עמוד 3 מתוך 3 ראשוןראשון 123
תוצאות 31 עד 40 מ 40

אשכול: מבקש חוות דעת בעניין בליץ 6000

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    לפי המשנה שלך ארני אז עדיף לנסוע על אופניים זול וללא ביטוח.
    אני מחזיק אופנוע מסיבה אחת וזה שהוא עושה לי נעים במקומות שאפילו אישתי לא מצליחה.
    אני לא מחזיק אותו בגלל יעילות או נסיון לחסוך ואם כך היה הדבר אז אני מניח שויברטור דו גלגלי היה מספיק אבל אני לא נמנה עם הקהילה.
    נ.ב
    במרץ אני אהיה בפלורידה קולומביה קובה ואולי גיחה לקריביים אני אספר לך איך היה
    Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    לפי המשנה של ארני אם אתה יכול לשלם מחיר של אופניים ולקבל חוויה של אופנוע אז בהחלט כן. זה מה שהחשמלי שלי יודע לעשות עבורי היום.
    לחפש חורים במשנה שלי לא יעזור לסגור את אלו בשלך

Senior Member
    שניה, אני בעד חשמלי אבל איך החשמלי שלך נותן מחיר של אופניים?

זה אוף טופיק אבל בוא תשתתף בתשובה: אני צריך להגיע כל יום לעבודה, מעל 20 ק"מ כל כיוון, זה נתון.
    איזו דרך אתה מציע לי שתהיה יותר זולה ומהירה (ועבורי זה חייב להיות אופנוע, כי גם אני בנאדם עם צרכים לא רק לוקי)?

Senior Member
    אופניים לא אופציה זה לא אותו דבר כמו אופנוע במחיר של אופניים.
    אולי לא הבנתי אותך נכון.

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    לצורך העניין גם צריכת דלק שעומדת על 14 קילומטר לליטר ברכיבה רגועה ( אם יש דבר כזה). אצלי הצג מראה צריכה ממוצעת של 16.5 קמ"ל , ואם תרצה אצלם לך ... לא עשיתי חישוב של תדלוק כנגד ק"מ פשוט התעצלתי... וזאת בהנחה שהצג אמין...
    אבל שוב אצלי ואני מניח שגם אצל מיקי האופנוע זה עניין לנפש. ברור לנפש .. אלא מה ? אין באופנוע שקיניתי שום הגיון. אבל מעולם לא חיפשתי הגיון בשגעון (שלי)....
    ואני מהמר שאם נחשב עלויות פר קילומטר כבר עדיף להחזיק רכב. שום רכב ושום פחית עם 2 גלגלים מיותרים. אופנוע מייתר כל חישוב כלכלי הגיוני. רק היום חייכתי כל הדרך בקסדה כאשר רכבתי מפ"ת לאשדוד וכל הדרך פקקים פקקים ... נכון, אני רוכב רגוע, אבל בזמן שהפחיות עמדו כליל, אני הייתי בתנועה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי אRני צפיה בהודעה
    באחוזים? בהשוואה לחשמלי? התוצאה תזעזע אותך ואותו . אני כבר לא מזועזע מכלום. החיוך בקסדה שווה כל זעזוע...חוץ מזה הקלאבסה בקסדה כבר חטפה כזה זעזוע לפני 5.5 שנים ששכחתי איך מחשבים אחוזים ...

בלי קשר אחלה אופנוע תתחדש! כן, הוא מדהים.
    שמור תיעוד הוצאות מלא באיזו טבלת אקסל, יהיה לך קל יותר בעתיד לחשב כדאיות מול האופנוע הבא שלך.
    אם ה GTR יראה אמינות הרי שאני מתקדם לחדש יותר. לא רוצה שום אופנוע אחר נכון להיום... אבל קצת מוקדם לקבע במסמרות החלטה לאחר כ 1500 ק"מ רכיבה.
    אצלנו הקשישים נהוג לומר - ימים יגידו.
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

לטעון "קיבלתי פעם מכה בראש ומאז אני לא יודע לחשב" לא מונע מהכסף לצאת מחשבון הבנק שלך.
    אף אחד לא מנסה לבאס אותך על האופנוע, להפך מברכים אותך על הקניה!
    אבל עם המספרים אי אפשר להתווכח.

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי אRני צפיה בהודעה
    לטעון "קיבלתי פעם מכה בראש ומאז אני לא יודע לחשב" נאמר בציניות ... לא מונע מהכסף לצאת מחשבון הבנק שלך, לצאת ? להשפך תהיה מילה טובה יותר.
    אף אחד לא מנסה לבאס אותך על האופנוע, להפך מברכים אותך על הקניה! הבנתי, והודתי לכולם... אך בשקלול מדוייק של נתוני האופנוע החשמלי בשלב זה לי אינו מתאים בשל טווח קצר מאוד. אני לא חושב שניתן להתבאס מ GTR באיזהו שלב אלא אם המוסך שואב משכורת חודשית מהבנק...
    אבל עם המספרים אי אפשר להתווכח.
    זה בדיוק מה שאומרות טבלאות האקסל שלי ...

לא מתווכח על יעילותו של אופנוע חשמלי... יחד עם זאת מה "שמפיל אותי" זה הטווח. שווה בנפשך שניתן היה לרכוב על אופנוע חשמלי למרחקים של כ 250 ק"מ עד 300 ק"מ, אני חותם לך שהייתי עובר לאופנוע חשמלי. נקודת המוצא שלי היא שבעוד שנים ספורות טווחי האופנועים יגדלו ואולי יכפילו עצמם, או אז אני מניח שאמצא עצמי על אחד כזה.
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ברגע שהוא יהיה יעיל תתחיל לשלם מס שקר כל שהוא.
    בישראל אין דבר כזה יעילות כלכלית אלא אם אתה חבר כנסת או ממשלת שחיתות כזו או אחרת

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member
    כבר עכשיו זה הרבה יותר זול לעוסק מורשה לקנות אופנוע חשמלי מאשר לשכיר (פראייר).