עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 23

אשכול: צמיגי סופרספורט וגשם

Junior Member

צמיגי סופרספורט וגשם

היי חברים ,

האם יצא לכם לרכב בגשם שוטף עם צמיגי סופרספורט כמו למשל - pirelli supercorsa או metzeler racetec .

בצמיגים האלו יש פחות חריצים לפינוי גשם , והם גם מדורגים ע"י היצרן כמינימום ביצועים ב - wet performance .

השאלה היא מה החוויה האישית שלכם עם צמיגים כאלו בגשם ?

סתומרת , לא תאוריות או מה ההבנה שלכם בצמיגים ומה קראתם ברשת , אלא מה באמת החוויה האישית שלכם מכזו רכיבה ?

תודה ,

אלינה

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    חוויה של אל תנסי את זה!
    ברגע שהכביש יותר מלח ב80 קמש הצמיגים כבר מתחילים לצוף על המים ואם יש שכבת מים אז בכלל סביב ה60 קמש
    בקיצור מאוווווד לא מומלץ.
    אם גם ביצועים על רטוב יש את המצלר אמ7אראר שהוא מהספורט האוחזים על רטוב.
    או תלכי לספורט תיור שאוחז מעולה על רטוב וסבבה בספורט דוגמאת קונטי רואד אטאק 2 איבו

Sent from mTalk using windows 10 mobile
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של אסף זומר
    ציטוט נכתב במקור על ידי alina צפיה בהודעה
    היי חברים ,

האם יצא לכם לרכב בגשם שוטף עם צמיגי סופרספורט כמו למשל - pirelli supercorsa או metzeler racetec .

בצמיגים האלו יש פחות חריצים לפינוי גשם , והם גם מדורגים ע"י היצרן כמינימום ביצועים ב - wet performance .

השאלה היא מה החוויה האישית שלכם עם צמיגים כאלו בגשם ?

סתומרת , לא תאוריות או מה ההבנה שלכם בצמיגים ומה קראתם ברשת , אלא מה באמת החוויה האישית שלכם מכזו רכיבה ?

תודה ,

אלינה
    אני אשאל שאלה אחרת - למה מלכתחילה את צריכה צמיגי מסלול חוקיים לכביש כשאת רוכבת רק בכביש? מה לדעתך נותנים לך הסופרקורסה או הרייסטק
    שלא יתן לך צמיג כביש ספורטיבי כמו דיאבלו רוסו II/III, מצלר M7RR, מישלין פיילוט רואד 3 וכו'?

Member
    לרוכב כביש שרוכב רק בקיץ למה לא ללכת על צמיג מסלול? לא יתן יותר אחיזה, פידבק ?

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    אפילו פחות אחיזה מצמיג ספורט לא קיצוני או ספורט טורינג, צמיג מסלול הוא למסלול, מקום עם אספלט מושלם ורכיבה על קצה היכולת, בשנים האחרונות אנחנו רואים צמיגי מסלול עם אישור לנוע בכביש וזה בגלל שתי סיבות, האחת ישנם רוכבים שרוצים להגיע למסלול ברכיבה ולא בגרירה והשניה היא מרקטינג, זה COOL.

צמיגים שמותאמים לכביש יתחממו יותר מהר והמבנה שלהם מתוכנן להתמודד עם כבישים פחות ממושלמים

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    כשקניתי את ה929, היה מורכב עליו סט של רייסטק K3, סמי סליק.
    ביבש תענוג מן הסתם, אבל ברטוב.... לא, פשוט לא. אז אם יש סיכוי לרכיבה בגשם, בשום פנים לא ממליץ.

Senior Member
    לא מובן לי איך רוכבי סופרספורט יכולים לנצל בכביש ציבורי צמיגי סופרספורט, מה גם שרמת צמיגי הספורט טורינג גבוהה מאוד ולבטח מספיקה לצורכיהם הספורטיביים וגם מאריכים את אורך חיי הצמיג באופן ניכר.
    Tracer 900

Junior Member
    למעט devilinside - או שכולכם חרטטני פורום , או שיש לכם בעיה קשה בהבנת הנקרא , או שפשוט אתם לא שמים על פותח השרשור .
    יצא לי לרכב על המון סוגי צמיגים , אני מכירה את הצמיגים שלי ואיך הם עובדים עם שנים של ניסיון והבנה .
    אני יודעת מה טוב לי ולא ביקשתי את "עזרתכם" איזה צמיג מתאים לי, ובטח שלא את עזרתו של סטרולק .

כרגע רכשתי אופנוע חדש שהגיע עם צמיגי סופרספורט כעובדה.
    ביקשתי חוויה אישית , לא תאוריות , לא מה כתוב בספר , ולא "בואו נשאל אחרת" .
    הצמיגים שלי בתחילת דרכם ומהבחינה הזו אין צורך להחליפם . מה גם שהם פשוט מדהימים .
    חששתי מאוד מהנושא של הגשם .
    אבל ... ירד לפני מספר שבועות גשם כבד ... והכל היה רטוב ... וברכיבה זהירה של 100 ק"מ היה בסדר גמור .

הדיעה שלי היא להחליף אותם ב M7RR ולשים את הסופרספורט בצד לתקופות חמות .
    אבל אני לא מחפשת אישור או אפילו את הדיעה שלכם שאני בטוחה שהיא מאוד חכמה ומעניינת . רק לא ביקשתי ...
    מחפשת חוויות אישיות של כאלו שניסו סופרספורט בגשם . זה הכל .
    נערך לאחרונה על ידי alina; 16-11-2016 בשעה 23:26.

אם יצא לך לרכב ואת יודעת הכל למה את שואלת מלכתחילה?
    אם את לא יודעת חלקנו את הנסיון שלנו.
    זה שלא רשמנו לך שהיה לנו אראר כלשהו לא אומר שאף אחד לא ניסה אותם.
    קיבלת תשובות יותר ממספקות לפי אופי השאלה.
    וסתם ככה לקבוע על אנשים לדוגמא כמו אסף זומר שבוחן אופנועים לכתבות בין היתר.
    ודרזדנר גם מאוד מנוסה
    ואני נגיד על האופנוע שלי לא שמתי מעולם אבל לקחתי רכיבות על אופנועים עם סופר קורסה ורייסטק, ולקבוע שאנחנו חרטטנים,זה קצת מתנשא .

כאן זה פורום , כאן את זה בן אדם חדש שאין לנו מושג מיהו או מה ניסיונו, אנחנו קוראים את השאלה ולפיה מנסים להבין מה שאלת ועונים לך.
    לא עונים לך על בסיס המגדר שלך ולא על בסיס המעמד החברתי שלך כי פשוט אין לאף אחד מושג על זה, כאן האנונימיות שולטת. כמו שרשמת אלינה בסוף ההודעה זה יכול להיות גבר שכיף לו להיקרא אלינה. כאן התשובה שתקבלי מבוססת על השאלה שאלה ואם את משהו וותיק עם הרבה הודעות אז גם תיבנה עלייך דעה קדומה מסויימת לפי איך שתפעלי כאן.
    כרגע את קיבלת הזדמנות להיוולדת מחדש עם הידע שלך, ואנשים כאן ניסו לעזור לך לפי איך שנתת לנו יכולת לעזור לך.
    כשאת אומרת שכל העולם דפוק ואת בסדר אולי זה עובד מול מעגל החברים שלך כאן יש אנונימיות שלך אז אם קיבלת תשובות לא לרצונך או תבדקי ותחדדי את השאלה שלך או תבדקי את עצמך כי זה דעת הרוב עלייך ולא זה לא חברים שלך זה חברי פורום שאין לנו מושג מי זה אלינה

נערך לאחרונה על ידי strelok89; 17-11-2016 בשעה 07:41.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אנשים חצופים בלי טיפת כבוד,עושים טובה שעוזרים להם לצערי זה סגמנט שמאפיין לא מעט רוכבי RR.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    אם יצא לך לרכב ואת יודעת הכל למה את שואלת מלכתחילה?
    אם את לא יודעת חלקנו את הנסיון שלנו.
    זה שלא רשמנו לך שהיה לנו אראר כלשהו לא אומר שאף אחד לא ניסה אותם.
    קיבלת תשובות יותר ממספקות לפי אופי השאלה.
    וסתם ככה לקבוע על אנשים לדוגמא כמו אסף זומר שבוחן אופנועים לכתבות בין היתר.
    ודרזדנר גם מאוד מנוסה
    ואני נגיד על האופנוע שלי לא שמתי מעולם אבל לקחתי רכיבות על אופנועים עם סופר קורסה ורייסטק, ולקבוע שאנחנו חרטטנים,זה קצת מתנשא .

כאן זה פורום , כאן את זה בן אדם חדש שאין לנו מושג מיהו או מה ניסיונו, אנחנו קוראים את השאלה ולפיה מנסים להבין מה שאלת ועונים לך.
    לא עונים לך על בסיס המגדר שלך ולא על בסיס המעמד החברתי שלך כי פשוט אין לאף אחד מושג על זה, כאן האנונימיות שולטת. כמו שרשמת אלינה בסוף ההודעה זה יכול להיות גבר שכיף לו להיקרא אלינה. כאן התשובה שתקבלי מבוססת על השאלה שאלה ואם את משהו וותיק עם הרבה הודעות אז גם תיבנה עלייך דעה קדומה מסויימת לפי איך שתפעלי כאן.
    כרגע את קיבלת הזדמנות להיוולדת מחדש עם הידע שלך, ואנשים כאן ניסו לעזור לך לפי איך שנתת לנו יכולת לעזור לך.
    כשאת אומרת שכל העולם דפוק ואת בסדר אולי זה עובד מול מעגל החברים שלך כאן יש אנונימיות שלך אז אם קיבלת תשובות לא לרצונך או תבדקי ותחדדי את השאלה שלך או תבדקי את עצמך כי זה דעת הרוב עלייך ולא זה לא חברים שלך זה חברי פורום שאין לנו מושג מי זה אלינה

חירטוט/סיפור יפה מאוד של דיפלומטיה של כיתה א'.
    ובכל-זאת לא שאלתי שאלה כללית , הדגשתי מאוד - שמעניין אותי חוויה אישית של 2 תנאים במצטבר : כאלו שהיו להם את הצמיגים האלו + רכבו איתם בגשם .

לא קשה להבין . שאלתי שאלה מאוד ספציפית והדגשתי מה לא לענות , ובכל-זאת כולם קפצו בדיוק על מה שהדגשתי מראש שלא קשור ( לא מעניין אותי מה טמפרטורות החימום האידיאליות , איזה סוג צמיג מגיע לשם יותר מהר , מה האחיזה בכל טמפרטורה , ואיך זה מסתדר עם כבישי ישראל ) .

החצופים בלי טיפת הכבוד הם אתם ולא אני . אני רק מנסה לשמור על מהות הדיון , בזמן שאתם רואים את עצמכם יפי נפש ולהסיט נושא דיון לחפירה לא קשורה "שחלקתם מניסיונכם".

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    אלינה, לפעמים הודעה שנפתחה ממשיכה לכיוונים שונים, כמו שאת רואה ליותם ואסף הייתה שאלה בעיקבות השאלה שלך ומזה התפתח דיון שקשור גם לך.
    ככה זה פורום קבלי את זה או חפשי מקום אחר.

Senior Member
    >> שואלת שאלה בפורום
    >> חרטטני פורומים

אני כבר לא יודע איך אפשר לרצות את כולם

ובכל-זאת לא שאלתי שאלה כללית , הדגשתי מאוד - שמעניין אותי חוויה אישית של 2 תנאים במצטבר : כאלו שהיו להם את הצמיגים האלו + רכבו איתם בגשם .

לא קשה להבין . שאלתי שאלה מאוד ספציפית והדגשתי מה לא לענות , ובכל-זאת כולם קפצו בדיוק על מה שהדגשתי מראש שלא קשור ( לא מעניין אותי מה טמפרטורות החימום האידיאליות , איזה סוג צמיג מגיע לשם יותר מהר , מה האחיזה בכל טמפרטורה , ואיך זה מסתדר עם כבישי ישראל ) .

החצופים בלי טיפת הכבוד הם אתם ולא אני . אני רק מנסה לשמור על מהות הדיון , בזמן שאתם רואים את עצמכם יפי נפש ולהסיט נושא דיון לחפירה לא קשורה "שחלקתם מניסיונכם".
    ואיך קבעת שמי שענה לך לא ניסה אותם בגשם?
    לפי מה?
    ושוב שימי לב למה שאמרתי לך וקראת לזה דיפלומטיה כיתה א'
    כאן את סתם משתמש מהשורה ולבוא בגישה "כולכם דפוקים אני צודק" זה או הולך בנימוק וסימוכין ולא כי "אני אומר ככה" אין כאן אני אף אחד לא יודע מי אתה,וזה גם לא רלוונטי.

שאלת שעלה שענו לך עליה בצורה יפה שגם הסבירו והרחיבו. שאלה כאן זה משהו שאחרי זה יעלה בעוד הרבה מקרים של אנשים שיחפשו את השאלה הזו בגוגל ויגיעו לשירשור הזה וההרחבה זה מאוד עוזר כי שוב לא יודעים מה הקורא יודע או לא אז מרחיבים למי שגם לא יודע.

החלטת להתנצח בדיבור לא יפה ובשלילת התשובות.
    יש לך בעיה עם אחת הטענות את מוזמנת לתת נימוקים וכולנו בשמחה נלמד ממך גם הבמה בידייך , את בוחרת מה לעשות איתה.

כרגע נעמדת בכיכר העיר עם מגפון וצעקת "לי יש הכי גדול", אל תתפלאי שיבואו עוברי אורח ויוכיחו לך שלהם אולי יש גדול יותר או יגידו לך שהגודל לא קובע.
    ואם את תמשיכי בזלזול יגיע השוטר שישים לך אזהרה.
    בגלל שזה משתמש חדש אנחנו מדברים יפה ומסבירים משתמש וותיק היה מזמן מקבל אזהרה על זה

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של אסף זומר

לשאלתך - הנסיון לא טוב.

למעט devilinside - או שכולכם חרטטני פורום , או שיש לכם בעיה קשה בהבנת הנקרא , או שפשוט אתם לא שמים על פותח השרשור .
    יצא לי לרכב על המון סוגי צמיגים , אני מכירה את הצמיגים שלי ואיך הם עובדים עם שנים של ניסיון והבנה .
    אני יודעת מה טוב לי ולא ביקשתי את "עזרתכם" איזה צמיג מתאים לי, ובטח שלא את עזרתו של סטרולק .

כרגע רכשתי אופנוע חדש שהגיע עם צמיגי סופרספורט כעובדה.
    ביקשתי חוויה אישית , לא תאוריות , לא מה כתוב בספר , ולא "בואו נשאל אחרת" .
    הצמיגים שלי בתחילת דרכם ומהבחינה הזו אין צורך להחליפם . מה גם שהם פשוט מדהימים .
    חששתי מאוד מהנושא של הגשם .
    אבל ... ירד לפני מספר שבועות גשם כבד ... והכל היה רטוב ... וברכיבה זהירה של 100 ק"מ היה בסדר גמור .

הדיעה שלי היא להחליף אותם ב M7RR ולשים את הסופרספורט בצד לתקופות חמות .
    אבל אני לא מחפשת אישור או אפילו את הדיעה שלכם שאני בטוחה שהיא מאוד חכמה ומעניינת . רק לא ביקשתי ...
    מחפשת חוויות אישיות של כאלו שניסו סופרספורט בגשם . זה הכל .
    כשאני קורא הודעות כמו שלך אני תמיד תוהה אם מאחורי המקלדת עומד בן אדם שמתנהג ומדבר ככה גם כשזה לא במחשב.

לרוע מזלך, הפלטפורמה הזו שנקראת פורום, בניגוד לנניח, פסיכולוג, היא ציבורית. יש עוד אנשים שקוראים וכותבים חוץ ממך גם אם את זו
    שפתחת את הפוסט (ואפילו אם את אדם משועמם שבא להטריל ולערבב קצת את הקלחת).
    בקיצור - השאלה שלך עלולה להתפתח גם לדיון שמענין אנשים אחרים וכמו שסטרלוק כתב, התוצאות האלה נשמרות בארכיון וקופצות לאנשים בחיפוש בגוגל וכו' ולכן כדאי שגם יהיו תשובות טובות ודיון פורה ומענין. את לא חייבת להשתתף בו.

ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    לא בדיוק. צמיג מסלול כשמו כן הוא - בנוי למסלול. הוא עובד בטמפ' שונות ובעומסים שונים - כאלה שמרבית הרוכבים לא מסוגלים לייצר ברכיבת כביש.
    אז היתרונות הגדולים שלו שהם בעיקר אחיזה ופידבק לא בהכרח יבואו לידי ביטוי או לא ברמה כזו שיתנו יותר מאשר צמיג ספורט לכביש. מנגד, החסרונות בצמיגים
    האלה ברורים והם בהחלט יבואו לידי ביטוי - ראשית, אלו צמיגים יקרים ושנית - הם נגמרים מאוד מהר.

עכשיו, לשמחתנו אנחנו חייבים בתקופה נהדרת שבה יש לא מעט באמצע בין צמיגי ספורט-טורינג לבין צמיג מסלול חוקי לכביש ואלו כל הצמיגים הספורטיביים כמו למשל
    מצלר M7RR, פירלי דיאבלו רוסו III/II, מישלין פיילוט פוואר, קונטיננטל ספורטאטאק וכו' וכו'.
    אם בעבר הצמיגים האלו הציעו אחיזה טובה ואורך חיים קצר יחסית וביצועים ככה-ככה ברטוב, אז היום הם טובים משמעותית בכל הפרמטרים, כלומר, אתה מקבל גם יותר אחיזה,
    גם טווח טמפ' רחב יותר, גם עבודה טובה יותר ברטוב וגם צמיג שמחזיק יותר ממה שהדורות הקודמים החזיקו ובוודאי יותר ממה שצמיג מסלול מחזיק.
    סתם בשביל הדוגמה - שלשום הורדתי מהאופנוע M7RR אחורי שיש עליו בערך 8,000 ק"מ שהגיע לסוף חייו (ואם לא היינו נכנסים לחורף והוא לא היה חוטף מסמר אז הייתי מושך איתו עוד אלף). הקדמי בכלל לא מראה סימני שחיקה. ב-5,000 הק"מ הראשונים האחיזה הייתה די אחידה וברמות שבעבר באמת נתקלתי בהן רק בצמיג כמו הפירלי רוסו קורסה (אחד מתחת לסופרקורסה המוכוון מסלול). כל זה בזמן שגם ברכיבות חורפיות בגשם שוטף הוא הרגיש מעולה, כמעט ברמה של פירלי אנג'ל ST, שהוא צמיג ספורט-תיור שמיועד בין היתר לרכיבה בתנאי גשם.

אני אמנם קצת קוקסינל ברכיבה שלי, אבל צמיג כמו הסופרקורסה היה כנראה מחזיק אצלי פחות מחצי. אפילו הקונטיננטל ספורטאטאק 2 הקודם שהיה הגיע לרמת סליקס ב-4,000 ק"מ.

אם לחזור רגע לשאלה על צמיג מסלול דוגמת הסופרקורסה אז כן - כשהוא עובד היטב, גם על אספלט של כביש רגיל, הוא בנ*#נה של צמיג. האחיזה מדהימה, הפידבק מצוין. אם אתה רוכב רק בקיץ, רק לצרכי פאן, בוודאי בכבישים טובים, מסוגל לייצר את העומסים הנדרשים ברכיבה כדי לשמור אותו בטמפרטורה הטובה שלו ולא אכפת לך מהקילומטראז' והעלויות - לך על זה. פחות או יותר בשביל זה הוא קיים.

ציטוט נכתב במקור על ידי Paz צפיה בהודעה
    לא מובן לי איך רוכבי סופרספורט יכולים לנצל בכביש ציבורי צמיגי סופרספורט, מה גם שרמת צמיגי הספורט טורינג גבוהה מאוד ולבטח מספיקה לצורכיהם הספורטיביים וגם מאריכים את אורך חיי הצמיג באופן ניכר.
    יש רוכבים שיכולים לנצל. לא חייבים אפילו להיות על הקצה של הגשש של הברך כל היום כדי לנצל אחיזה טובה.
    בין צמיגי ספורט-תיור לצמיגי מסלול חוקיים לכביש יש לרוב היצרנים לפחות צמיג אחד ולפעמים גם שניים שהם צמיגי ספורט המיועדים לכביש ולא למסלול, כמו אלה שמניתי למעלה.