עמוד 2 מתוך 10 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 144

אשכול: (כ"ע) שירות מעולה אצל APEX והשירות של יבואן מצלמות מידלנט

Senior Member
    מצטער אם אני אבאס אבל צריך בהחלט להשתמש בכבלים מקוריים..
    גם המצלמה שאני קניתי הגיעה ללא תקע אז הגדלתי ראש ואני מטעין בחיבור למחשב..
    גם המחשב מספק 5V.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    עוז אצלי הטלפון תומך כמה תקני טעינה וניסיתי את זה.
    יש כבלים שונים ההבדל בעצם במחברים.
    יש 4 גידים השמאלי זה המינוס
    הימני זה המתח
    וטריק זה בין 2 האמצעים יש טבלה של איזה התנגדות לשים בינים ובהתאם לזאות המקור מתח מוציא מתח וזרם שונה.

כל העיניין בכבל מגן זה שהוא ממכיל נגד מובנה שדואג לדרוש מהמקור מתח זרם ומתח מתאים למכשיר.

חיבור כבר שיכול להעביר 9 וולט יכול להכיל נגד פנימי שדורש מהמקור 9 וולט ובכך לשרוף את המצלמה.

אגב איך שאני זוכר ממצלמות מידלנד מוטבעת בתוך הפלסטיק ליד השקע טעינה במפורש 5 וולט. תקנו אותי אם אני טועה בזה.

זה לפי מפרט של יואסבי ברגע שאתה מזרים מעל 1.5 אמפר חייב כבל כזה (כבל הסמסונג כזה) וחייב מעגל פנימי שידע לתקשר (המטען כזה והמצלמה לא) וכניראה מה שקרה זה שהמטען הזרים 9 וולט ולא 5

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    נערך לאחרונה על ידי strelok89; 26-10-2016 בשעה 11:02.
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Junior Member
    אין שום סיבה שהכבל יתפגר...
    ואם הוא מסיבה כל שהיא לא תקין - תמיד ניתן לפנות אלינו לשירות
    מה גם - שכל יום יוצאים מוצרים חדשים כגון המטען המהיר של סמסוג ויש גם מטענים וכבלים ללא הגנות שהרבה אנשים קונים מסין והם שורפים מכשירים כאלה ואחרים.
    לכן זו גם אחריות הלקוח לוודא שהמוצר התחליפי שהוא רוצה להשתמש בו אכן מתאים לשימוש עם המצלמה או כל מוצר אחר.
    למרות כל אלה ולמרות שהלקוח לא פעל בזהירות הנדרשת - הצענו לו מוצר חדש במחיר מסובסד שהוא מתחת לעלות והכל בכדי שהוא כלקוח שלנו יהיה מרוצה.
    אבל לצערנו זה כנראה לא מספיק... והכי קל להאשים את היבואן/מוכרן שהוא נותן שירות "עלוב" כי הלקוח לא קיבל מוצר חדש.

*** מבלי להמעיט או להסיר אחריות מהלקוח בשימוש עם אביזר לא מתאים אנחנו מקבלים את הערתך לגבי הוספת אזהרה לשימוש עם אביזרים מקוריים בלבד ונפעל כך בעתיד.
    (אגב לידיעתך, בהוראות ההפעלה רשום שיבכדי להטעין את המצלמה יש להשתמש עם כבל ה- USB המצורף)

Junior Member
    תודה על ההסבר המקצועי והמפורט!

ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    יש 4 גידים השמאלי זה המינוס
    הימני זה המתח
    וטריק זה בין 2 האמצעים יש טבלה של איזה התנגדות לשים בינים ובהתאם לזאות המקור מתח מוציא מתח וזרם שונה.

כל העיניין בכבל מגן זה שהוא ממכיל נגד מובנה שדואג לדרוש מהמקור מתח זרם ומתח מתאים למכשיר.

חיבור כבר שיכול להעביר 9 וולט יכול להכיל נגד פנימי שדורש מהמקור 9 וולט ובכך לשרוף את המצלמה.

אגב איך שאני זוכר ממצלמות מידלנד מוטבעת בתוך הפלסטיק ליד השקע טעינה במפורש 5 וולט. תקנו אותי אם אני טועה בזה.

זה לפי מפרט של יואסבי ברגע שאתה מזרים מעל 1.5 אמפר חייב כבל כזה (כבל הסמסונג כזה) וחייב מעגל פנימי שידע לתקשר (המטען כזה והמצלמה לא) וכניראה מה שקרה זה שהמטען הזרים 9 וולט ולא 5

Sent from mTalk using windows 10 mobile

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    ...
    עם כל הכבוד, אני בדואי שמצלם גמלים, לא מדען טילים.
    נתת כבל, תן הסבר. לא נתת הסבר...אל תצפה שאדע ואחקור.

סיפור אמיתי...מכאן בישראל.
    אישה אחת חלתה בסרטן, מבדיקות שנערכו הסתבר שהיא היתה הולכת בקביעות
    בהוראת הרופא, לסוג מסויים של צילומים שמצריכים את מגן העופרת ששמים על המטופל, נגד קרינה.
    הסרטן היה בצוואר, בבלוטות הלימפה.
    מסתבר שבגלל שלא שמו לה מגן על הצוואר, אלא רק על החזה, היא נפגעה מהקרינה וחלתה.
    קופת חולים טענה שהחולה היתה צריכה לבקש שישימו לה מגן על הצוואר...!!!
    עורכי הדין של האישה טענו (ובצדק) שהיא לא אמורה לדעת או לחשוב על זה.
    גם אני וגם אתה, לא אמורים להגדיל ראש, אם אמרת 95 אוקטן, לא אשים סולר במיכל האופנוע,
    אם לא אמרת כמה לחץ אוויר לשים בצמיגים...אבוא אליך במקרה של תקלה בצמיג - חד וחלק!

ציטוט נכתב במקור על ידי EhudS צפיה בהודעה
    אין שום סיבה שהכבל יתפגר...
    ואם הוא מסיבה כל שהיא לא תקין - תמיד ניתן לפנות אלינו לשירות
    מה גם - שכל יום יוצאים מוצרים חדשים כגון המטען המהיר של סמסוג ויש גם מטענים וכבלים ללא הגנות שהרבה אנשים קונים מסין והם שורפים מכשירים כאלה ואחרים.
    לכן זו גם אחריות הלקוח לוודא שהמוצר התחליפי שהוא רוצה להשתמש בו אכן מתאים לשימוש עם המצלמה או כל מוצר אחר.
    למרות כל אלה ולמרות שהלקוח לא פעל בזהירות הנדרשת - הצענו לו מוצר חדש במחיר מסובסד שהוא מתחת לעלות והכל בכדי שהוא כלקוח שלנו יהיה מרוצה.
    אבל לצערנו זה כנראה לא מספיק... והכי קל להאשים את היבואן/מוכרן שהוא נותן שירות "עלוב" כי הלקוח לא קיבל מוצר חדש.

*** מבלי להמעיט או להסיר אחריות מהלקוח בשימוש עם אביזר לא מתאים אנחנו מקבלים את הערתך לגבי הוספת אזהרה לשימוש עם אביזרים מקוריים בלבד ונפעל כך בעתיד.
    (אגב לידיעתך, בהוראות ההפעלה רשום שיבכדי להטעין את המצלמה יש להשתמש עם כבל ה- USB המצורף)
    1. יש המון סיבות שכבל יתפגר, אני אפילו לא חושב שצריך למנות אותן.
    2. אתה בהחלט צודק לגבי סין ומוצריה...
    3. אם יש בעיה עם לקוח שיש עמה ספק, אני כנותן שרות מוותר על ה"כבוד" או הכסף ולומד מזה.
    4. תודה שאתה מקבל את הערתי להוסיף אזהרה, זה בדיוק מה שנקרא הפקת לקחים + מדבקה באדום על האריזה!
    5. ברור שרשום להשתמש בכבל המצורף, זה בדיוק כמו שכתוב להשתמש במצלמה המצורפת - מובן מאילו.
    נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 26-10-2016 בשעה 11:49.

Member הסמל האישי של shaul_13
    אני חושב שהנציג שענה כאן ענה בצור יפה ומכובדת.

התשובות שלו לטעמי יותר ממספקות.

תמיד חשוב לשמוע את הצד השני וחבל שלא יותר יבואנים ומוכרים מגיבים לטענות נגדם.

חבל שכותבי הטענות לא תמיד מציגים את כל העובדות אלא רק את אלו שנוח להם. מה שניקרא חצי אמת.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk
    טובים ממני יש, גרועים ממני יש, כמוני אין!

מנהלים. לדעתי מן הראוי לשנות את הכותרת.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תמיד חשוב לשמוע את הצד השני וחבל שלא יותר יבואנים ומוכרים מגיבים לטענות נגדם.

Sent from my LG-D620 using Tapatalk[/QUOTE]
    בלי למתוח ביקרות על היבואן של מידלנד אבל יש יבואנים שיודעים שאתה שבוי אצלם ואין תחרות אמיתית ולכן הם יעשו מה שבא להם בלי לדפוק חשבון.
    יבואנים של מוצרים דוגמת מצלמות נתונים לתחרות קצת יותר גדולה וכן חשוב להם לשמר את הלקוחות כי אחרת הם ירכשו את אותו המוצר דרך יבואן אחר (יביאו בעצמם דרך הרשת).

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ינון לא הבנתי לאן אתה חותר. אבל יש תחרות והוא הגיב לגופו של עניין בצורה עניינית ויפה. לדעתי גם תשובה מספקת.

למרות ההסבר היפה והמכובד של הנציג, כל עוד לא רשום בפירוש ובבירור בהוראות או על האריזה ששימוש בכבל חלופי יגרום נזק למצלמה, אין לצרכן יכולת להגיע למסקנה הזו לבד. עובדה שהנציג קיבל את הערתו של עוז ובכך "הודה" שהיתה כאן טעות. לכן, לדעתי, על הספק לטפל בתקלה על חשבונו ולספק מצלמה חדשה.

Senior Member הסמל האישי של shushu
    אני לא מבין איך כל ההסברים פה של מהנדסי החשמל קשורים ?

רוכש המצלמה הוא אנאלפבית ובנוסף הוא סובל מבעיות קשב וריכוז קשות.
    הוא לא מסוגל לקרוא חוברת הוראות.

אל תשענו לי עכשיו על כל עניין החשמל כי אם זה קריטי כמו שאתם מציגים את זה מן הראוי שזה יודגש במעמד הקניה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont צפיה בהודעה
    למרות ההסבר היפה והמכובד של הנציג, כל עוד לא רשום בפירוש ובבירור בהוראות או על האריזה ששימוש בכבל חלופי יגרום נזק למצלמה, אין לצרכן יכולת להגיע למסקנה הזו לבד. עובדה שהנציג קיבל את הערתו של עוז ובכך "הודה" שהיתה כאן טעות. לכן, לדעתי, על הספק לטפל בתקלה על חשבונו ולספק מצלמה חדשה.
    לא המוכר ולא היצרן חייבים להזהיר על כל דבר כל עוד רשום במפורש בחוברת הוראות שהמכשיר דורש כניסה של 5V בלבד.
    יש גבול עד כמה ניתן להזהיר לקוח, מה יקרה אם מחר מישהוא ינסה לטעון את המכשיר בתוך האמבטיה? גם על זה הלקוח צריך לקבל מכשיר חדש?

לא נאמר כאן בפוסט בשום מקום שרשום במפורש בחוברת ההוראות שהמכשיר דורש מטען 5V בלבד. וגם אם כן, אני לא חושב שלרשום בהוראות על הקופסא "שימוש בכבל לא מקורי עלול לגרום לתקלות והאחריות על המוצר במקרה כזה לא תקפה", זה מוגזם ומעל ומעבר. עוד שורת דיו בצבע אדום לא תגרום לפשיטת רגל.

לגבי האמבטיה, סתם הקצנה לא קשורה. זה בכלל לא דומה למקרה שמתואר כאן.

כמו שנאמר כאן, היצרן/ספק/יבואן יכול לבחור בגישה הצדקנית ולא לעשות עם זה כלום ולאבד כמה לקוחות על הדרך, או שהוא יכול להשיג לקוחות חוזרים ולספוג את עלות המצלמה החדשה בגלל שלא השכיל לרשום בהוראות ששימוש בכבל לא מקורי גורר איבוד אחריות.

אני אישית לא אקנה מוצרים מחברה שהולכת עם הראש בקיר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    אני חולק עלך דרזדנר, לעניין האמבטיה - גם על לבוש יש הוראות כביסה,
    אם יש ספק בעניין שעון שאותו עונדים\לובשים...אז כתוב שאינו עמיד במים.
    אם מדובר במתח לא נכון...אני מקבל את מה שאתה אומר לחלוטין,
    אם מדובר בכבל לא נכון...כאן יש כשל וקצר בתקשורת.
    או הכבל או המטען או שניהם...צריכים להיות מודגשים לאנשים שלא עושים RTFM

Junior Member
    לא מבין את הדוגמאות שאתה מביא...
    אין כאן עניין של ספק או "כבוד" - המוצר הגיע ללקוח עם כבל מקורי לשימוש עם המצלמה.
    הלקוח על דעת עצמו השתמש בממוצר תחליפי לא מתאים - חד וחלק!
    גם שאין כאן ספק - בכל זאת בגלל שאנחנו רואים גם את צרכי הלקוח לא שלחנו אותו לדרכו מבלי פתרון... הצענו לו מצלמה חדשה תמורת השתתפות סימלית. בלבד!

ציטוט נכתב במקור על ידי MasterOz צפיה בהודעה
    עם כל הכבוד, אני בדואי שמצלם גמלים, לא מדען טילים.
    נתת כבל, תן הסבר. לא נתת הסבר...אל תצפה שאדע ואחקור.

סיפור אמיתי...מכאן בישראל.
    אישה אחת חלתה בסרטן, מבדיקות שנערכו הסתבר שהיא היתה הולכת בקביעות
    בהוראת הרופא, לסוג מסויים של צילומים שמצריכים את מגן העופרת ששמים על המטופל, נגד קרינה.
    הסרטן היה בצוואר, בבלוטות הלימפה.
    מסתבר שבגלל שלא שמו לה מגן על הצוואר, אלא רק על החזה, היא נפגעה מהקרינה וחלתה.
    קופת חולים טענה שהחולה היתה צריכה לבקש שישימו לה מגן על הצוואר...!!!
    עורכי הדין של האישה טענו (ובצדק) שהיא לא אמורה לדעת או לחשוב על זה.
    גם אני וגם אתה, לא אמורים להגדיל ראש, אם אמרת 95 אוקטן, לא אשים סולר במיכל האופנוע,
    אם לא אמרת כמה לחץ אוויר לשים בצמיגים...אבוא אליך במקרה של תקלה בצמיג - חד וחלק!

1. יש המון סיבות שכבל יתפגר, אני אפילו לא חושב שצריך למנות אותן.
    2. אתה בהחלט צודק לגבי סין ומוצריה...
    3. אם יש בעיה עם לקוח שיש עמה ספק, אני כנותן שרות מוותר על ה"כבוד" או הכסף ולומד מזה.
    4. תודה שאתה מקבל את הערתי להוסיף אזהרה, זה בדיוק מה שנקרא הפקת לקחים + מדבקה באדום על האריזה!
    5. ברור שרשום להשתמש בכבל המצורף, זה בדיוק כמו שכתוב להשתמש במצלמה המצורפת - מובן מאילו.