אני לא מבין על איזה מדבקה אתם מדברים, על הלוחית זיהוי שלי אין שום מדבקה וככה קיבלתי את האופנוע. המתכת עצמה צבועה בצבע צהוב קצת זוהר אומנם(נראה שיש נצנצים כאלה בצבע)
מי זה היה שכתב ששמו את האופנוע שלו על מסילה לבדיקת ברקסים והוא התרסק עליה?
אחרים כתבו שהבוחן אשכרה לקח להם את האופנוע לסיבוב.
אני מת על הדברים האלה... מה זה זכויות בכלל?
נערך לאחרונה על ידי nihrider; 21-11-2016 בשעה 16:03.
אני לא מבין על איזה מדבקה אתם מדברים, על הלוחית זיהוי שלי אין שום מדבקה וככה קיבלתי את האופנוע. המתכת עצמה צבועה בצבע צהוב קצת זוהר אומנם(נראה שיש נצנצים כאלה בצבע)
כשתגיע לעשות טסט במכון שקצת מקפיד אתה לא תעבור ויחייבו אותך לקנות מדבקה מלבנית ולהדביק אותה
ואני לא יודע למה לא מוכרים את האופנוע עם המדבקה
לגבי בפסים מחזירי אור אולי זה למקרה שהפנסים לא עובדים?
כמו כן מצטרף לשאלה של הבחור למעלה האם מספיק להביא אפוד זוהר בתיק בעת טסט לאופנוע?
בברכה ,
שי.
מספיק להביא את האפוד באיזו צורה שתבחר.
הפס הזוהר זו שיטת חליבה של מכוני הטסטים,כאמור המספר הוא מחזיר אור בפני עצמו וקיים מחזיר אור מובנה במגן בוץ.
קח את הטופס בדיקה ובוא ללוד, 10 דקות אתה בחוץ אחרי טסט
בזמנו כשהיה לי את הגולף נכנסתי למ.מ.מ בתלפיות ועשו לי בדיקה כמו מעבורת חלל לפני המראה, הוציאו לי טופס עם רשימת תקלות מטורפת שכללה צמיגים, ווישרים, לוחית זיהוי ועוד כמה חמוצים שאני לא זוכר, יצאתי לבחוץ, עשיתי סיבוב של רבע שעה, מגבון על הלוחית רישוי (שהייתה תקינה לחלוטין) ומגבון על הווישרים (שגם היו תקינים לגמרי), נכנסתי שוב ככה לטסט מבלי לגעת עוד בשום דבר אחר ועברתי, הכל שטויות שם ורק מנסים לחלוב כסף.
עשיתי שם טסט פעם אחת לפני מעל עשור - ונכשלתי על מפלט רועש. מפלט אפטרמרקט חוקי לכביש שעבר כמה טסטים לפניהם ואחריהם לא בא טוב באוזן של הטסטר. מצידי שיסגרו אותם.
אני בודק תמיד ב מ.מ.מ. בבני ברק ליד קניון אילון.
האמת שהם הכי אמיתיים שיש! הם תמיד (למעלה מ10 שנים) בודקים מספר מנוע/שלדה אחרי זה צמיגים וינקרים ואור גבוה/נמוך אור למספר
שיש רפידות במצב נורמלי. והוא בודק בתיק אם יש אפוד זוהר (בפעמיים האחרונות הוא פשוט האמין לי שיש לי אפוד.
אני חושב שהבדיקה דווקא נכונה והכרחית. יש אנשים שלא בודקים לעצמם מצב רפידות. ולא מטפלים בקביעות ולא מעניין אותם מצד הצמיגים וטוב שיש משהו שלפחות פעם בשנה מסתכל על זה
מ.מ.מ. בני ברק זה סרטן לכל כלי רכב באשר הוא.
אתה חמוד בנאיביות שלך, אבל באופן כללי אופנוע זה קשקוש בלבוש להעביר טסט וזה שאתה מרגיש ש"בדקו אותך לעומק" אלו עדין בדיקות שטחיות ביותר שאפשר בקלות להכין את הכלי אליהן אז בתור התחלה אתה יכול להרגע עם ההתעופפות הקלה שתפסת.
מ.מ.מ. בני ברק זה מכון שבמשך שנים ידוע לשמצה בכל האיזור בגלל העובדה שגם רכב חדש שנכנס אליו יוצא עם הכשלה לטסט חוזר (וזו לא הגזמה), פשוט באופנועים יש הרבה פחות על מה להכשיל אז הם ממש מתאמצים למצוא ריג'קטים ואתה בתמימותך קיבלת את הרושם שזה בגלל קפדנות.