יש מכשירים יעודיים לזה שעולים פחות ממאה שקל, לא חבל על הפלאפון?
בכל מקרה אם אתה ממש רוצה שזה יהיה פלאפון שים לב שצריך להטעין אותו (אם תטעין 24/7 זה יפגע בסוללה). אפליקציות טובות - כל אפליקציה למציאת פלאפון.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בעבר דובר פה על לשים פלאפון בתור טראקר לאופנוע. שתדע איפה נמצא בדיוק לפי gps ישלח הודעות עם מיקום מדוייק, יתקשר ועוד כל מיני. יש לי סמסומג s3 מיני שאני מייעד אותו לפרוייקט כזה. אשמח לדעת איזה אפליקציות מיועדות לכך ומה מומלץ.
האם מישהו ניסה סאת בעבר?
יש מכשירים יעודיים לזה שעולים פחות ממאה שקל, לא חבל על הפלאפון?
בכל מקרה אם אתה ממש רוצה שזה יהיה פלאפון שים לב שצריך להטעין אותו (אם תטעין 24/7 זה יפגע בסוללה). אפליקציות טובות - כל אפליקציה למציאת פלאפון.
לא יתאים,מערכת הפעלה עמוסה בשביל פעולה נורא פשוטה.
הסוללה תיגמר לך במהירות, פתאום המכשיר יתקע, לא חסרות בעיות צפויות.
האמת שאין לי שם מומלץ כי אני לא משתמש באחת. כתוב בחנות find my phone או משהו בסגנון ותקבל שלל אפליקציות.
דרך אחרת היא לפתוח משתמש גוגל חדש לפלאפון ואז לראות את היסטוריית המיקומים (צריך להפעיל שירותי מיקום, אינטרנט ולוודא ששומר מיקומים).
האמת גם אני משתעשע ברעיון כזה רק עצה קטנה יש שקיות כאלה לצלילה עם הפלאפון בשקלים בודדים באיביי.
קנה כזו תחתוך חור למטען ותאטום אותו זה יאריך את חיי הפלאפון בהרבה ותחבר מחבר טעינה מגנטי גם זה יאריך את חיי העסק בעלות של שקלים בודדים
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
הייתי בטוח שכבר יגיבו גולשים שהתקינו דבר כזה על האופנוע. כנראה שזה פחות נפוץ משחשבתי.
היה בעבר איזה בחור שפרסם איזו אפליקצייה של ניווט משותפת מישהו משתמש בזה במקרה?
אפשר להשתמש באפליקציית tasker ולמעשה לתכנת את הטלפון לעשות כל מה שתרצה, כולל שליטה מרחוק וכד'. אין סוף למה שאפשר לעשות עם האפליקציה הזו, במיוחד כי יש לה המון plug inים לכל מיני מטרות.
אני מסכים עם החסרונות שנכתבו מעלה: עניין ההטענה הקבועה שדופקת ת'בטריה, האמינות של האנדרואיד שמידי פעם נתקעת. הייתי שם לב לעניין החום אם אתה מתקין באזור המנוע.
אני גם חשבתי על הרעיון, הוא כן פותח אופציות מגניבות - אפשר לעקוב, להאזין למה שקורה סביב האופנוע מרחוק, לחבר מצלמה או להתקין בצורה שתאפשר לראות מה קורה מסביב לאופנוע ועוד
דבר איתי בפרטי אם תרצה עזרה לגבי tasker או פתרונות ורעיונות נוספים
Sent from my A0001 using Tapatalk