עצתו של אבי בתור עצמאי כ25 שנה "תמצא ג'וב עם רכב. בלי שכירות בלי ארנונה בלי חשמל ובלי עובדים"
עוד לא השתחררת וכבר אתה רוצה לפתוח עסק?? לאן אתה רץ?? יש פה טרנד בארץ שכולם רוצים להיות עצמאים ולא שכירים. ישראלים לא אוהבים לקבל מרות כנראה..בעיות אגו קשות יש לעם הזה. לא מבינים שלהיות עצמאי זה פיקציה , אין כאן באמת עצמאות.
במקום לקבל מרות מהמעביד תקבל מרות מהבנקאי שלך, מס הכנסה, עירייה, חברת חשמל, אלפי רשויות ופקידים שבחיים לא שמעת להם עד לרגע זה, מהרופא משפחה (עקב כל הסטרס), ואפילו פרוטקשן במידה וחלילה ייפול עלייך. ועוד ועוד ועוד.
אבא שלי היה עצמאי רוב חייו ועד היום כזה. כך שתאמין לי שהוא מתגעגע לגיל שלך שהיה שכיר ונטול דאגות. כך שאני רואה מקרוב כמה העולם הזה רחוק מלהיות ורוד. מעבר לעובדה שעבדתי בלא מעט מקומות וראיתי איזה דאגות וצרות יש למעסיקים שלי על הראש, לא צחוק בכלל.
אז שלוקחים את כל זה בחשבון, מרות ממעביד ללא שום דאגות אחרות לא נשמע כזה נורא. מה כזה נורא מלקבל משכורת כל ראש חודש כמו שעון שווצרי ולא לדאוג משום דבר אחר?
כמו שמאסטר אוז אמר לך ובצדק, כל עסק שני היום פושט רגל, למה? בין היתר בגלל צעירים חסרי נסיון כמוך שחושבים שהם יצליחו איפה שרבים וטובים מהם נכשלו.
נערך לאחרונה על ידי Tsachi; 31-10-2016 בשעה 11:21. סיבה: שגיאות כתיב ותיקונים קלים.
עצתו של אבי בתור עצמאי כ25 שנה "תמצא ג'וב עם רכב. בלי שכירות בלי ארנונה בלי חשמל ובלי עובדים"