בואו נעמיד דברים על דיוקם
אני מעולם לא השתמשתי בכבל אחר מלבד הכבל שצורף עם המצלמה ובנוסף לא השתמשתי עם מטען מהיר עם המצלמה מכיוון שאין לי אחד כזה
אהוד שאל אותי בחנות אם השתמשתי במטען של סמסונג ואישרתי לו שכן לא אמרתי אף פעם שהשתמשתי במטען מהיר זהו שקר .
בנוסף אין למר אהוד שום אפשרות להוכיח שהשתמשתי במטען לא מתאים או בכבל הלא מתאים כי אם הייתה לו ההוכחה הזו הוא לא היה מסרב לרשום לי מדוע הוא מסרב לתקן את המצלמה

והפיצוי שמר אהוד כותב עליו פה הוא לא שום פיצוי כי לתת עוד 400 שקל על ה 1000+ ששילמתי כבר על המצלמה לא נראה הגיוני , במיוחד שמר אהוד מסרב לקחת אחריות על התקלה במצלמה ומי ערב לי שהתקלה לא תחזור במצלמה הבאה?
ועוד דבר, מר אהוד נתן לי אכן הצעה לשלם 400+- ש"ח ובכל זאת ביקשתי ממנו מה הוא יכול לעשות ולשפר את הצעתו ,ומאז הוא נעלם , רק לפני שבוע אני יצרתי אתו קשר ושאלתי אותו מה קורה עם המצלמה ואז הוא אמר לי שאין יותר מצלמות ושגם ההצעה לתיקון שנתן לי כבר לא בתוקף .
שאלתי אוה אז מה עכשיו מה עושים אני נשאר עם מצלצה מקולקלת שעלתה 1000 ש"ח ואתה לא מפצה אותי בכלום ?
השיחה נגמרה בזה שאין פיצוי , אין הסבר בכתב מה מהות התקלה ומדוע מסרב היבואן לטפל בה ובעיקר מה אני עושה עכשיו.
אז מה הייתם עושים במקומי ?
וזה ממש לא נכון שרצתי לפורום להתלונן אהוד קיבל הזדמנות של שלושה חודשים לעשות משהו אבל הוא העדיף להאשים אותי