עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 31

אשכול: אשכול הפדיחות הגדול!

צפייה משולבת

Member

אשכול הפדיחות הגדול!

נראה לי צריך אשכול שבו נספר על הפדיחות שלנו, לא?

אני אתחיל

לפני כחודשיים נכנסתי עם האופנוע למתחם קניות, נכנס בשיא הפוזה, אגזוז פתוח, כולם מסתכלים, ויש איזה נער חרדי אחד שמסתכל בצורה ממש ממש מטרידה, מודה שהוא הצליח להסיח את דעתי, הסתכלתי עליו ומפה לשם כנראה שבהיסח דעתי שכחתי להוריד את רגלית הצד, מכבה את המנוע ופשוט זורק את האופנוע על הרצפה בשיא האלגנטיות, לוקח לי כמה שניות לעכל את מה שעשיתי, בהחלט רגע WTF עבורי, הרמתי אותו מהרצפה ביחד עם הכבוד העצמי שלי והמשכתי בעיסוקיי.

דיון פורה!

Member הסמל האישי של oradul
    ידיים עמוסות בדברים והציוד על המושב. מחליט להעביר את האופנוע מרגלית הצג לג'ק אמצע כדי שניתן יהיה להניח דברים ישר שלא יפלו.
    מקפל את רגלית הצג, מעומס הדברים לא היית אחיזה טובה, בטל ג'ק. לא ישרתי את רגלית הצג עד הסוף והנחתי את האופנוע, הרגלית התקפלה.
    תפסתי את האופנוע כדי שלא יפול. הקסדה נפלה מהמושב, הדברים נפלו מהידיים, ומשלא הייתי מוכן לזה הנחתי את האופנוע (לא הצלחתי להרימו מכל הסיבוך) בעדינות על הרצפה.
    חוץ משריטה קטנה על המשקולת אין נזק, אבל המבטים של מנהל המוסך והמכונאי הספיקו.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    נסיעה שנייה או שלישית שלי על הכלי.. אחרי כניסת שבת, איזור של דוסים, כולם בדרך לבית כנסת, שוכח שזה אחרי גשם, יוצא בראבק..
    סיבוב עם בלימה די חזקה ופס רטוב של מעבר חצייה:

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    נסיעה שנייה או שלישית שלי על הכלי.. אחרי כניסת שבת, איזור של דוסים, כולם בדרך לבית כנסת, שוכח שזה אחרי גשם, יוצא בראבק..
    אוי אני זוכר את זה... שהסליידר הדפוק גם רק לעוד נזק, לא?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Senior Member הסמל האישי של shushu
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    שמע אין יותר A1 מזה.
    Honda Forza 750

בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'

יפ. אח"כ עוד הזמנתי מהחברה סליידר חלופי והחלפתי אותו.. ובתאונה הבאה שראיתי איך הכלי נתקע על הסליידר ויוצא לגלגולים החלטתי שזה יהיה הסליידר האחרון אי פעם שאני שם על איזה שהוא הכלי.

Senior Member
    קרה ביום בו קניתי את האופנוע הראשון שלי והבאתי אותו הביתה מנתניה לאשדוד בלי נסיון קודם על כביש מהיר. עוצר בתחנת דלק לנוח (בין היתר כי האמא דואגת והבטחתי לעצור ולדווח שאני בין החיים). מחנה את האופנוע בשיא הפוזה בקצה התחנה העמוסה ובעודי בפלאפון מגיע המתדלק שמבקש להזיז את הכלי כי עמדתי באזור פריקת הדלק ובדיוק הגיעה המיכלית.
    אין בעיה, לוקח את האופנוע מהצד ומתחיל להזיז אותו רק בשביל להפילו שניות ספורות אחרי כן...שריטות על האגזוז והרגליות למזלי היו כל הנזק, אבל הפוזה ירדה מהר מאוד.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי TundraOG צפיה בהודעה
    קרה ביום בו קניתי את האופנוע הראשון שלי והבאתי אותו הביתה מנתניה לאשדוד בלי נסיון קודם על כביש מהיר. עוצר בתחנת דלק לנוח (בין היתר כי האמא דואגת והבטחתי לעצור ולדווח שאני בין החיים). מחנה את האופנוע בשיא הפוזה בקצה התחנה העמוסה ובעודי בפלאפון מגיע המתדלק שמבקש להזיז את הכלי כי עמדתי באזור פריקת הדלק ובדיוק הגיעה המיכלית.
    אין בעיה, לוקח את האופנוע מהצד ומתחיל להזיז אותו רק בשביל להפילו שניות ספורות אחרי כן...שריטות על האגזוז והרגליות למזלי היו כל הנזק, אבל הפוזה ירדה מהר מאוד.
    קורה לטובים ביותר... אצלי למזלי זה היה DRZ שטח ככה שמכות ונפילות לא ממש משאירות סימן.

אני אוסיף עוד פדיחה:

ציטוט נכתב במקור על ידי Skity צפיה בהודעה
    קורה לטובים ביותר... אצלי למזלי זה היה DRZ שטח ככה שמכות ונפילות לא ממש משאירות סימן.

אני אוסיף עוד פדיחה:

אחת הנפילות הכי חמודות שראיתי
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

באמת הייתי A1 אז...

Member
    סורי 6 שנים רוכב ואין לי פאדיחות...

Junior Member
    תמיד אהבתי משטחים חלקים בנסיעה.
    כל פעם שיש שלולית קטנה על הכביש, חול או פודרה, וכמובן תמיד אהבתי לעשות פוזות בתחנת דלק ששם הכל חלקלק תמיד...
    לפעמים אי אפשר להעריך את רמת ההחלקה של המשטח, תמיד ידעתי שרצפה רטובה בתחנת דלק זה מאסט...
    הראשון שלי השאר זה בונוס באותה התחנה באותו היום.

Sent from my SM-N7505 using Tapatalk
    נערך לאחרונה על ידי or10cohen; 30-10-2016 בשעה 01:16.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי or10cohen צפיה בהודעה
    תמיד אהבתי משטחים חלקים בנסיעה.
    כל פעם שיש שלולית קטנה על הכביש, חול או פודרה, וכמובן תמיד אהבתי לעשות פוזות בתחנת דלק ששם הכל חלקלק תמיד...
    לפעמים אי אפשר להעריך את רמת ההחלקה של המשטח, תמיד ידעתי שרצפה רטובה בתחנת דלק זה מאסט...
    הראשון שלי השאר זה בונוס באותה התחנה באותו היום.

ענק!

טוב נו, הנה עוד אחד שלי.

Junior Member
    כן רק טעיתי זה לא באותם הימים זה בסמיכות

Senior Member
    עוד קטע שהיה לי עם האופנוע הראשון היה בגלל שלא היה לו ג'ק אמצע אז בזמן שימון שרשרת הייתי צריך להזיז את האופנוע כחצי מטר קדימה בשביל כל חלק שרשרת ובעצם ללכת איתו ברחבי החניה אז פעם אחת החלטתי לתפוס את הגלגל האחורי ולסובב אותו כדי להזיז את השרשרת בשביל למנוע את הטרחה. בסיבוב הראשון הזזתי וזה עבד מעולה, סיבוב שני גם והתלהבתי על ה"פטנט" שהברקתי, בסיבוב השלישי הייתי מאחורי האופנוע ולא מצידו וכשהרמתי את האופנוע מעט לסיבוב לא שמתי לב ש-2 הסיבובים הקודמים הזיזו מעט את רגלית הצד והאופנוע פשוט נפל וקיבל מכה טובה בגריפ החדש שקניתי לו והפלסטיקה החדשה ששמתי לו. שום דבר לא נשבר אבל השריטות דיי ביאסו.