והדעה לגבי כבל מתוח עד הסוף יש דעה?
עשיתם אותי מבולבל לגמרי
והדעה לגבי כבל מתוח עד הסוף יש דעה?
עשיתם אותי מבולבל לגמרי
זה מאוד פשוט. כשאתה לוחץ על הקלאץ אתה מותח כבל שמחובר לידית שמפריד את המנוע. אם הכבל היה מתוח מדי, ז"א שבעצם נסעת על "חצי קלאץ" כל הזמן (ונראה לי ברור מאליו למה יש הפסדי כוח במצב כזה) ולכן זה יכול להסביר למה אחרי החלפת הידית העסק פתאום הסתדר. אני במקומך הייתי רוכב אל השקיעה ולא חושב על זה יותר מדי... (כל עוד הבעיה אינה חוזרת).
פותח השרשור,
א. הגעת לפורום הטכני, וכאן כותבים עם סימני פיסוק. אם אמשיך לראות ממך הודעות ללא נקודות בסוף המשפטים - תתחיל לראות שרשורים נעולים, וזה במקרה הטוב.
ב. אין שום טעם לנסות לנחש מה היתה הבעיה אם אין שום זכר לה כרגע והיא לא חוזרת. גם אם יהיה ניחוש נכון וגם אם לא - לעולם לא נדע, אז מה הטעם לבזבז את הזמן של האנשים.
לתשומת לבך.
בדוק מפלס שמן. ההבדל בביצועים בין מפלס full ל-low מורגש בהחלט בכל הנוגע לשיפור לא מוסבר בביצועים, האופנוע מרגיש קליל יותר כשהשמן נמצא במפלס נמוך כי ההתנגדות לחלקים הנעים קטנה.
1. אומנם כתבתי בלי סימני פיסוק אבל כל ההודעות שלי היו מובנות, אבל מבטיח לכבד את זה.
2.יש טעם מכיוון שקיבלתי אופנוע לא מושלם אפילו שקניתי חדש, זה לא אמור להיות וגם ההרצה שעשיתי עליו לא הייתה נכונה בגלל התקלה הזאת, אני יבוא למוסך ואני יוכל להסביר באופן שיבינו אותי מה קרה.
טוב אז הבעיה הייתה כמו שציינו פה שהכבל היה מתוח מידי.
ושאלה קטנה לסקיטי שמעלי, זה שהוא שינה את יחס העברה בגלגל הקידמי זה משנה משהו?אולי אני גם ירכוש לעצמי על הדרך...
ראיתי גם שיש לו פלאגים מיוחדים, זה תורם במשהו?
תודה לכולם
לפול סיסטם אין משמעות לכמה קמ"ש תגיע בכל הילוך למעט שישי ואולי חמישי (כי בכול השאר אתה מגיע למנתק).
שינוי גג"ש בשן אחת עושה שינוי אבל לא קיצוני.
הנה אחד שלא נראה משופר: https://www.youtube.com/watch?v=ScjzP2lpF6M
ראיתי עוד כמה אבל הם משופרים..
אם הכבל היה מתוח מדי, אז די מוזר כי זה אומר שנסעת כשהקלאץ'
כל הזמן מחליק מה שאמור לשרוף אותו.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.