חייב להגיד שזה לא נראה תאונה של מהירות אפסית. אם זה באמת מהירות אפסית אז היה לך מזל די רע.
לא מובן לי איך קונים אופנוע בכזה סכום וגם לא מבטחים אותו וגם לא רוכבים עם מצלמה. לפחות תעשה פעם הבאה את המינימום.
שיהיה בהצלחה
מבלי לזרוע מלח על הפצעים,עלויות הביטוח,במיוחד לכלי בשווי כזה צריכות להכנס כשיקול בזמן הרכישה...
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
אם אתה משכיב 100 על כלי, תוכל להשכיב עוד 10 על מקיף. אם אתה לא יכול תעצור ותעשה חשבון מחדש כי יש לך בעיה בסיסית בניהול כספי.
במקרה הזה הנזקים אמנם יעברו בהרבה את אותה עשירייה והחשבון השטותי הזה הלך לפח והלקח אולי ילמד, אבל מה שיותר חמור זה אם הכלי יגנב זרקת 100,000 שקל לפח, במקום לזרוק 10 לפח שבמקרים כאלו למשל מחזירים את עצמם בריבית.
זה מפגיעת אופניים במהירות אפסית ?
תנסה בטוטאל לוס בתל אביב, ופעם הבאה תרכוש סליידרים איכותיים
כלבוטקס מיגון ואביזרים הבית היחיד לדו גלגלי שלך
יבואנים ומפיצים של מותגי רכיבה מהמובילים בעולם
DAINESE RST IXON RAMMOUNTS 70D'S
תוספות מבית- GIVI- AKRAPOVITC-RIZOMA-KTECH
קסדות ממיטב היצרנים במבחר גדול
X-LITE-MOMO-SHARK-NOLAN-MT
מערכות מיגון מתקדמות
איתוראן SCOOTER
SMV80 אזעקה עם שלטי LCD המובילה
www.kolbotex.co.il
שוקן 32 תל אביב 03-5051162
אלי אקספרס 517 דולר משלוח חינם.
אני מניח שזה פחות איכותי ממה שתקבל מימאהה אבל פתרון.
איביי 500 דולר משלוח חינם.
כמובן שרצוי לברר איך להכניס לארץ תנאי משלוח ושאר ממתקים.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
זה ממש לא נראה במהירות אפסית.
אני החלקתי על 80 קמ"ש ויצאתי בפחות נזק מהבחור עם קטנוע עטוף פיירינג.
בכל מקרה אם לא מקיף לפחות מצלמת קסדה, תרכב עם אחת כזאת ומקווה שלא יקרה לך דבר כזה שוב.
תתפלא, אבל הרוב המוחלט של בעלי הכלים הרציניים בארץ אינם מבוטחים במקיף (שאגב חופשי עובר את ה-10,000 ₪ כשמדובר בסופר ספורט, אם ובכלל תמצא מי שיסכים לבטח) ואין להם בעיה בסיסית בניהול כספים. הם פשוט מנהלים את סיכוניהם באופן שבו הם שמים בצד ולו באופן רעיוני 10.000₪+ לאופנוע הבא (אם האופנוע הלך לאחר כ-5 שנים כביום הפגיעה שוויו במחירון הוא כ- 50,000₪, אז זה די מתקזז עם עלויות הביטוח שהוצאת), לוקחים את הריזיקה שהאופנוע יפגע ובמקביל משתמשים בשירותי הזעקה האחרונה במידה שהאופנוע יגנב. כל אחד ונסיונו.
נ.ב.
אישית, זו ריזיקה שאינני מוכן לקחת כאשר לא מתאים לי להשכיב סביב 15,000₪ + בשנה על כלל הביטוחים ומשכך אינני מעלה בנפח לאופנוע דנדש רציני כפי שאני חושק![]()
נערך לאחרונה על ידי מצמץ; 15-11-2016 בשעה 06:16.