תוצאות 1 עד 7 מ 7

אשכול: דיון ערכי בנושא קידום תרבות הרכיבה שלנו כנשים רוכבות

צפייה משולבת

Junior Member

דיון ערכי בנושא קידום תרבות הרכיבה שלנו כנשים רוכבות

היי רוכבות,
    מאחר ונפתח פורום שכל כולו יועד לרוכבות על מנת לקדם ולעודד נשים לרכוב, להתייעץ ולשתף ידע בתחום אני מעלה כאן נושא שאשמח אם בהקשרו נוכל לנהל שיח תרבותי.
    הנושא הוא אנחנו, הרוכבות, והמסר אותו אנו מעבירות לעיתים בלי לשים לב.
    הכוונה היא לאותן תמונות שנשים מצלמות את עצמן הכוללות ביגוד מינימאלי ותנוחות אקרובטיות על האופנוע המשדרות מסר מיני ומחזקות את הקשר הזול כל כך בין נשים לאופנועים (שלרוב באופן דומה משמש חברות למכירת ציוד או לשיווק האופנוע עצמו).
    אציין באופן חד משמעי שלכל אחת הזכות להצטלם ולחשוף את גופה ככל העולה על רוחה ואין כאן שום העברת ביקורת על הדרך בה אישה בוחרת לשווק את עצמה. כל אחת שתעשה כרצונה.
    הדיון נסוב סביב חשיבות האחריות שיש לנו כנשים רוכבות ביחצון ראוי והעברת מסר שרוכבת היא הרבה יותר מפנטזיה מינית על כלי מתכת.
    רוכבת היא אישה, בעלת אישיות, בעלת נפש, בת אדם: צעירה, מבוגרת, מלאה, רזה, נמוכה, גבוהה, שזכותה לרכוב גם בלי שיתלוו לכך הערות שוביניסטיות או אסוציאציות מיניות. עלינו לעזור ולקדם את תרבות הרכיבה בארץ ולהוות דוגמא הן מבחינת רכיבה ממוגנת ובטוחה והן מבחינה ויזואלית מכובדת בהקשר לאופנוע. רק כך נוכל להבטיח את מקומנו בקהילת הרוכבים ולעודד נשים נוספות להגשים את חלומן ולרכוב. רוכבת ורוכב אחד הם ואחוות הרוכבים מורכבת הן מנשים והן מגברים כשגולת הכותרת הינה כבוד הדדי בניהם וכמובן כבוד כלפי המכונה המדהימה הזו שנקראת אופנוע.
    ובהמשך לכך, אשמח אם נבצע דיון בנושא ונעלה רעיונות ממשיים כיצד אנו יכולות לתרום לעשייה חברתית המשלבת רכיבה על אופנוע וכמובן בשיתוף פעולה עם רוכבים נוספים (כן, רוכבים גברים) על מנת לרקום דרך שיתופית של עשייה בונה השזורה בנפשנו כרוכבות ושתהווה נר לרגלנו בדרכנו ליצור קהילת רוכבות ורוכבים ערכית.

מסכימה עם כל מילה שנכתבה פה. אנחנו לא מעוניינות להצטייר כאובייקט מיני על אופנוע אלא כרוכבות מן המניין לכל דבר. רוכבות שאוהבות ומתמגנות למען אהבה שלנו לרכיבה ולאופנוע. כל אחת יכולה להצטלם כראות עיניה ולפרסם את זה. אבל קחו בחשבון את התגובות שיכולות בדרך כלל רק להגיד לה מה שאת יודעת שאת "כוסית" "אש" "חתיכה". אז בנות לשיקולכם ושתהיה שנה מהממת לכולכן.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    כמו שפעם אמר shaig ,
    "הבעיה עם חזה סיליקון שזה ,מגיע עם אישיות מסוימת"

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member
    לפרסם תוכן כתוב עם תמונות, על רכיבה, חוות דעת על ציוד או חוויה מהיום יום זה לדעתי הדבר הכי טוב שאפשר לעשות כרגע.
    כל רוכב דו גלגלי שאני מכיר, צורך בצורה כזו או אחרת תוכן עיתונאי על הנושא. בין אם זו ביקורת או סיפור מסע, הדיעות שלנו נקבעות על ידי התוכן שאנחנו נחשפים אליו.
    אם היינו נחשפים לסיפורי מסע של רוכבות בשטח, סיפורים על חיי יום יום עם האופנוע וחוות דעת על ציוד או נושאים כאלה ואחרים, כנראה שהדיעה הייתה בהתאם.
    במקום זה יש לנו דוגמנית ערומה על אופנוע בחסות דוגרי.

החשיבות הכי גדולה היא כמובן לתמונות. כתיבה משאירה הרבה פחות רושם אסוציאטיבי מאשר תמונה.
    אני לא חושב שיש מישהו שיגיד לא לקצת יותר תוכן בסגנון הזה:

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    גם הפרויקט של רוני בר נחמד על נשים רוכבות זה התחלה מעולה!
    אני איתך אלכס, בנות פחתנו לכן פורום יאלה תרביצו לנו על החוויות שלכן כרוכבות ,איך התחלתן לרכב ומה זה להיות רוכבת בישראל .
    תראו את השירשורים של שושני על הקרנף שלו ואת הסיפורים של צב על הבריטי.... חבל שמאז שיש לה איטלקי היא הפסיקה

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Junior Member
    נטלי, כתבת יפה.
    אני רוכבת ותיקה, מהתקופה שלהגיד אשה רוכבת היה שוו'ע ל''טראמפעושה קרחת''. כלומר, לא היתה אפשרות כזאת.
    משך השנים, שמתי לי למטרה, וכמוני עוד רוכבות, לא ''לזרום'' עם העובדה שאופנוענות שייכת לעולם הגברים בלבד. לא מעט פעמים הערתי לבעלי עסקים שמשתמשים בתכנים שהזכרת לקידום המכירות שלהם. ברוב המקרים, התגובה ה השגורה היא ''זה מוכר'' ו''אין מה לעשות, רוב הצרכנים בעולם האופנועים הם גברים''. אבל לא התייאשתי. היו גם מי שקיבלו את ההערה, ושינו את קו היח'צ שלהם. עם השנים אני בהחלט רואה שהמצב הולך ומשתפר, אף שיש עוד עבודה רבה לעשות.
    אם אנו נדרוש מעצמנו כבוד, הסביבה תכבד אותנו. עלינו להפנים שאנו פה כי הספורט הזה מהנה אותנו, ולא בגלל הישבן התשובה שלנו, וכך החברה מסביבנו תקבל אותנו.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אברי צפיה בהודעה
    מחקו לי פה הודעה.

...
    אני משער שמחקו לך את ההודעה כי כנראה היא לא קשורה כמו מרבית מההודעות שלך, רק דעה אישית שלי.

לפי מה שאתה טוען, אם הR6 הוא מה שגורם לתמונה להיות סקסית אז למה היה צריך להוסיף אובייקט נשי בתמונה, בדיוק כמו שפותחת השירשור טוענת.
    סתם נראה כמו תגובה לעורר התרסה/לתפוס את הצד השני של הויכוח במניע של דווקא ובגלל זה לפי דעתי, ממש לא קשור לשרשור הזה וצריך להעלים מפה את התגובות של שנינו.
    נערך לאחרונה על ידי zrobavel; 20-10-2016 בשעה 19:15.