משפחת ה500 של הונדה עשתה שינוי מאוד מרענן הקיץ.
תודה על הכתבה, מעניין לקרוא וכיף להביט בתמונות.
ה-CB500F - הנייקד של הונדה לרישיון A1 - הוא אופנוע סופר-ידידותי; כרטיס כניסה מושלם למתחילים ומתחילות.
http://fullgaz.co.il/?p=116066
![]()
משפחת ה500 של הונדה עשתה שינוי מאוד מרענן הקיץ.
תודה על הכתבה, מעניין לקרוא וכיף להביט בתמונות.
לא הבנתי את ההשוואה ל sv650 או mt7 או ה 690...
מדובר בסדרת אופנועים עם טווין מקבילי בנפח נמוך ,אנמי לחלוטין שבכלל לא מתקרב למשל ל sv650..
זה אופנוע שנמצא ממש בתחילת הסקאלה של המתחילים וה a1.
קשה לי לחשוב על אופנוע להשוואה...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
זו לא השוואה. אלו מתחרים פוטנציאליים על אותו סוג צרכן - רוכב חדש יחסית בעל רישיון נהיגה A1 שמחפש נייקד.
כמובן שאין בסיס להשוואה בין ה-CB500F לבין הדיוק 690, ה-MT-07 או ה-SV650 המוגבלים, כמו שאין בסיס להשוואה בינו לבין MT-03, נינג'ה 300 או דיוק 390.
פרט לחבר'ה הצעירים או כמו שאני קורא להם "ילדי ה A1"
יש לאופנועים הללו דרישה רבה בעוד "מגזרים".
אני רואה הרבה מבוגרים (50-60-70) רוכבים עליהם,
חבר'ה כנראה שמגשימים חלום וחוזרים לרכב אחרי שנים והאופנועים הללו מציעים להם חבילה אטרקטיבית של כלי שמספק את הסחורה עבורם במחיר אטרקטיבי.
הכלים הללו עושים רק טוב לענף בעיקר בטווח הרחוק.
נערך לאחרונה על ידי shushu; 20-10-2016 בשעה 22:09.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
שרק ייפול לי לידיים כזה.
שלום,
אני בעלים של הנדון, ושייך בדיוק לאחת מאוכלוסיות היעד שלו - במחצית השניה של שנות ה-40, אופנוע ראשון, רישיון A1.
שקלתי להתחיל מ-300 סמ"ק (Z300, MT03) אבל במהלך רכיבות המבחן הבנתי שאני אמצה די מהר את האופנועים האלה והחלטתי להתחיל ישר מהמגבלה העליונה של ההספק. משפחת ה-CB500 היתה היחידה שתוכננה מראש למגבלה. יכולתי לבחור בכלי מוגבל, אבל לא מצאתי סיבה טובה להשקיע את אלפי השקלים הנוספים (לפחות) שעולה כלי עם מנוע גדול יותר מבלי לקבל את התמורה בביצועים (ה-SV, שקרוב במחיר, לא היה עדיין רלוונטי. שמח שיש אופציה נוספת לרוכבים החדשים).
לאחר מספר חודשי רכיבה אני יכול להגיד שהכלי כמעט מושלם בשבילי - בגודל ובמשקל נוחים, המנוע ותגובת המצערת שמשעממים חלק מחברי הפורום הם יתרון גדול עבורי, כיוון שהתגובה הצפויה והחלקה לא שמה אותי ואת האופנוע במצב לא נעים, ורק העדר מיגון הרוח מפריע קצת (פשרה שעשיתי ביודעין, מה גם שאינני מהממהרים).
בקיצור - כפי שנכתב - כלי אידיאלי לרוכבים עם רקע וצרכים כמו שלי. אני מתפלא שאין עוד יצרנים שמציעים כלים עם מאפיינים דומים, לדעתי ככל שתהיה תחרות המחירים ידחפו כלפי מטה ויותר אנשים יכנסו לתחום, גם בגילאים הבשלים יותר.