שום השפעה
שלום לכולם,
רכשתי באיביי מגן לידית ברקס וגז אשר מתחברת בהחלפת משקולת הכידון.
למשקולת המקורית של האופנוע יש משקל כאשר לחדשה אין (פלסטיק קל משקל).
האם למשקל חשיבות כלשהיא ? האם זה עשוי להשפיע איך שהוא על הנהיגה ?
תודה
שום השפעה
תודה !
חחח מה? שום השפעה? אתה מטעה, משקולות ברירת המחדל של היצרן מציעות מצב אופטימלי שקבע היצרן מבחינת זריזות היגוי והתמודדות עם רטט בכידון.
משקולות קלות = היגוי זריז ומהיר יותר על חשבון יציבות ורטט.
משקולות כבדות = היגוי כבד יותר אבל כידון יותר יציב במהירות ופחות ויברציות לידיים.
אתה תחליט מה אתה מעדיף, אבל השפעה יש.
תודה - מחר אבצע נסיעה ראשונה לאחר ההתקנה ונראה אם ארגיש משהו.
+ 1.5
תשובות כאלה תמצא בכל פורום, תמיד יש אנשים ש" באמת לא יודעים שהם לא יודעים", פעם כשמקס היה צעיר הוא היה מנהל שותף באחד הפורומים הגדולים באותם ימים.
אחד הגולשים טען שם ש"נוזל בלמים חייבים לשמור במקרר לאחר הפתיחה"
מן הצד השני, יש לך מנהל שותף עם פסיקות שגויות שהוא יורה מן המותן, כך שמקס היה מצפה שתתרגל כבר![]()
כמו שתשים משקולות של 5 קילו על כל צד הכידון יהיה יותר קשה לסיבוב מאשר שעם משקולות של 0.5 קילו ככה גם למשקולות האלו יש השפעה על הסיבוב.
הנכון להגיד הוא שהמשקל שלהן קטן וההשפעה והיא זניחה.
בעיקר שם בשביל להתמודד עם הרטט. לא זכור לי אי פעם מישהו שהחליף למשקולות כבדות יותר בשביל שיהיה קשה יותר לסובב את הכידון...
אגב, משקל גבוה יותר לא בהכרח ייתן מענה יותר טוב לוויברציות כי זה תלוי באיזה תדר הם.. לפעמים דווקא משקל יותר קטן יותר טוב.
תהיה שעולה לי אם ככה.
הרי כל הרעיון מתבסס על תנע, גוף מנסה לשמור על מקומו מהירות ומצב קבוע לעולם כשהכוחות מאוזנים.
ככל שמשקל המשקולות עולה ככה בעצם קשה יותר להזיז אותם מהמקום וזה בעצם מה שמבטל ויברציות.
איזה תדר ויברציות צריך כדי שאתה תרצה להוריד במשקל?
Sent from mTalk using windows 10 mobile
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 22-10-2016 בשעה 18:26.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
לא יודע אם אתם מכירים את האתר הזה, הכרתי מהנדס שעובד שם.
בנה לי במיוחד משקולות לפי הרצון שלי, שלושה סטים.
אחד מהם יורכב על הקינג בסוף השיפוץ.
https://www.vibranator.com/