אהלן,
למישהו יצא לרכב במרכז אסיה ובפרט במדינות ה"סטניות"?
אני מנסה ללקט קצת מידע ואשמח לדבר עם מישהו שהיה שם. התוכנית כרגע היא להתחיל בסין לקראת אפריל ולסיים בטורקיה לפני החורף
אהלן,
למישהו יצא לרכב במרכז אסיה ובפרט במדינות ה"סטניות"?
אני מנסה ללקט קצת מידע ואשמח לדבר עם מישהו שהיה שם. התוכנית כרגע היא להתחיל בסין לקראת אפריל ולסיים בטורקיה לפני החורף
ממליץ לך על הפורום של ADVrider - שפע של סקירות מפורטות באנגלית לאיזורים הללו לאורך השנים.
תוכל גם לפנות לפותחי האשכולות בה"פ לשאלות ממוקדות.
בכל מקרה, יש שם הרבה ארכיון ששווה לחקור
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
היתה כאן כתבה על מישהו שעשה מסלול דומה, על סאןיאנג וולף! אני חושב שהוא אפילו היה ישראלי. אולי יש לו בלוג או משהו ותוכל ליצור איתו קשר.
נכון ועל 125 סמק.
יש קישור לבחור או לכתבה? אשמח לקרוא. לא מצאתי בחיפוש פה.
אני כרגע בסין וסיימנו כמעט חודשיים של רכיבה. 2 אנשים, 10,000 ק"מ על אופנוע 150 סמ"ק סיני. היה מדהים.
20160816_170027.jpg20160819_141720.jpg20160816_094909.jpg
בבקשה: http://fullgaz.co.il/%D7%9E%D7%90%D7...1%D7%9E%D7%A7/
נראה טיול מהחלומות מה שהעלית...
אפשר עוד?![]()
נערך לאחרונה על ידי rusty james; 30-10-2016 בשעה 11:32.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
אין מה להבהל מהנפחים הקטנים - זה מה שהולך באסיה. הכלים פשוטים ואמינים ואפשר להקיף איתם את העולם את תרצה.
רק אל תעשה שטות כמו שאני עשיתי ותחפש "אקזוטיקה מקומית" (במקרה שלי מינסק 125 בוייטנאם) אחרי כמה ימים הבנתי את הרמז והוא הוחלף חזרה בחיקוי סיני של הונדה קאב שנסע בלי להתקע את כל המדינה.
מתורכיה ניתן לעבור הלאה.
שהיתי שם חודש.
יש הרבה מה לראות אבל העדפתי לקחת שבילים בלי להסתכל במפה ופשוט לרכב לאן שייצא.
תודה על התגובות.
מתורכיה ההמשך יהיה מן הסתם לאירופה? יש דרך לאזרח ישראלי להכניס אופנוע זר לישראל? אני יודע שזרים יכולים לקבל אישור לכמה חודשים.
לייבא אח"כ להבנתי יהיה על גבול הבלתי אפשרי, האם אני צודק?
האופנוע שטיילנו עליו (בתקווה) לא יהיה האופנוע שנמשיך איתו בעתיד, מחפשים משהו מעט גדול יותר. רכבנו על haojiang 150. לא אופנוע מדהים ובכל זאת לקח זוג עם המון ציוד משנגחאי לגבול טיבט בצורה די חלקה, גם בשטח. צריך היה להחליף שמן כל אלף ק"מ ומאידך צריכת הדלק הייתה מדהימה - 1:35 באזורים הנמוכים וסביב ה1:30 בגבהים.
הנהגים הסינים כמצופה לא היו הטובים בעולם. לרמזורים אין לרוב משמעות, כמו גם לפסי הפרדה רצופים, כיון הנסיעה בנתיב או באופן כללי לכל היגיון בריא שמשאיר אנשים בחיים. הכבישים ההרריים העמוסים בתנועה היו מסוכנים להחריד.
איכות הכבישים תלויה מאוד בשיוך שלהם. הכבישים המהירים מדהימים, אך מחוץ לתחום לאופנועים ועולים המון כסף. הכבישים ה"מדינתיים" היו לרוב הכי לא נעימים, עמוסים בתנועה ומוקפים בבלאגן העירוני שהוא סין. הכבישים של המחוזות והפרובינציות נעו בין כבישים מדהימים שהרגע נסללו לכבישי עפר ובוץ מזעזעים של 15 קמ"ש. הנופים מדהימים, במיוחד ככל שמתקדמים מזרחה לאזורים הטיבטיים.
רוב התמונות עדין לא עברו למחשב, אשתדל להעלות מעט בהמשך.
באמת זה טיול מהחלומות אבל זה גם טיול קשה ומסובך