נשמע לי קצת מוזר, הימור שלי שזה פסיכולוגי, או שפשוט עוד לא סחטת כ"כ את המצערת.
שלום לכולם
לאחרונה קניתי נינגה 250SL חדשה ממטרו
החלפתי ידיות ואחרי שהסתבכתי קצת עם ידית הקלאץ, האופנוע נכבה מספר פעמים מה שהצריך אחרי זה הטענה בעזרת כבלים ממכונית על מנת להתניע
לאחר מכן שזה היום נסעתי על האופנוע, ופתאום הוא הרבה יותר חזק בכל הילוך והילוך
הצלחתי פעם לגרד את ה-100 קמ''ש בהילוך חמישי, היום אני מצליח להגיע למהירות הסופית שלו ולא שונה שום דבר בכביש או סגנון הנהיגה שלי או כל דבר אחר
בנוסף מספר הקילומטרים עלה ב-150-200 קילומטרים
אפשר לדעת מה יכולה להיות הסיבה?יש סיבה ללכת למטרו לבדוק את הכלי?משהו פשוט לא מסתדר לי
וכן בדקתי את המהירות עם רכב שנסע על 100 וגם וויז והמהירות נכונה, חשוב לציין שלפני זה לא באמת בדקתי עם המהירות נכונה
תודה
נשמע לי קצת מוזר, הימור שלי שזה פסיכולוגי, או שפשוט עוד לא סחטת כ"כ את המצערת.
100 אחוז לא פסיכולוגי, אפילו היה לי סרטון מהמצלמה שבו אני על 90+ הילוך חמישי עם מצערת עד הסוף
ההפך, כאילו האופנוע נפתח פתאום
והעניין שנוספו לו כמה וכמה קילומטרים
וכל זה אחרי שהמצבר נגמר והטענתי אותו
יש סיבות שאתה רואה שיכולות להיות הסיבה?
לא יודע מה השתנה - אבל האופנוע שלך היה דפוק לגמרי אם לפני זה הוא נסע 90 קמ"ש על מצערת מלאה בהילוך חמישי...
הילוך שני על מצערת מלאה (איזור מנתק כן?) זה בערך 80-90, שלישי 110, רביעי 140, חמישי 150-160...
אז מעניין מה קרה?למישהו יש מושג?
מצבר משפיע על הכוח זו הסיבה.
אם הוא לא נטען באופן מלא הוא ישאב אנרגיה שהייתה אמורה ללכת למערכת והיא עובדת פחות טוב.
יכול להיות שיש בעיה במערכת הטעינה או במצבר עצמו,בעיה שהטעינה החיצונית פתרה באופן זמני.
עוד סיבה יכולה להיות שלפני החלפת הידית מצמד הוא היה מחליק בגלל שלא היה מתחבר עד הסוף - כבל מתוח מידיי
הבנתי, לגבי הידית מצמד דיי הגיוני כי שהוצאתי את הידית פתאום הכבל ממש קפץ לי וכמאט פגע לי בעין...
לגבי עניין מערכת הטעינה או המצבר אני יבדוק מחר...
כשהמצבר חלש יש בעיה בפלאגים,זה משפיע על הקרבורטור והמנוע נחנק בגלל שלא מגיע מספיק דלק לצילינדר.
בזמנו היו שמים תוסף דלק וזה היה מנקה את הדיזות,המנוע נהיה טיל.
אני עם Z250SL. גם יצא לי להרגיש שאני מגיע למהירות גבוהה יותר באותו הכביש עם אותה כמות של מצערת פתוחה אחרי שעברתי כמה אלפי קילומטרים. יכול להיות שהמנוע צריך לעבור יותר מ1000 קילומטר של הרצה כדי באמת "להיפתח" ולעבוד חלק בצורה יעילה יותר.