ברשותי זירו FX
קניתי עם 2000 ק"מ כעת עם כ-3000
נוסע כ-50 ק"מ ביום משולב עירוני \ כביש מהיר
מאוד מרוצה ממנו עד כה
גם אתה בעלים של זירו? שתף כאן!
ברשותי זירו FX
קניתי עם 2000 ק"מ כעת עם כ-3000
נוסע כ-50 ק"מ ביום משולב עירוני \ כביש מהיר
מאוד מרוצה ממנו עד כה
גם אתה בעלים של זירו? שתף כאן!
היי :-)
זירו fx, 2015, קניתי חדש מהחברה לפני שנה כמעט, עד כה (טפו-טפו) ללא בעיות, כלי אמין וכייפי.
גילוי נאות - זה הדבר הכי קרוב לאופנוע ״אמיתי״ שהיה לי אי פעם, לפני 20 שנה רכבתי על טוסטוסים, ולאחרונה חשבתי לקנות שוב איזה טוסטוס, אבל מודעה שנתקלתי בה משכה אותי לנסיעת מבחן, ומאז אני עם הזירו, וממליץ על הכלי בחום.
זה מה שיפה בזירו, הוא מושך גם רוכבים מתחילים וגם מנוסים. אני הגעתי אליו אחרי הרבה שנים והרבה מאוד אופנועים, ועדיין מחזיק במקביל אליו זוללי בנזין.
רוכב על FX 2014 עם סוללה אחת. משתמש לרכיבות שבת ולא ככלי תחבורה ביומיום (כמעט).
ללא ספק, אחד הכלים המהנים שהיו לי. עושה הכל.
הוספתי כמה שפצורים כמו RISERS לכידון, מושב מעט מוגבה, צמיגי שטח וכיו"ב.
עודד.
רוכב על ZERO S 2015, נקנה לפני קרוב לשנה וחצי, 23 אק"מ.
בכללי מרוצה מאוד. חסכוני בצורה בלתי רגילה. בתור מישהו שרגיל שצריך כל סופ"ש לטפל באופנוע או לתקן משהו זה די שינוי מרענן. שנה וחצי - ולא היה צריך לגעת באופנוע בכלל. כלום. נאדה.
לא הייתי מתנגד לקצת יותר קיבולת סוללה באותו מחיר...
רוכב על SR, נקנה חדש בינואר 2015.
עשיתי עליו כבר 55 אלף ק"מ (רוכב כל יום 150 ק"מ לעבודה וחזרה).
גם אני בכללי מרוצה, פה ושם יש בעיות וכבר הוחלפו מספר חלקים אבל הוא עושה את העבודה בסה"כ.
בנאדם...
פורום חשמלי חדש, לך כנראה יש הכי הרבה ניסיון וקילומטראז' על זירו, וככה אתה זורק דברים באויר.
פרט, נמק והדגם.
אם אני זוכר נכון היה לך שרשור שלם על סקירה של האופנוע, מאוד אינפורמטיבי ומעניין כאחד.
אפשר לגנוב מהשרשור ההוא את הדיווחים על תקלות ולהדביק כאן, או לבקש מאדון מימון (אRני) שיעביר את השרשור לפורום הזה.
![]()
דונגו התכוונת לזה.
סתם מענין לדעת איך מסתדרים ברכיבה חשמלית בתוך תנועה כשאין רעש מנוע רגיל לשדר לנהגים על נוכחות?
נערך לאחרונה על ידי levil; 14-11-2016 בשעה 22:57.
מגיע לשאלה הזו שרשור נפרד, היא חשובה ולא קשורה לשרשור.
בבעלותי ZERO FX2014
קניתי אותו חדש באמצע 2014 ועכשיו יש עליו 14000 ק"מ