למה רוכב האופניים לא משלם על הנזק?
אתמול החלקתי עם האופנוע פעם ראשונה !! רוכב אופניים נכנס בי בלילה בכידון כשאני במהירות אפסית.. אופנוע חדש..
הוא נפל על הצד הימני והחליק קצת על הכביש - נעצר לבד ולא פגע בכלום
אין לי ביטוח מקיף צריך עזרה למי לפנות איפה כדאי לתקןבאזור תל אביבאולי למישהו יש חלקי חילוף למכור..?
ממש תודה
מצרף תמונותקובץ מצורף 4132קובץ מצורף 4133קובץ מצורף 4134קובץ מצורף 4135קובץ מצורף 4136קובץ מצורף 4137
נערך לאחרונה על ידי davidlis44; 12-11-2016 בשעה 15:46.
למה רוכב האופניים לא משלם על הנזק?
לקחתי פרטים ואני ניגש מחר להגיש תלונה, אבל בכל מקרה זה תהליך שיקח זמן. כרגע אני צריך למצוא מוסך אמין שיטפל ומקום לקנות בו חלקי חילוף
אוקיי, אני כנראה הייתי הולך ליבואן שיזמין לי הכל ואז תובע את רוכב האופניים על הנזק.
באסה, האופנוע ניזוק מאוד, לפחות קוסמטית.
בהתחלה הבחור (בן 20) הוא אמר לי שהוא מתנצל והוא ישלם את הנזק ואחרי כמה דקות אבא שלו הגיע והתחיל לצעוק עליי שזאת אשמתי שאני לא הולך להשיג כלום מהם. לצערי לא היו עדי ראיה, אז זה מילה נגד מילה. רוב הסיכויים שהתיק יסגר עקב חוסר ראיות
אתה עדיין יכול להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות.
זה בלי קשר למשטרה או אם התיק שם ייסגר.
מצלמת קסדה X3
דבר ראשון תתכונן לתיקון לא זול בכלל. אם אתה רוצה להוריד עלויות כדאי לך להזמין את כל החלקים מאיביי אבל אז זה יהיה קצת יותר מסובך מבחינת התביעה העתידית.
בכל מקרה כדאי לך לגשת לשמאי ולקבל דוח נזק ולאחר מכן לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות.
מסכה קידמית כנראה תצטרך לקנות חדשה כולל פנסים אם נשברו, פיירינג שמאל אפשר לצבוע כנל לגבי הג'אנט.
אוליי כדאי לך לגשת למוסך שיעזור לך קצת בתהליך. ממליץ בחום על זהר אופנועים אבל כל מוסך שאתה סומך עליו ויש לו ניסיון בתחום יעזור לך .
תבדוק ותשווה מחירים ברשת. ההבדלים יכולים להיות גדולים מאוד
אתה לא צריך להידפק בגלל טעות של אחר,
צביעה יכולה להוריד מערך האופנוע לפי מה שנכתב בעבר פה בפורום ולהתפשר על פלסטיקה מאייבי וכדומה זה בעצם...להתפשר!
תתייעץ אם מישהו שמבין ויכול לעזור לך לקבל את מלוא הסכום עבור הנזק הלא קטן הזה.
קונה אופנוע ב100,000 שקל, לא עושה מקיף.
בחיים לא אבין את הגישה הזאת.
גש למוסך מורשה של היבואן, קבל הצעת מחיר כולל תיעוד של שמאי בכדי שיהיו לך מסמכים מתאימים לטובת הגשת תביעה.
אחרי כן תחליט אייך לתקן
אם תתקן לפני שתזמין שמאי איך תתבע את הבחור?
קרה לי דבר דומה, הזמנתי שמאי שיאמוד את הנזק, חברת הביטוח שלי תבעה את החברת ביטוח של הנהגת, וקיבלתי את הכסף( במקרה שלי באמת לא הייתי אשם)
חוץ מזה איזה באסה!!
לתקן נזק כזה של r6 יעלה הון.
נערך לאחרונה על ידי ducati boy; 12-11-2016 בשעה 19:31.
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
כואב הלב......
Sent from my LG-D855 using Tapatalk