אהלן,
יש לי גופרו 3 בלאק על המצלמה והרעשי רוח שיש לה זה משהו בילתי נסבל...
לא יודע איך יש רעשי רוח שהקופסא מסביב שמרזיקה את המצלמה אטומה לגמרי אין חורים או פתחים...
מה הדרך הכי טובה להעיף את הרעשי רוח האלה?
אהלן,
יש לי גופרו 3 בלאק על המצלמה והרעשי רוח שיש לה זה משהו בילתי נסבל...
לא יודע איך יש רעשי רוח שהקופסא מסביב שמרזיקה את המצלמה אטומה לגמרי אין חורים או פתחים...
מה הדרך הכי טובה להעיף את הרעשי רוח האלה?
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
לחבר מיקרופון חיצוני ולשים אותו בתוך הקסדה.
ככה תוכל לנשום ולשמוע את זה אחר כך![]()
חפש דבר שנקרא deadCatDotCom
או מיקרופון חיצוני.
או שתטפל בזה ברמת התוכנה
Sent from my H60-L12 using Tapatalk
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
הבעיה שהקופסא אטומה לגמרי, איך אני יחבר מיקרופון? ואם אני יחבר מיקרופון זה יבטל תרעשי רוח?
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
ניתן גם לשים ספוג מעל המיקרופון, זה מצמצם מאוד את הרעשים
כל ספוג מקטין את הרעש, חלק שמו צמר גפן, אחד שם גרב.
זה מאוד אפקטיבי
תבחר לך משהו מפה:
https://www.google.co.il/search?q=he...+noise&tbm=vid
נערך לאחרונה על ידי nihrider; 11-10-2016 בשעה 22:06.
אתה גם יכול פשוט לבטל את הפסקול בעריכה![]()
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
בברכה,
SM26
אופנוע, זה בטח הדבר הנכון. יותר טוב מהכל.
אני רוצה להיות מובטל ומסטול ושיכור וערום ושזוף, עם זיקפה ומילים וקוביות בבטן וגב חלק וחיבוק מאחורה, על אופנוע, בדרך אל הים, בשקיעה, עם זיפים וחיוך.
בשביל ה לא צריך ספוג, שמים את הוידאו במיוט בעריכה
יש לי contour אבל העיקרון זהה לחלוטין.
בפחות מ3 דקות עבודה ועלות 0.
דבק דו"צ. מדביק על החור של המיקרופון. חור קטן לסאונד. צמר\ספוג שהוצאתי מאיזה תחפושת ישנה, קיפלתי כמה שכבות, הדבקתי עם דבק חם שלא ייפתח השכבות.
והופה ישר על הדו"צ. מכוער רצח אבל זה כי אני שם זין. אפשר לעשות את זה אסטטי למי שיש כוח.
עובד מושלם ובאמת שזה בערך 2 דקות עבודה.
הקטע המגניב שהייתי בטוח שזה יחליש את ההקלטה וזה לא... שומעים ממש טוב רק בלי רוח.
![]()
טוב מעדכן שהספוג התחיל להיתלש לאט לאט אחרי כמה שבועות.. צריך משהו פחות "קריע", נחליף אותו כנראה בבד יותר רציני (כמה חתיכות גרב שיודבקו עם דבק חם לקבלת עובי יותר גדול חחחח). עוד שאלה זה כמה זה יחזיק בגשם.. אני חושב שאני אוסיף טיפה אפוקסי על הדבק דו"צ כי אפוקסי לא מושפע כמעט מגשם ודבק דו"צ כן. אני יעדכן כאן אם זה יחזיק חודש (ואם יפול לפני אז גם).