תגיע.
נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 16-11-2016 בשעה 17:45. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים.
המכתב מחברת גוגל הגיע (כבר לפני מס' שבועות האמת פשוט שכחתי לעדכן אתכם). היה בו קוד של ארבע ספרות שנדרשתי להקליד בחשבון האד-סנס שלי כדי לאמת שזה אכן אני.
לאחר מכן ישנו אימות נוסף - חברת גוגל מבצעת הפקדה קטנה אצלי בחשבון הבנק, ואני צריך לרשום את הסכום המדויק על האגורה בחשבון האד-סנס שלי כדי לאמת שזה אכן חשבון הבנק שלי.
כלומר - ישנם שני אימותים בכדי לבצע העברה ראשונה - אימות כתובת, ואימות חשבון בנק.
כל התהליך הזה לוקח איזה חודש פלוס עקב ההמתנה לקבלת המכתב מארה"ב.
כרגע הכל מאומת ועדיין לא קיבלתי את הכסף. למה? כי צריך להגיע למינימום של 400 שקלים צבירה בחשבון האד-סנס בכדי לבצע העברה ראשונה של הכסף.
כרגע אני עומד על 300 ש"ח (ועומד כרגע על 30 אלף צפיות בסרטון שהעלתי, כך שתעשו את החישוב פלוס מינוס), ברגע שאגיע ל400 ש"ח צבירה ראשונית, אני אמור לקבל העברה ישירות לחשבון הבנק. אני לא יודע עדיין אם זה ככה רק כי זה העברה ראשונה או שזה ימשיך ככה גם לאחר מכן.
זה כל התהליך פחות או יתר. מאוד פשוט סה"כ.