ציטוט נכתב במקור על ידי Orbitton27 צפיה בהודעה
תודה רבה על התגובות!
לפי מה שאני מבין כדאי להוציא רשיון A1 ולכוון לקטנוע 250. בהתחשב בתקציב שציינתי, וכמובן בהתאם לצרכים על אילו קטנועים אתם ממליצים להתחיל? מה מחירי הביטוח ואיזה מיגון הוא בגדר חובה? תודה
נכון, לצרכים שלך לא יתאים קטנוע 125, אתה תסבול איתו.

תרשום בגוגל מחשבון ביטוח חובה ותיכנס למחשבון ביטוח החובה של משרד האוצר, תכניס את הנתונים שלך ותראה את מחיר ביטוח החובה שיצא לך, ואם אני לא טועה תוסיף לזה עוד 500 ש"ח ביטוח צד ג'.

מיגון בגדר חובה לפי דעתי הוא קסדה טובה ואיכותית! לא קסדת חצי, לא קסדת שלושת-רבעי, אך ורק קסדה סגורה של מותג מוכר ותבדוק חוות דעת וכמה כוכבי בטיחות יש לה.
כפפות - אם לא היו לי כפפות בהחלקה הראשונה שלי, ספק שאני יושב כאן עכשיו בבית ומצליח לכתוב לך את ההודעה הזאת, חובה חובה כפפות איכותיות ולא כאלו שיקרעו לך אחרי שניה של החלקה ואז הלכו לך הידיים.

מעיל רכיבה איכותי (יש מעילים רב עונתיים עם ביטנה מתפרקת) הוא לפי דעתי גם בגדר חובה, אתה לא רוצה להיפגש עם האספלט הקוצני והרותח של הקיץ במהירות של 60+ קמ"ש, זה יגמר ברע.

אני אישית רוכב בלי, אבל יש כאלו שיגידו גם מגיני ברכיים, אני שם אותם רק ברכיבות סוף שבוע שאני יודע שאני הולך להתגרזן.

דרך צלחה.

לי היה את הג'וימקס 300, קטנוע מדהים! אבל בגלל שהוא 50 סמ"ק יותר מ-250 הביטוח שלו כפול, אז ממליץ לך על הג'וימקס 250 (גם על ה300 אני ממליץ אבל מחיר הביטוח הופך את זה לקצת לא שווה)