שים לב שיש רמות חימום של כפפות חורף.
אני למשל קניתי כפפות של רויט שרק מגינות ממים ובכלל לא מחממות. אני לא מאוד ממליץ, למרות שאפשר לפתור את זה עם underglove.
מחפש אחת עם מיגונים טובים, האם יש המלצות? מחפש בחנות בארץ...
נערך לאחרונה על ידי yonatan.s.; 06-11-2016 בשעה 12:00.
שים לב שיש רמות חימום של כפפות חורף.
אני למשל קניתי כפפות של רויט שרק מגינות ממים ובכלל לא מחממות. אני לא מאוד ממליץ, למרות שאפשר לפתור את זה עם underglove.
מחפש כפפה בלי בטנה משמעותית, כי ברגע שהבטנה נרטבת, מלחות או ממים שיש על היד זה סיוט לשים את הכפפה.
Bmw pro summer
מעולול ולא יקרות אבל יש להן מיגון בסיסי מאוד.
יש את ה2 in 1
או
Pro winter
הן ממוגנות יותר אבל מסורבלות יותר גם
Sent from mTalk using windows 10 mobile
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
מבחינתי זה הכרחי מיגון משמעותי לידיים...
תראה תלוי מה אתה מגדיר מיגון משמעותי.
סופג אנרגיה באזור העצמות למעלה, ועור עבה כפול באזורי החלקה לדעתי מתאים למהירויות שלי ואני נהנה מהנוחות הגבוהה מאוד.
אם אתה רוצה הרבה פלסטיקים זה כפפות ספורטיביות יותר ותשלב את זה עם עובי של כפפת חורף זה מאוד מסורבל.
אם זה מתאים לך יש לך לך לכל כפפה שיש לה גורטקס xtrafit
עם פתסטיקים שיספקו אותך זה יתן לך מענה למה שאתה מחפש
Sent from mTalk using windows 10 mobile
קבל המלצה קצת שונה - חיפוש.
הומלצו פה עשרות כפפות, רובן על ידי אותם משתמשים שהמליצו עליהם כל פעם שמישהו שאל את אותה שאלה.
הנה למשל מלפני יומיים-שלושה פוסט שהיה בעמוד הראשון שגם מבקש המלצה לכפפות חורף. אמנם אתה ביקשת ספציפית גורטקס, אבל רוב המידע
שנכתב שם רלוונטי גם אליך.
כל הרעיון של גורטקס (וכפפות חסינות למים בכלל) זה שהבטנה הפנימית והיד שלך ישארו יבשות.
אגב, הרעיון של XTRAFIT של גורטקס שהמליצו לך עליו פה נועד בדיוק לזה - הדבקה של השכבה הפנימית לשכבה החיצונית של הכפפה, כך שכשאתה מוריד אותה היא נשארת בפנים ולא מצ'טקמקת או יוצאת החוצה כי היד שלך הייתה קצת לחה ממים או זיעה.
אגב, גם מה שרשמתי פה מופיע באותו פוסט שהפניתי אותך אליו.
רשמת שאתה רוצה לקנות אותם **בארץ** אז קח בחשבון שהתקציב שלך אמור להיות 800 וצפונה.
כפפות הגורטקס שלי הם Alpinestars Archer X-Trafic
נוחות מאוד, מיגון איכותי בשפע אבל ללא ביטנת חימום.
בקור רציני קורסות.
אני לא ממליץ עליהם ככפפות חורף!
אני כן יכול לשתף שהכפפות שאני מהמר עליהם לחורף הקרוב הם Revit Borealis Gore-tex
המבחן האמיתי שלהם יהיה בקור של 0-5 מעלות, מקווה לא להתאכזב ולהישאר חם גם בקצות האצבעות.
גורטקס לבדו ישמור אותך יבש אבל לא חם, לא משנה מה תבחר תדאג שיהיה שם ביטנת חימום.
|
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
היה שנה שעברה דגם של RST עם OUTLAST הוא די זול ופחות מפואר מהדגמים עם גורטקס XTRAFIT אבל גם זה טכנולוגיה מעולה ושווה לבדוק
מיכאל אשף הציוד בדק אותן וכתב עליהן.
הוא גם כתב על דגם נוסף שיכול להיות רלוונטי - רוויט בורליס.
ובמקרה אני מוכר רוויט בורליס במחיר חו"ל.
הגיעו במידה XL אך קטנות עלי.