עמוד 7 מתוך 18 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
תוצאות 91 עד 105 מ 269

אשכול: התחדשתי קאוואסקי gtr 1.4

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

שישי שבת של נס הרים ובית גוברין.
    שישי לקחתי את יותם הבן שלי ויצאנו לסיבוב בליווי הקרנף של השושנים.
    הכיוון כביש המנהרות נס הרים.
    הענק שיתף פעולה למעט תקלה אחת בא האום של המספר יצא לדרך עצמאית.
    בעזרת תושיה של רן סגרנו חזרה את המספר בעזרת אזיקון וזה שרד עד הבית.
    ציר נס הרים ירושלים התוודענו אליו עם הענק ששיתף פעולה באופן נהדר מעבר למה שציפיתי כנראה מתלים מודרניים ושלדה טובה אכן מהווים יתרון.
    האופנוע אינו מתנדנד ושומר על קו אחיד בפניות ובאמת ניתן להנות איתו.
    אומנם סוויפרים מהירים מצריכים קצת יותר תכנון אבל לגמרי סביר.
    חזרנו מרוצים אני ובן התשחורת שלי שאמר שהיה בסדר.
    שבת 7:00 יצאתי לסיבוב הפעם לבד.
    קבענו אני ערן zzr עם הbmw ועוד בחור שבא רחוב על דוקאטי 800 מודל 2005 שמור ויפה.
    הדרך ללטרון התנהלה בעצלתיים לא עברתי את ה5000 סל"ד מאחר ומתנ"א צופה אז הזדחלתי לי בנונשלנטיות.
    בלטרון הייתה לי חצי שעה לקפה וצפייה על תיירות מחבר העמים שבהחלט עוררו את התיאבון.
    ערן הגיע עם יריב וחיש קל יצאנו לכיוון בית גוברין.
    הקצב הפעם יותר זריז כאשר יריב מתווה את הקצב ואנו אחריו מזדחלים בקצב שלנו.
    הן הbmw ןהן הgtr מתנהגים יפה.
    מדי פעם אני קיבלתי פידבק שלילי בתחושה של שיוט שאומר שכדאי לבדוק את מסביי הכידון או לכוון את עומס המתלים. אני הולך לבדוק זאת.
    לחץ האוויר תקין!.
    בחזור רכבתי לבד כשכל מני סופרספורט וקאסטומים עוקפים אותי ואני פשוט מחייך לעצמי ולא רוצה שהדרך תיגמר.
    המנוע מחמם ונעים והכל היה פשוט מושלם רק הייתה חסרה לי איזו תוריסתית מהאוטובוסים של הבוקר בשביל להשלים את האידיליה.
    בוקר מושלם

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member הסמל האישי של miki
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    ש
    ציר נס הרים ירושלים התוודענו אליו עם הענק ששיתף פעולה באופן נהדר מעבר למה שציפיתי כנראה מתלים מודרניים ושלדה טובה אכן מהווים יתרון.
    האופנוע אינו מתנדנד ושומר על קו אחיד בפניות ובאמת ניתן להנות איתו.
    אומנם סוויפרים מהירים מצריכים קצת יותר תכנון אבל לגמרי סביר.

מדי פעם אני קיבלתי פידבק שלילי בתחושה של שיוט שאומר שכדאי לבדוק את מסביי הכידון או לכוון את עומס המתלים. אני הולך לבדוק זאת. מה הכוונה - מה התחושה שהועברה ?

לחץ האוויר תקין!. איך לכל הרוחות ממלאים אוויר באופנוע הזה ? שום פייה באף תחנת דלק לא יכולה להידחק פנימה, ניסיתי עם המדחס בבית וגם הצינור המתכתי ארוך מידי, גם כיפוף קל לא עזר. הפתרון היחיד זה לנפח אוויר באמצעות המדחס של הרכב שם יש צינורית גמישה... בהזדמנות הראשונה מחליף לונטילים מכופפים ב 90 מעלות...
    בחזור רכבתי לבד כשכל מני סופרספורט וקאסטומים עוקפים אותי ואני פשוט מחייך לעצמי ולא רוצה שהדרך תיגמר.
    המנוע מחמם ונעים (בוא נראה מה יהיה בקיץ ) והכל היה פשוט מושלם רק הייתה חסרה לי איזו תוריסתית מהאוטובוסים של הבוקר בשביל להשלים את האידיליה.
    ביום שישי בבוקר הייתי באימון רכיבה - בלימות חירום עם משה פרחי, אבל נאלצתי לקטוע את האימון כמעט בתחילתו אחרי שה ABS לא תפקד וגרם לי לנעול גלגל אחורי (באופן מבוקר אבל לא צפוי). אח"כ נכבתה הנורה , ובכל הבלימות האגרסיביות שבלמתי (בכוונה) ה ABS תפקד ותקתקת ...
    משם עפתי לאישימוטו , שהסבירו לי שזה לא ליום שישי ואני חייב להשאיר את השד השחור באמצע השבוע... על הדרך שרון תפס אותי ושאל אם אני רוצה לשדרג את הכלי למודל מתקדם יותר . לכן, ביום רביעי הוא (השד השחור ) ילון שם, וביום שישי יחזור אלי ...
    אגב , היה אצלו עוד GTR חדש לחלוטין שהלך לו ה ABS למזלו של הבחור הכלי באחריות כי עלות מוח ABS כ 12K ש"ח ... זול מ BMW, אבל כואב כואב בכיס ...
    מקווה שזה רק חיישן ולא יותר מכך ...

כייף לשמוע שנהנתם ... מקווה שאוכל להצטרף בפעם הבאה (אם תזמינו ) ... שישבת הזה סיוט עבורי ועבור איתמר.
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

Senior Member
    יכול להיות שהתחושה בהיגוי החלה לאחר הוספת הדבר המגוחך מאחורה בשם ארגז?

אני לא חושב שזה קשור לארגז.
    אני חסיד של ארגזים אפשר לדחוף שם ערכת קפה סוודר אפילו ארנק.
    והיופי בעניין שהוא לא מפריע בצדדים.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי miki צפיה בהודעה
    ביום שישי בבוקר הייתי באימון רכיבה - בלימות חירום עם משה פרחי, אבל נאלצתי לקטוע את האימון כמעט בתחילתו אחרי שה ABS לא תפקד וגרם לי לנעול גלגל אחורי (באופן מבוקר אבל לא צפוי). אח"כ נכבתה הנורה , ובכל הבלימות האגרסיביות שבלמתי (בכוונה) ה ABS תפקד ותקתקת ...
    משם עפתי לאישימוטו , שהסבירו לי שזה לא ליום שישי ואני חייב להשאיר את השד השחור באמצע השבוע... על הדרך שרון תפס אותי ושאל אם אני רוצה לשדרג את הכלי למודל מתקדם יותר . לכן, ביום רביעי הוא (השד השחור ) ילון שם, וביום שישי יחזור אלי ...
    אגב , היה אצלו עוד GTR חדש לחלוטין שהלך לו ה ABS למזלו של הבחור הכלי באחריות כי עלות מוח ABS כ 12K ש"ח ... זול מ BMW, אבל כואב כואב בכיס ...
    מקווה שזה רק חיישן ולא יותר מכך ...

כייף לשמוע שנהנתם ... מקווה שאוכל להצטרף בפעם הבאה (אם תזמינו ) ... שישבת הזה סיוט עבורי ועבור איתמר.
    אתה צריך לקנות מתאם 'ר' לונטיל. כך ניתן לנפח את הגלגל בבהמה .

Member
    שם יפה יש לילד

גם מתווכח איתי בדומה לך s4 אז בטוח שיצאת מוצלח.
    מיקי בטח שתוזמן אני חושב שאני די עקבי בזימונים.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי רענן צפיה בהודעה
    אתה צריך לקנות מתאם 'ר' לונטיל. כך ניתן לנפח את הגלגל בבהמה תודה - חידשת לי לא ידעתי שבכלל יש כזה דבר - חשבתי שצריך להחליף וונטיל - זה מה שעשיתי ב XV בעת החלפת הצמיגים בדיוק בגלל בעייה דומה. .
    ציטוט נכתב במקור על ידי yotams4 צפיה בהודעה
    שם יפה יש לילד תודה ... איזה מהם? לאיזה מהילדים כיוונת זה עם הארבע בשורה או הביולוגי :-)
    מיקי בטח שתוזמן אני חושב שאני די עקבי בזימונים. אתה בסדר ...

לוקי...יהיו עוד הרבה הזדמנויות לרכוב יחדיו עם הGTR הנוכחי או ....אחר
    GTR1400 - הדרך המהירה לאיבוד רשיון. XV1900 - הדרך המהירה לאיבוד השמיעה והיכרות עם כירופרקט צמוד.

מיקי קשה לעמוד בקצב ההחלפות שלך.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

מיקי קשה לעמוד בקצב ההחלפות שלך.
    שמע ... בס"ה אני מרוצה מהנוכחי ... לא מוצא סיבה הגיונית להחליף. בניגוד מוחלט לרושם שנוצר אני לא נוטה להחליף כלי רכב ואופנועים. יחד עם זאת, נוצר מצב בו טעיתי בבחירה הראשונית ( ER6 ) ואז לא קיבעתי את הטעות ומיד החלפתי אותו . ירדתי די הרבה בשנים כדי לרכוב על ה GTR . מבחינת אופנוע, ה GTR מתאים לי מכל הבחינות ואפילו גדול עלי בכמה מידות. כפי שכבר כתבתי, מבחן האמינות יהא המבחן הקובע, כי את יתר המבחנים הוא לוקח בקלות. יחד עם זאת, שרון הציע לי הצעה מפתה, אני מניח ומקווה שלא אתפתה...

Senior Member הסמל האישי של erani99
    כיילב פולני מצוי, הגרמני נעלב שלא העלת תמונה שלו.
    או שלא רצית שכל השאר יחווירו מול היופי שלו?
    ........................................ KKK-BITCH
    ......................... We Ride Together, We DIE Together
    ... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast

פחדתי שיראו את השריטות והאבק.
    נפצה אותו במפגש הבא.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    Hungry for power

בכל פעם שחבר מחליף אופנוע, מעבר לשמחה בשבילו, אתה תוהה איך זה ישנה את מערכת היחסים
    השברירה בתוך הקבוצה, רכיבות משותפות יוצרות התנהגויות מיוחדות סדר קדמון, כל רוכב יודע
    בסתר את מקומו בקבוצה ובשרשרת המזון וכן הגודל קובע כי אף אחד לא יצא למלחמה אבודה מראש.

החלפה של אופנוע בקבוצה מחייבת הערכות מחדש, מחשבה נוספת לאופנוע שלך ולהמשך הדרך,
    קצת לא לגיטימי אחרי כלי כזה לחפש כלי אחר "קטן" "הגיוני" "לא מאיים", נכון שרוכבים רגוע
    אבל עמוק בלב אתה חושב ואם עכשיו נשחרר את הקוף, איפה זה מציב אותי?

זו לא קינאה טהורה, להפך זה פרגון ולחיצה על בלוטות שניסית לשכוח מהם, מה בא אחרי
    1400 סמ"ק כל כך הרבה סוסים?

?

פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    Hungry for power
    בד"כ אתה אני חושבים דומה. אולם דווקא כאן, אני חולק על דעתך , ואסביר מדוע :
    בכל פעם שחבר מחליף אופנוע, מעבר לשמחה בשבילו, אתה תוהה איך זה ישנה את מערכת היחסים
    השברירה בתוך הקבוצה, רכיבות משותפות יוצרות התנהגויות מיוחדות סדר קדמון, כל רוכב יודע
    בסתר את מקומו בקבוצה ובשרשרת המזון וכן הגודל קובע כי אף אחד לא יצא למלחמה אבודה מראש.
    לא מסכים לחלוטין. הגודל לא קובע בכלל... אני מודע היטב לרמת הרכיבה שלי. לדוגמה, אני יודע שערן וגם לוקי
    רוכבים טוב ממני, זה שאני רוכב על מפלץ עם כ 160 כ"ס לא הופך אותי לרוכב טוב יותר. נהפוך הוא. כשאתה מפקיד בידי כזו עוצמה, צריך להזהר שבעתיים. אני רוכב רגוע וזו החלטה מושכלת שקיבלתי די מזמן. לא אומר שאני מלאך או פייה טובה, אבל באופן כללי לא תמצא אותי מזגזג \ משכיב בפראות או רוכב ספורטיבי... רוכב לשם ההנאה, נהנה מהנוף , לשאוף את ניחוח הפרדסים והמרחבים באזורי. לא משנה איזה כלי יהיה לי, עדיין ערן\לוקי רוכב טוב ממני. לא מנסה להרשים אף אחד, כי זה יגמר במריחה על הכביש במקרה הטוב. כשהם רוכבים איתי הם רוכבים יותר רגוע מאשר היו רוכבים בלעדי (זו לפחות התחושה שקיבלתי). ואשמח אם שניהם יביעו את דעתם.

החלפה של אופנוע בקבוצה מחייבת הערכות מחדש, מחשבה נוספת לאופנוע שלך ולהמשך הדרך,
    קצת לא לגיטימי אחרי כלי כזה לחפש כלי אחר "קטן" "הגיוני" "לא מאיים", נכון שרוכבים רגוע
    אבל עמוק בלב אתה חושב ואם עכשיו נשחרר את הקוף, איפה זה מציב אותי?
    למרות שאני רוכב רגוע, יש רגעים שהקוף מסובב את המצערת וה GTR מגיע למהירויות גבוהות ... כשאיתמר נפצע בתאונה אשדוד פ"ת נעשה ברכיבה מהירה ... סופר סופר מהירה... כשנהג מעצבן אותי, אני מסובב מצערת כדי להתרחק ממנו. בכלל, ה GTR מחייב אותך להיות דרוך כל הזמן.. שיוט במהירות 120 קמ"ש מתבצע כשהמנוע מגרגר בעצלתיים. היום חלי תפסה אותי ונענעה אותי היטב .. איימה שתנעל את האופנוע
    כי אם לפני כן הייתי מגיע הביתה מהעבודה תוך 45 דקות, היום אני מגיע בפחות זמן ... הרבה פחות... וזה במהירות שיוט ++ ובלי השתוללות ...כשאנו רוכבים יחדיו מעדיף לא להוביל... מעדיף להשתרך אחריהם.
    לא יודע מה זה כלי הגיוני \ קטן ... לפני השד השחור קניתי ER6 . שבוע רכיבה וכ 700 ק"מ על גבו הספיקו לי כדי להבין שלא את הכלי הזה אני מחפש. זה היה לחלוטין לא זה... בעשור האחרון רכבתי רק על ליטר + היה לי קשה להתרגל ל 650 סמ"ק. אולי אם הייתי רוכב מרחקים קצרים הייתי מחזיק אותו ...

זו לא קינאה טהורה, להפך זה פרגון ולחיצה על בלוטות שניסית לשכוח מהם, מה בא אחרי
    1400 סמ"ק כל כך הרבה סוסים?
    מה אחרי GTR1400 או ZZR1400 ? וואלה אין לי תשובה. אל תשכח שאנחנו מתבגרים.. אני כבר לא בן 20 וגיל 60 יגיע (אצלי ) עוד 7 שנים. כן כן ... מזדקנים... אין לי נטייה להשלות את עצמי... אני מניח שאם מצבי הכלכלי יאפשר זאת תמצא אותי על GL1800 רוכב כמו כל הזקנים בניחותא ... ואם לא GL1800 , אז על XV1900 (עם כיסא של קורבין או מוסטנג) רוכב עם חלי לעבר השקיעה ומייחל שלא תגיע לעולם (השקיעה לא חלי ) ...
    בקיצור אדם חייב להיות מודע ליכולות שלו, למה הוא מסוגל בפועל ולא בפנטזיה. כל אחד יכול לסובב את המצערת\לרכוב על אופנוע עם 200 כ"ס ... אבל איך תגמר הרכיבה? בשנים הקרובות אשקיע בעצמי ברענון הרכיבה - קורסים כאלו ואחרים. ככל שאתה מתבגר התגובות נעשות איטיות יותר לעומת ימי עלומיך.