אגב אם אתה טס בקרוב יש מצב שתיפגש במקרה או שלא בילד הניצחי של הפורום, סמיילי
הדרך לדרכון ארוכה ולא אוטומטית, קודם כל אחרי החתונה אתה מגיש מסמכים לאשרה של שנתיים אחרי זה מגיש עוד בקשה לאשרה חדשה שזה כבר הרבה יותר קל, האשרה הזאת כבר תיהיה ל5 שנים שבסופה יש לך 2 אופציות
1. לקבל אשרה קבועה
2. לקבל אזרחות לאחר מבחן שפה, מבחן היסטוריה וביטול האזרחות הישראלית.
מהרגע הראשון שאתה בגרמניה עם האשרה הראשונה חוץ מלהצביע יש לך את כל הזכויות כמו אזרח גרמני
*החוקים משתנים כל הזמן ככה שאל תתפוס אותי במילה אבל פחות או יותר זה הסיפור
וכמובן שבשביל להגיע לדרכון או לאישור הקבוע אתה חייב לשהות כל השנים האלו בגרמניה
הבנתי אותך,
דרזדנר יש לך משהו לתרום לי לגבי היער השחור?,
כל המלצה תתקבל בברכה במיוחד מקומות לינה בתקציב של 50 יורו ללילה עם העדפה לבקתות וצימרים פסטורלים.
האם אפליקציית ה WAZE שלי תעבוד בגרמניה? (מפריז לבריסל עבד מעולה).
אם כן האם היא תתריע ממצלמות?
מה יציל אותי ממצלמות?
קבל ה"פ
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אם לא ווייז - מפות גוגל עובדות נהדר בגרמניה, אבל לא יודע אם יש התראות על מצלמות.
תתפלא איזה בקתות ישנם בתקציב הזה ב Airbnb, את היומיים הראשונים אבלה בבאד קורציגן, מתכנן ללכת לפארק אירופה ולויטה קלאסיקה.
מה הסיפור של המרחצאות האלו בערום מלא, הבנתי שהאווירה שם משוחררת בקטע הזה.
אני לגמרי בעד נראה לי חוויה מיוחדת.
תודה ג'ק.
אני חייב התראות על מצלמות, שמעתי על לא מעט חבר'ה ששכרו רכב באירופה וחודשים אחרי זה קיבלו
ריקושטים בדמות דוחות מהירות.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
שושו אני חושב וכמעט בטוח ב 100% שהוויז עובד בגרמניה.
אני יודע את זה כי אם אתה תיכנס לאתר של וויז ותיכנס שם למפה החיה אתה תראה מפה עולמית של וויז עם כל הדיווחים.
אם יש דיווחים בגרמניה אז אני מאמין שהוויז עובד שם, נשמע הגיוני.
לא נראה לי שתהיה לך בעיה.
אם וויז עובד בגרמניה אז סביר שיהיה לך גם התראות על מצלמות.
סתם דוגמה מפרייבורג שזו העיר המרכזית ביער השחור, יש פה דיווח על כביש חסום או עבודות כלשהם.
אז אני מאמין שיעבוד רגיל בקיצור.
שושו.jpg
ניידות הכוונה לחצובה עם מצלמה שכמה עשרות מטרים ממנה יושן ברכב עובד של חברה חיצונית שאחרי כמה שעות מקפל אותה ועובר למקום אחר.
בתוך העיר המצלמה מורכבת בתא המטען של רכב סטיישן ומצלמת.
בגרמניה יש אפליקציה שנקראת blitzer.de ששם יש את כל המצלמות כולל הניידות, הקהילה מעדכנת שם כל הזמן, אם חברה שלך דוברת את השפה, ברדיו המקומי מודיעים בדיווחי התנועה איפה מיקמו מצלמות ניידות.