עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 20

אשכול: הכישלון הגדול

צפייה משולבת

Banned

הכישלון הגדול

שלום לכולם. ישבתי עם עצמי על זה כבר מספיק זמן בשביל לדעת שאין לי מה לעשות כי האריכו את זמן ההמתנה ל3 שבועות לטסט שני, וחשבתי שכול מה שנשאר לי לעשות זה להמשיך לחלום על הרישיון ולפרוק פה הכול, בתקווה שמשהו(אם בכלל) ישתפר.

אז... שלשום היה לי טסט ראשון על a2. הלך חלק על המגרש, אבל הרב בוחן החמום מוח לחש למורה שלי בסיום הטסט על הכביש שאני "מסוכן מידי" על הכביש, ולא עברתי. הקטע הוא ש, המורה שלי אמר שהוא אמר שהיו דברים שעשיתי לא נכון - אבל לא הרב בוחן וגם לא המורה שלי לא הזהירו אותי מזה. למשל, בשיעורי נהיגה על הכביש הורדתי שתי רגליים ומסתבר שבטסט מותר להוריד רק רגל אחת. גם, נסעתי אחרי נבחן אחר בהנחה שאמורים לנסוע אחד אחרי השני, אבל גם זה לא היה נכון לעשות ומסתבר שכול אחד היה אמור לנסוע בנתיב נפרד, ושרק בגלל זה נכשלתי.

הסתכלתי בכול פנייה, שמתי לב לתנועה ולתמרורים, נסעתי במהירות מתונה בהחלט - אבל נכשלתי. הזמן המתנה המטורף משגע אותי, זה כבר לא הכישלון יותר. אני לא מסוגל לשבת 3 שבועות. ועד בידיעה שלא בטוח שאעבור טסט שני. כשדיברתי עם מורה שלי על ערעור על תוצאות טסט - הוא אומר שזה בלתי אפשרי. השאלה היא אם זה באמת נכון? חשבתי שזה היה הסיכוי האחרון שנשאר לי, אבל הוא אומר שרק על פרייבט אפשר לערער.

אני לא סתם מבואס, אני מתחיל ממש להתייאש. אני מת לנסוע כבר לבד, אפילו בלי רישיון. מיותר לציין שגם אין שום שוטרים בסביבה, ואבא שלי נוסע כבר חודשים רצופים על פרייבט ולא עצר אותו שוטר(כפי שהוא טוען). הוא אומר גם שהוא נסע ללא ביטוח שבועיים שלמים ולא קרה לו כלום.

יש לי קטנוע על שמי מתחת לבית, עומד שם ורק מחכה שאניע אותו. אז...אני לא יודע. מה דעתכם? אולי זה בסדר אם אסע קצת על קטנוע, אחרי הכול, עברתי תיאוריה + 15 שיעורי נהיגה. אני שולט לגמרי על הכלי.

בשכונה שלי, ביום שבת, בלי לסכן אף אחד, בזהירות רבה ומיותר לציין שלא יהיה שום שוטר שייעצור אותי.

קודם כל לגבי הנסיעה ללא רשיון, אישית אני באמת מציע לך לא לעשות את זה ועזוב מההיבטים הפליליים של העניין
    לצאת מתיק של נהיגה ללא רשיון יעלה לה בדיוק כמו 15 שיעורי a2 ועוד נניח 5 טסטים אם לא יותר כולל אגרות טסט (נקי בביהמ"ש)
    דבר שני, אני לא יודע אפילו איך לתאר את מה שהולך עם לימודי הרישיון לאופנועים בישראל, להימרח על ידי המורה למשך של 3 שבועות נחשב עוד נס
    יש כאלה שמחכים חודשיים או יותר בשביל טסט נוסף.
    אני גם לא מדבר על זה שהטסט הוא טסט שהומצא אי שם בשנת תרפפו כשעוד היו 5000 דו גלגליים בארץ, כי זה לא תפקידי ואני לא יכול להעריך איך צריך להכשיר
    רוכב חדש, אבל הזמנים השתנו, תרבות הנהיגה החמירה עם השנים, ולהכשיר רוכב על פי 5 דקות של נסיעה ממשרד הרישוי לתל כביר ובחזרה זה חסר משמעות.
    מודה, אני איתך באותה סירה וממתין לטסט כבר חודש לפחות.
    לגבי הסיבות לכישלון בטסט אי אפשר באמת להתווכח כי סביר להניח שהטסטר לא ישקר סתם כדי לא להעביר אותך, פשוט תשלים עם זה ותתכונן מנטלית לטסט הבא.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    סע אחי סע חופשי. מקסימום תבזבז איזה כמה אלפים\עשרות אלפים (במקרה של שלילה) וכמה מאות אלפים (במקרה של תאונה) ותחכה אח"כ לרישיון איזה 1-4 שנים.

מבטיח לך שאח"כ 3 שבועות ממש לא יראה לך הרבה זמן. זה שווה את זה. לך על זה. 3 שבועות זה פשוטי יהרוג אותך לחכות. הגיוני שלא תעמוד בזה.

Junior Member
    גבר לנסוע בלי רשיון ולתת ל"חוק מרפי" לטפוס אותך לא רעיון טוב תבוא לטיול בבית סוהר יש הרבה כאלה שחשבו כמוך מה כבר יכול להיות ניסע בלי רשיון אני לא בטוח שתואהב את המדים הכתומים הם לא כאלה יפים תחכה 3 שבועות ואפילו יותר סע כחוק טוב לך ולמשפחה שלך בהצלחה

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Banned
    שמעו חבר'ה...חשבתי על זה וכנראה שאתם צודקים. הסיכון גדול מידיי בשבילי לנסוע ללא רישיון.

לפחות אני יכול בינתיים לנסוע עם המורה נהיגה שלי על הכביש, ככה אני טכנית כן בעצם נוסע ללא רישיון רק שיש מישהו ש"משגיח" עליי.

מה יש לכם לומר על זה?

תהנה ותוציא רישיון וחאלס שטויות

Member
    בלי שטויות, תוציא רישיון ויהיה בסדר.

Member הסמל האישי של ducati boy
    אתה רציני יש אנשים שאין להם אפשרות אפילו להחזיק רכב אופנוע חכה כמה שצריך ו שאלה יהיו הצרות שלך בחיים
    ducati monster 796 2014:- טוטאלוס

עכשיו: ducati supersport 939

Member
    אוהבים אותך אבירם...

תמיד טוב ובריא לפרוק...

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי ducati boy צפיה בהודעה
    אתה רציני יש אנשים שאין להם אפשרות אפילו להחזיק רכב אופנוע חכה כמה שצריך ו שאלה יהיו הצרות שלך בחיים
    כן כן אני מבין בהשוואה לכאלה אני יחסית במצב בסדר...אבל שמע אני ממש כזה מרגיש כאילו כול יום שחולף פשוט חבל שאני לא על הכביש בחופשיות וזה ואפילו העבודה של שליחויות שזה דרך אגב משהו שמאוד הייתי רוצה לעבוד בו אבל אני לא יכול כי עדיין אין לי רישיון...טוב נו זה לא שאני יכול לעשות קסם או משהו כזה...הא?

ציטוט נכתב במקור על ידי NadavK צפיה בהודעה
    בלי שטויות, תוציא רישיון ויהיה בסדר.
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    תהנה ותוציא רישיון וחאלס שטויות
    לאחל לי שאהנה כשעדיין אין לי רישיון...מעניין איך אתה מצפה ממני "להנות" בדיוק? אחי אני אולי מבחוץ נראה בסדר אבל עמוק בפנים כואב לי הלב...די כבר בא לי להוזיל דמעות מול הרב בוחן או משהו...

ציטוט נכתב במקור על ידי odesa צפיה בהודעה
    אוהבים אותך אבירם...

תמיד טוב ובריא לפרוק...
    ...תודה...

Member הסמל האישי של ducati boy
    [quote=אבירם*;27535]כן כן אני מבין בהשוואה לכאלה אני יחסית במצב בסדר...אבל שמע אני ממש כזה מרגיש כאילו כול יום שחולף פשוט חבל שאני לא על הכביש בחופשיות וזה ואפילו העבודה של שליחויות שזה דרך אגב משהו שמאוד הייתי רוצה לעבוד בו אבל אני לא יכול כי עדיין אין לי רישיון...טוב נו זה לא שאני יכול לעשות קסם או משהו כזה...הא?

לא ממליץ לך בכלל!!לעבוד בשליחיות איך שאתה מוציא רישיון, למה? כי שאתה עובד בשליחיות בלחץ הראש שלך לא ב 100 אחוז בכביש, תשלב קטנוע הרוס ורוכב חדש בקיצור תצבור ניסיון של שנה לפחות ואז תחשוב על זה
    ducati monster 796 2014:- טוטאלוס

עכשיו: ducati supersport 939

Banned
    [QUOTE=ducati boy;27539]
    ציטוט נכתב במקור על ידי אבירם* צפיה בהודעה
    כן כן אני מבין בהשוואה לכאלה אני יחסית במצב בסדר...אבל שמע אני ממש כזה מרגיש כאילו כול יום שחולף פשוט חבל שאני לא על הכביש בחופשיות וזה ואפילו העבודה של שליחויות שזה דרך אגב משהו שמאוד הייתי רוצה לעבוד בו אבל אני לא יכול כי עדיין אין לי רישיון...טוב נו זה לא שאני יכול לעשות קסם או משהו כזה...הא?

לא ממליץ לך בכלל!!לעבוד בשליחיות איך שאתה מוציא רישיון, למה? כי שאתה עובד בשליחיות בלחץ הראש שלך לא ב 100 אחוז בכביש, תשלב קטנוע הרוס ורוכב חדש בקיצור תצבור ניסיון של שנה לפחות ואז תחשוב על זה
    ברור שלא אלך לעבוד בזה על ההתחלה. אבל נגיד תוך שבועיים שלושה אחרי שהוצאתי, ואחרי שאני רואה שאני זהיר על הכביש וזה...

מעניין אם כאלה שמוציאים על פרייבט סובלים יותר? בגלל שהם צריכים יותר שיעורים, ומלווה בחצי שנה ראשונה וכאלה?

ציטוט נכתב במקור על ידי אבירם* צפיה בהודעה

לאחל לי שאהנה כשעדיין אין לי רישיון...מעניין איך אתה מצפה ממני "להנות" בדיוק? אחי אני אולי מבחוץ נראה בסדר אבל עמוק בפנים כואב לי הלב...די כבר בא לי להוזיל דמעות מול הרב בוחן או משהו...

...תודה...
    וואי וואי.. ליבי ליבי.. הלוואי על חצי מהאנשים בעולם את הצרות שלך.
    תלך, תזיין קצת, תרקוד במסיבות טבע, תעשה סמים (בזהירות).. יש עוד כמה דברים להנות מהם בחיים חוץ מרישיון לקטנוע

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי mudale222 צפיה בהודעה
    וואי וואי.. ליבי ליבי.. הלוואי על חצי מהאנשים בעולם את הצרות שלך.
    תלך, תזיין קצת, תרקוד במסיבות טבע, תעשה סמים (בזהירות).. יש עוד כמה דברים להנות מהם בחיים חוץ מרישיון לקטנוע
    +1
    זה כנראה הטיפ הכי טוב שאפשר לתת לך (אולי חוץ מהסמים )

Banned
    dead man walking