לוקי את הgtr לא כדאי מהסיבות שלא כדאי במוו סידרת קי העלויות תחזוקה אסטרונומיות אם הבחור יכול לעמוד בזה שיקנה k1600 אבל בגלל שהוא אומר לנו 70 אלף שקל לקנייה אני לא רואה אותו משקיע סכום גבוהה מזה שנתי בתחזוקה בלבד.

לפי איך שאני רואה הוא רוצה כלי זול לתחזוקה וזה בעצם האופנועי ביניים 600-800 (פותח שרשור תקן אותי אם אני טועה)

זה בעצם היה השיקול שלי לקנייה של האופנוע ואחרי שנתיים ו140 אלף קמ (170 סך הכל ורץ קדימה) ועשיתי חקר מקיף
ובנתיים אני מאוד מרוצה.

אגב נדב55 אתה דוגמא מעולה למה שאמרתי אני רוכב בחורף כשבחוץ מתחת ל0 בכיף וגם בגשם למה? כי יש חימום גריפים מעולה אז הידיים תמיד כיף לי, ויש פיירינג אז כל עוד אני בתנועה (רוב הזמן) רק הנעליים , קסדה ,טיפה כתפיים וטיפונת ברך חיצונית חשופים לגשם.
אפילו כשאני ללא חלפס אני נוסע בגשם רמת הגולן -קריית שמונה ומגיע יחסית יבש והחימום גריפים סוגר פינה ברוב השנה גם עם כפפות קיץ.

יש אופנוע תיור שזו מטרתו לסיוע למרחקים בנוחות, יש ספורט תיור שהוא נוסע למרחקים אבל מוותר על קצת נוחות לטובת ביצועים ספורטיביים, ויש דוש שזה בעצם כלי שעושה הכל ולא באמת עושה כלום טוב(הויסטרום יותר כביש עדיין אין פיירינג מתאים והצמיגים של שטח והמתלים והשילדה גם )

יש לך משימה ספציפית של נסיעות ארוכות אל תקח כלי שיכול לבצע אותה , קח כלי שבנוי לבצע אותה וזה בעצם יהיה ההבדל בין לצאת בבוקר ולחזור רענן ומחויך לבין כמו שנדב55 אמר לרצות להיכנס בקיר כדי שהעסק יגמר .

גם מסמר אפשר להבריג עם מברג, ובורג לדפוק עם פטיש.
גם חתונה אפשר לצלם בפלאפון

מה שאני ושושני אומרים לך לך לכלי שמתאים למשימה.

אגב הבאנדיט יכול לתת לך אחלה פתרון אבל הוא עולה פי כמה יותר בתחזוקה יחסית לגרמני , זה היה שיקול גדול שלי לפני הגרמני באנדיט 1250 או במוו 800 לאחר חישוב עלויות טיפולים מול טבלאות וחלפים מחול וצריכת דלק הבאנדיט עולה פי 2.5 כמעט לכל ק"מ

בבמוו אני מטפל לבד למעט טיפול כיוון שסתומים שאני הולך למוסך ויוצא לי 0.4 שקל לקמ כולל דלק וצמיגים וטיפולים.
הבאנדיט לפי החישוב שעשיתי לפני שנתיים לערך יצא לי 1.3 שקל לק"מ למי שגומע מרחקים זה מאוד משמעותי למי שרוכב מעט זה בטל ב60

וגם שוב האיבזור של הבאנדיט מאוווד דל יחסית לגרמני ששם מקבלים את מיטב הטכנולוגיה התקציבית.
סתם כדי להסביר על מה מדובר הויסטרום שקיים כרגע בשוק בלי הבקרת אחיזה הוא וחלק טכנולוגייה של הזרקה ואיביאס עם הבמוו 2002 650 שהיה לאישתי

Sent from mTalk using windows 10 mobile