גוגל הוא ידידך הטוב ביותר..
תכנס לחיפוש תמונות ותרשום את הדגם המדויק של הקסדה ותחפש תמונות של צד ימין שלה לראות האם הוא פתוח שם הוא לא.
לא זכור לי שראיתי רווח כזה גדול בקסדות נפתחות למרות שייתכן ולא שמתי לב (אף פעם לא התמקדתי בזה).
לפני שבוע וקצת קניתי קסדה שתהיה למורכב, קסדה נפתחת של MT.
אתמול שמתי לב למשהו שהציק לי בעין:
כמו שאתם רואים, זה נראה כאילו היא לא סגורה עד הסוף. יש את הרווח הזה אם אתם רואים וזה די מציק לעין. ככה זה אמור להיות?
הנה תמונה מהצד השני:
כמו שאתם רואים, מהצד השני היא כן סגורה עד הסוף. כשאני סוגר את הקסדה היא ננעלת, יש את הקליק. חבר שיש לו אופנועים מלא זמן אמר שזה בסדר אבל רציתי לשמוע עוד אנשים שמבינים קצת... ולא, הקסדה לא נפלה ולא קיבלה מכה.
אשמח לתגובות מאנשים עם ניסיון. תודה.
גוגל הוא ידידך הטוב ביותר..
תכנס לחיפוש תמונות ותרשום את הדגם המדויק של הקסדה ותחפש תמונות של צד ימין שלה לראות האם הוא פתוח שם הוא לא.
לא זכור לי שראיתי רווח כזה גדול בקסדות נפתחות למרות שייתכן ולא שמתי לב (אף פעם לא התמקדתי בזה).
אני לא יודע מה החוקים עבור החזרת קסדה אבל אני ממליץ לנסות בכל זאת,
המוצר שקנית נראה פגום מבחינתך ואתה רשאי לבדוק האם אתה זכאי להחזר כספי או החלפת מוצר.
בכל זאת, זאת קסדה ואתה אמור להרגיש בטוח (גם אם זה למורכב).
IMG_20161030_180910.jpg
IMG_20161030_180853.jpg
זאת הקסדה שלי,M T גם.
כמו שאתה רואה, סגורה לגמרי, וזה אחרי שנה שימוש ונפילות.
לא רוצה להיות הילד שמצביע על המלך העירום, אבל אולי הקסדה פשוט לא סגורה כמו שצריך?
בקסדה שלי קורה לפעמים שצד אחד נסגר טוב יותר מהשני (קורה בעיקר כשאני סוגר אותה במהלך נסיעה, אבל בכל זאת). לחיצה נוספת סוגרת אותה כמו שצריך. אולי כדאי לנסות, יכול לחסוך לך נסיעה לחנות ומיני-פאדיחה אם המוכר יעשה את זה מולך.
אם קסדה נפתחת לא נסגרת עד הסוף או צריכה שני נסיונות כדי לסגור אותה טוב,
הייתי הולכת וקונה קסדה נפתחת יותר איכותית או מעדיפה קסדה מלאה.
השנקל שלי.
לא הייתי רוצה שהיא תפתח בתאונה.
גם לי היתה קסדה נפתחת של MT, מעולם לא היה מרווח שכזה.
בכל מקרה הייתי מחליף, מנסיון עם הנפתחת של MT , כבדה מאוד ורועשת מאוד. תשקיע עוד קצת ותחסוך כאבים בצוואר ובאוזניים.
כן, ניסיתי ואכן אתה צודק, סגירה נוספת אומנם סוגרת אותה יותר אבל ממש על הפנים... צריך להפעיל המון כוח כדי לסגור את הצד השני.
אבל עליתי על משהו, תמיד הייתי סוגר אותה ידנית, עם היד, עד שאני שומע את הקליק. עכשיו לחצתי על הכפתור הפנימי שעזרתו אני פותח את הקסדה למעלה,
לחצתי על הכפתור הזה והורדתי את הקסדה עד הסוף והיא נסגרה (אומנם לא היה קליק אבל היא סגורה, אי אפשר להרים אותה).
אני בכל זאת חושב על ללכת מחר לחנות ולראות למה זה כזה קשה לסגור אותה נורמלי...
אל תתרגש, יכול להיות שזה בגלל שהיא חדשה. אתה לא רגיל אליה והיא עוד לא השתחררה. בכל מקרה תחזור לחנות ותראה להם את זה ותראה מה יש להם לומר.
תודה רבה חברים, על כל העזרה. אפשר לנעול את האשכול![]()
טוב לשמוע שיש בעלי עסקים שפשוט נותנים שירות כמו שצריך.