שבת 07:00 וואטסאפ לאלון בעל הנס.
כמו זוג קשישים ידוע אנו שותים השכם בבוקר קפה.
היעד איסוף של אלון ורכיבה למרכז העיר.
לצערי בשל מחוייבויות משפחתיות הסיבוב לבר בהר התקצר למרכז העיר.
המשקל של הכלי מתחיל להיות סביל וחוסר הבטחון יורד לאיטו.
ברגע שהכלי בתנועה הוא צייתן ומשתף פעולה ובתנועה הדלילה של עיר הקודש בשבת מהווה פרטנר מצויין.
התחלנו בכבישים הפתוחים קצת לנסות את הכלי בסל"ד יותר גבוהה ונעננו בתאוצה מטורפת וחסרת מעצורים בשילוב קישקוש זנב קטן ולשמחתי נשלט חייב לציין שיצאתי מחוייך וליקקתי לעצמי את השפם בהנאה.
אספתי את אלון ויצאנו לעבר מרכז העיר ופינינו את המדרכה שחסמנו.
כן אני נמנע מתמרונים מיותרים ומשתדל לעשות תיכנון מקדים להיכן אני נכנס זה אוטובוס במושגים אופנועיים.
הגענו לקפה ואלון יצא מרוצה ואכן ציין כי הכלי נח באופן מרשים וכן הגמישות שלו נהדרת מורגשת ואף מרגשת.
לשאלתו האם אני מרגיש בבית התשובה היא כן.
חזרתי לבית ויש לי מספר כבישים בהם היה ניתן לבדוק תאוצה אני לא אפרט פה את התוצאה אבל החיוך שנמרח לי על הפנים חובק עולם כמו הגדרת הכלי.
אני מקווה שהאבק ירד והכביש ישטף ואז נצא לסיבוב על כבישים יותר טכניים ונראה איך החיים עם הפילון שם ( אולי במקום גדליה נקרא לו בבר גדול כמו פיל ועצבן כמו מרוקאי).
בכל מקרה פקטור המשקל קצת פחות מציק הגודל כן מהווה בעייה למי שחי בתנועה/אזורים צפופים.
הייתי אומר שזה באנדיט למתקדמים אבל אני עדיין טוען שהבאנדיט יותר מולטי טאסק מהקוואסאקי למרות שהקוואסאקי יותר נוח עשרות מונים.
כרגע תענוג צרוף
רק שכחתי אני צריך לסדר את החנייה כך שתתאים לאופנוע כי כדי לקשור אותו אני צריך לתמרן ולארגן.
בקיצור מיקי בזמנך החופשי נתכנן משהוא כך שתהיה כניסה חלקה ולא נפריע לשביל גישה.
ממוטה כבר אמרנו???
Sent from my LG-H815 using Tapatalk