לפי המשנה של ארני אם אתה יכול לשלם מחיר של אופניים ולקבל חוויה של אופנוע אז בהחלט כן. זה מה שהחשמלי שלי יודע לעשות עבורי היום.
לחפש חורים במשנה שלי לא יעזור לסגור את אלו בשלך![]()
לפי המשנה שלך ארני אז עדיף לנסוע על אופניים זול וללא ביטוח.
אני מחזיק אופנוע מסיבה אחת וזה שהוא עושה לי נעים במקומות שאפילו אישתי לא מצליחה.
אני לא מחזיק אותו בגלל יעילות או נסיון לחסוך ואם כך היה הדבר אז אני מניח שויברטור דו גלגלי היה מספיק אבל אני לא נמנה עם הקהילה.
נ.ב
במרץ אני אהיה בפלורידה קולומביה קובה ואולי גיחה לקריביים אני אספר לך איך היה
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
לפי המשנה של ארני אם אתה יכול לשלם מחיר של אופניים ולקבל חוויה של אופנוע אז בהחלט כן. זה מה שהחשמלי שלי יודע לעשות עבורי היום.
לחפש חורים במשנה שלי לא יעזור לסגור את אלו בשלך![]()
שניה, אני בעד חשמלי אבל איך החשמלי שלך נותן מחיר של אופניים?
זה אוף טופיק אבל בוא תשתתף בתשובה: אני צריך להגיע כל יום לעבודה, מעל 20 ק"מ כל כיוון, זה נתון.
איזו דרך אתה מציע לי שתהיה יותר זולה ומהירה (ועבורי זה חייב להיות אופנוע, כי גם אני בנאדם עם צרכים לא רק לוקי)?
אופניים לא אופציה זה לא אותו דבר כמו אופנוע במחיר של אופניים.
אולי לא הבנתי אותך נכון.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
לטעון "קיבלתי פעם מכה בראש ומאז אני לא יודע לחשב" לא מונע מהכסף לצאת מחשבון הבנק שלך.
אף אחד לא מנסה לבאס אותך על האופנוע, להפך מברכים אותך על הקניה!
אבל עם המספרים אי אפשר להתווכח.
זה בדיוק מה שאומרות טבלאות האקסל שלי ...
לא מתווכח על יעילותו של אופנוע חשמלי... יחד עם זאת מה "שמפיל אותי" זה הטווח. שווה בנפשך שניתן היה לרכוב על אופנוע חשמלי למרחקים של כ 250 ק"מ עד 300 ק"מ, אני חותם לך שהייתי עובר לאופנוע חשמלי. נקודת המוצא שלי היא שבעוד שנים ספורות טווחי האופנועים יגדלו ואולי יכפילו עצמם, או אז אני מניח שאמצא עצמי על אחד כזה.
GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.
ברגע שהוא יהיה יעיל תתחיל לשלם מס שקר כל שהוא.
בישראל אין דבר כזה יעילות כלכלית אלא אם אתה חבר כנסת או ממשלת שחיתות כזו או אחרת
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כבר עכשיו זה הרבה יותר זול לעוסק מורשה לקנות אופנוע חשמלי מאשר לשכיר (פראייר).