תגידו (או תרשמו, איך שמגדירים את זה בפורום כתוב..), זה לא "מידלנד"?.. פעם אחרונה שראיתי את הכיתוב באנגלית זה MIDLAND
אז.. אם כבר מעדכנים כותרת שרשור תתקנו את המידלנט הצורם הזה.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
חברים מקפיץ את השירשור, המצלמה בדרך לארץ לאחר שתוקנה אצל הייצרן באיטליה, כשסיפרתי לייצרן שלא מוכנים לתקן לי את המצלמה כי לדברי היבואן שרפתי אותה הוא לא ידע אם לצחוק או לבכות ואמר לי שאני יכול להשתמש באיזה כבל ובאיזה מטען usb שקיים
בכל מקרה הוא ביקש שאשלח את המצלמה לאיטליה והיא תוקנה אצל היצרן תחת אחריות
אז שלא יעבדו עליכם
...
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
כל הכבוד ליצרן, לא רק נתן שירות טוב אלה גם עשה בית ספר ליבואן, מקווה שילמדו מזה למרות שלא נראה לי.
תשמעו אני שלחתי את המצלמת גופרו הירו 5 סשן שלי לתיקון ביום חמישי שעבר(הייתה אצלי כמה חודשים ואיזה פיצ'ר לא עבד).
בא שליח UPS לקח ממני את המצלמה והיא נשלחה להולנד על חשבונם והוחזרה לי מצלמה חדשה והגיעה היום.
אין ספק שזה השירות שהייתי מצפה מכל אחד.
רק היום טרחתי לקרוא את כל השרשור, לכל מי שטען שאסור לחבר Quick Charge למכשיר שלא תומך:
אם תשימו לב כל פעם שמחברים מכשיר תומך QC למטען תומך QC הוא בהתחלה טוען 5V ורק אחרי שהם מתקשרים ומוודאים ששניהם תומכים 9V זה עובר למוד QC.
כל העניין לוקח רק כמה שניות אבל אפשר להספיק לראות את זה.
חוץ מזה שפותח השרשור אמר מספר פעמים שזה מטען רגיל של סמסונג, המטענים QC שלהם הפכו לנפוצים רק בשנתיים האחרונות ואם זה מטען שהיה לו עוד לפני זה כמעט וודאי שזה לא QC.
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
אני, היבואן לא היה מוכן לעשות כלום
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
תודה על העדכון ואכן כל הכבוד ליצרן באיטליה.
מצד שני זו בושה לא קטנה ליבואן הזה... חבל שיש בעלי עסק כאלו בארץ. ציבור הצרכנים צריך להעניש בעלי עסק שכאלו.